Inlägg från: FrökenHoppsan |Visa alla inlägg
  • FrökenHoppsan

    080809 Hur gick det för er?

    Vår 9:nde Augusti blev också underbar!! Vigseln var jättefin, och jag kännde mig som en princessa som äntligen fick sin prins! Festen sen gick JÄTTESNABBT känns det som, men det var väl bara vi, brudparet, som upplevde det så...
    Min pappa höll ett jättefint tal, vi hade några lekar, bröllopsbingo under middagen som blev jättelyckat, sen höll jag ett tal till min nyblivna man o hans två döttrar..
    Våra trubadurer spelade jättebra, och stämningen i vårt fest tält var på topp!
    Ett minus under kvällen var att severingspersonalen tappade sönder vår caketopper,(den föll och huvudena slogs bort) som var såååå fin. Men bruden räddade situationen å tryckte dit bara huvudena uppe på tårtan, kunde ju inte direkt ha en caketopper utan huvuden på vår tårta!

    Flera dagar efter bröllopet kände jag mej helt tom å trött!!
    Men nu njuter jag av att vår dag blev så lyckad, och att vi fått så många positiva kommentarer angående vår fest och vår vigsel.
    Men framför allt njuter jag av att vara gift, en mäktig känsla!

  • FrökenHoppsan

    Hejsan 080809 brudarna. Känns konstigt nu när man e inne på forumet å kollar, å det planeras bröllop för nästa sommar! Märkligt! Man lever liksom kvar i sommaren 08, som var allas år STORA sommar.. nån som håller me?
    Men vi har ju våra månadsdagar, å års dagar att se framemot!
    Även jag fick rosor på månadsdagen...

  • FrökenHoppsan

    planerar smått att börja tillöka familjen, har inget gemensamt barn, men maken har två tjejer., men så vill vi gärna ha ett gemensamt!

  • FrökenHoppsan

    Va roligt att höra va folk har för framtidsplaner.
    Vi har bott ett år nu i vårt "nya" hus. egentligen är det gammalt, byggt 1865, men vi har totalrenoverat det, tog ca 2 år. Det e en gammal bondgård, röd me vita knutar! Stortrivs!
    Å nygifta som vi är så är väl bebis nästa "steg" för oss. Vi har ju vanan inne eftersom att maken har två tjejer sen tidigare, men dom e 8 å 11 nu, å en gemensam bebis vill vi båda ha!
    Nån fler med roliga planer?

    Kalevala: Att "bara" ta hand om varandra e ju inte så bara, det e ju det viktigaste av allt!

  • FrökenHoppsan

    Vi väntar på våra tackkort från fotografen! Vill få ut dom NUUU!!

Svar på tråden 080809 Hur gick det för er?