Inlägg från: lillaj |Visa alla inlägg
  • lillaj

    080809 Hur gick det för er?

    Det blev verkligen "the day of my/our life" och det går inte att sluta le när man tänker på vårt bröllop Jag har haft en riktigt omtumlande sommar då min mamma gick bort en månad före bröllopet, och en vecka före min 30-årsdag och nu 1 sept byter jag jobb så det känns oerhört bra att bröllopsdagen blev så lyckad! Även jag inte på långa vägar hunnit bearbeta det som hänt så är det skönt att kunna tänka på bröllopet för då blir man alldeles varm i hela hjärtat!

    Det finns en länk till vår bröllopssida! Där ligger några få bilder i halvbra kvalitet men det kommer fler snart.

    Väntar också på någon form av verifiering av min namnändring!

  • lillaj

    Ni är kanonfina allihop Jag är skälv så nöjd med vår underbara bröllospdag och kommer leva på alla härliga minnen LÄNGE Men det känns lite sorgligt att all planering och sånt är över bara sådär. Nu är det kvar att ordna annons till tidningen, skicka tackkort och en dörrskylt! Sen ska vi bara se till att leva lyckliga i alla våra dagar och hoppas att dem blir många

  • lillaj

    Vi har fått bilderna från fotografen nu så inom nån vecka ska vi föröska skicka i väg dem beroende på när vi får dem från tryckeriet.


    bridesilly skrev 2008-08-25 14:00:44 följande:
    Hur snabbt skickar ni ut tack kort? Jag har inte fått provkortet än (inte de andra bilderna heller för den delen) men undrar om det inte är dags att iaf tack korten blir klara och kan skickas?
Svar på tråden 080809 Hur gick det för er?