Inlägg från: högstavinsten |Visa alla inlägg
  • högstavinsten

    Allevo - Nu rasar våra kg!

    allevo = blä tycker jag

    Modifast smakar sååååååååååååååå gott!

  • högstavinsten

    jag tänkte gå ner 10 kg till jul .............

    ska köta nyttig mat, godisförbud och Modifast!!!!

    får alla bantare, pulverdieter vara med här TS?

  • högstavinsten

    hur mycket gick du ner med allevo sist?

    det går med 15 kg till febr - men det är tufft jobb. jag vill ner 10 kg till jul Puh.........sedan vill jag bli gravid .och gifta mig i 6:e månaden hi...hi....det är min önskedröm!

    en drömmande brud skrev 2008-09-04 14:53:44 följande:


    Jag börjar med allevo imorgon, har ätit detta en gång innan och då funkade det bra, men några envisa kilo har hittat till min kropp under sommaren grrr!!. Det har ju kommit en del nya proukter, tänkte faktiskt pröva gröten till frukost. Den är med äpple och kanel. Sen tänkte jag mixa mellan choklad och thai soppan, även någon bar i två v, sen gå över till att äta allevo till frukost och lunch och äta middag hemma med den blivande mannen. Plus att jag börjat jogga 3ggr i veckan, dock max 3km åt gången. Jag har ca 15kg att gå ner det borde väl g fram till februari eller??
  • högstavinsten

    japp vaniljen är god och smakar vaniljsås

    chokladen är bäst........jag kylet pulverpåsen och vattnet först så blir det som chokladmilkshake.............MUMS skulle kunna leva enbart på det länge.......chokladsmaken gör en mer mätt tycker jag än de andra!

    Tyvärr köpte jag massa varma soppor som jag får äta upp först.......

    Jag gick ner 1,6 kg förra veckan genom att byta ut ca 2 mål om dagen

    Kolla modifast på apotekts hemsida.......där står pris. jag beställe från deras hemsida.............det tjänar man på om man ska ha mycket!

  • högstavinsten
    hgav skrev 2008-09-15 09:56:29 följande:
    Högstavinsten - Har du provat Modifast "ready to drink"?. Finns på apoteket nu i choklad och kaffe smak. Helt suveränt goda (det blir ju dyrare än pulver - men som en liten "treat" någon gång då och då kanske). Kaffe skulle jag kunna dricka utan ambitioner för viktnedgång.
    nej de har jag inte sett. däremot har jag laddat med lite choklad pulver-modifast nu när apoteket sålt 3 paket för 352 kr dvs 50 kr i rabatt
Svar på tråden Allevo - Nu rasar våra kg!