• AyBee

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Fika? (enl förra veckan:)

    Onsdag
    AyBee
    Amor
    Grund
    Långse

  • AyBee

    Jag slutar kl 16 men måste sen hem och hämta Axel. Kan vara inne i stan vid 17-tiden....är detta ok för er?

  • AyBee

    Idag har jag gjort något väldigt konstigt...känns det som iaf.
    Har beställt nya visitkort i mitt nya namn!!!
    Har även mailat min it kille om namnbyte, även lönetjejen samt att det ska ändras i vårt datasystem så att det nya namnet syns på alla orderberkäftelser, offert & fakturor ut till kunder. Känns hur konstigt som helst!!

  • AyBee

    Hej hej

    Jag har jävulusisgt mycket på jobbet. Sitter och jobbar med 5 offerter och har t o m stängt av telefonen!!! Inte vanligt kan jag lova!

    Hmmmm jag slutar kl 16. Åker hem till Torslanda och hämtar A på dagis sen tror jag att jag vänder tillbaka till stan. A är ganska så förkyld så jag vill först se om han är på humör att fika annars så får jag stanna hemma. Om jag kommer kan fastna i köer men jag hör av mig till Amor hur som haver. Hoppas att A är den gullekillen han ofta är så att jag kan träffa er!! Annars så får ni väl packa ihop er och komma ut till Torslanda på fika istället. Kan snabb-baka någonting gott!!

  • AyBee

    M ringde från Tyskland. Han blev ju kidnappad av sina delägare i firman igår tidigt på morgonen och har spenderat natten i München. Han var sååååå bakis och hade som pricken på i:et tappat bort sin mobil. Vad är det med karlar och mobiler?????
    Skulle iaf komma hem vid 22-23 tiden ikväll.....och hade haft det skitkul (det förstod jag men tanke på hangovern)

  • AyBee

    Godmorgon fruar

    Ja tack för fikat igår Amor, Grund & Långse. Trevligt som alltid!!

    Var filmen bra, Amor?

    Berättade för Astriden imorse i bilen att M kom hem igår ifrån München UTAN förlovningsring. Den blev kvar på sängen på hotell Sheraton!!! Håll nu tummarna på att den hittas och hinner hem så snart som möjligt.

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5