Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Ja Astriden! Delegera gärna!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Ja säger som alla andra, så skoj att vi funnit varandra! Gööör glad att jag funnit er!

    Maj: Bara om ni hinner, så vore jag så glad för er mall! Stor kram! Vad roligt det ska bli att se dig, var så längsesen! Kan du inte ta med objektsbeskrivningen till er nya lya, kommer inte ihåg hur det såg ut!

    Astriden: Stor kram på dig, din man och Pyret! Skönt att ni fick en tid så snabbt. Ska bli bra detta! Var inne på din blogg å såg Pyrets fina "sängtyg" eller vad det heter, det blå Lexington. Underbart!

    Aybee: Lycka till med ringen idag!

    Kram alla!

  • Långserud

    Aybee: Gulle dig! Ja vissa dagar är man mer eller mindre glad, är inne i en otroligt intensiv period och vill att allt bara ska rulla på. Har dessutom fått tillbaka min magont (=stressmage) så har sån kramp i magen för jämnan.

    Men men good times bad times!

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Aybee! Skumpa och choklad låt helt underbart! Då måste jag nästan belaga mig massor massor så att man kan få tillgång till det!

    Beskriv ringen!

    Grund: Jag var på Hemtex igår och de hade enfärgade fina och sen tycker jag att den butiken som ligger typ vid prickig katt i hörnet har fina tyger och färdiga gardiner. Vet du vem jag menar?

    Astriden: Kan vi inte dra ihop en Ullared tur snart då? Vi har åkt en fredag efter lunch och då har det varit ganska lugnt. Jag är på!

    Ang söndagens brunch; Vad gör alla, vad vill ni att jag ska köpa/göra? Ingen stjärna på att baka men bra på att handla! Tell me what to do! Goda frukter tex melon och frukterjuicer är ett måste på brunch tycker jag. Vad mer?

    Nu väntar lunch med liten söt 2 åring + mamma! Mys!

    Kramen!

  • Långserud

    God morning!

    Härligt med fredag!

    Åh vad mys med brunch! Pålägg kom jag på, ordnar du det Grund eller? Jag kan köpa kanske lite goda skinkor? Hahaha det låt lite knas, I agree! Men ni förstår vad jag menar!

    Fika-Brunch i Lilleby
    Söndag 5 Oktober Kl 14:00
    Astriden + M öppnar sitt fina hem
    Långse: frukt- och juiceansvarig + skinka
    Maj + M
    AyBee + M + virvelvinden A skulle du baka? minns ej
    Amor + J: Portugisiskt
    Grund + H (förhoppningsvis): olika bröd m tillbehör ?

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Hoppas att ni alla vaknat utvilade och glada! Jag var nog trött för somnade 22:00 igår och vaknade 09:30...
    Nu ska det målas badrumsfönster, sen en tur till IKEA med en kompis. Alltid mys gå runt där!

    Grund & Aybee (å kanksek ngn annan): Vi pratade om hur man gjorde om färgkort till svartvita sist vi sågs. Är det Photoshop som gäller eller hur gör man lättast?

    Ses imorgon allesammans!

    Kram!

  • Långserud

    Tack Aybee!

    Astriden: Skulle du kunna maila er adress så jag hittar imorgon och vart kan man parkera? Ska bli så mys komma hem till er!

    Kram allesammans!

  • Långserud

    God morgon!

    Toppen med vägbeskrivning A! Ringer om ej hittar... Å bra att du skrev tiden igen, min hjärna hade tänkt kl. 12:00! Annars hade jag stått med fruktkorgen hemma hos er lite för tidigt!

    Kramar!

  • Långserud

    Tack för mys ute i Lilleby idag! Toppenfint hus Astriden! Bebben kommer bli så glad när han tittar ut och ser vart han/hon ska bo!

    Stora kramen!

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5