• Grund

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Amor: Vad bra att Jonas också gillade pannkakorna Tur vi gjorde till honom också Tack själv igen Sweetie!

  • Grund

    Bra Astriden Allt under kontroll!
    Såg på bloggen att det verkligen var spridda skurar på gissningar även om vi är ett antal som tror du går över några dagar. Vad tror du själv?

  • Grund

    Godmorgon tjejer!

    Aybee: Det klart det kommer bli bra. Är säker på att du blir jättefin i håret! Det ska bli så roligt att få se dig som en bedårande vacker brud på lördag!!! Tänk att nu är det din tur vännen, sen är vi fruar alla härliga Gbgbrudar

    Maj: uppe med tuppen som vanligt. Härligt med kortvecka!
    Själv snoozade jag en hel timme *fy på mig*. Men jag ska ta cytologprov så jag har tagit bilen idag och då går det ju lite fortare. Håll tummarna för att provet är bra. Har ingen lust att opereras igen

  • Grund

    Aybee: Jag skrev "ringen är perfekt" med stora bokstäver (men det blev det ju inte sen) för att verkligen uttrycka att jag tycker den är superfin!!! Du måste va hur nöjd som helst!
    Förstår att du retar dig på namnet i M´s ring men det går att fixa efteråt.

    Efter kl 18? Jag tror vi är fruar redan vid 17-tiden, eller?
    Ååhhhhhhhhhhhhhh vad roligt det ska bli å se dig. Du har en sån underbar dag framför dig så det går inte att beskriva! Njut Sweetie!

  • Grund

    Långse: Ja, cytologprov=cellprov "där nere". Har du inte gjort det så ring omedelbart och boka en tid! Man ska bli kallad från man fyller 23 år och mitt allra första test var dåligt så jag fick opereras.

    Men MrsD, det är vanligt men ha ingen panik. Jag blev jätteledsen såklart när jag fick det beskedet men de upptäcker de ju iaf om man testar sig. Då minskar ju risken att få cancer.
    Det går nog bra ska du se. Jag har haft två gger men andra gången försvann de av sgi själv.

  • Grund

    Morning girls!

    Ännu en morgon där jag snoozade alldeles för länge! 31 maj skrev tom inlägg innan jag stod upp

    Igår tog jag en eftermiddagslur när jag kom hem, det var ett tag sedan faktiskt. Riktigt skönt!

    Amor: Jag missade det där med Falkenberg först. Vad mysigt!!

  • Grund

    Godmorgon vänner!

    Idag frk K, imorgon fru R. Åhhh vad jag hade velat vara i dina kläder nu och ha denna dag framför mig. Jag kommer och tittar imorgon såklart men redan nu vill jag önska dig all lycka!
    Det är ER dag och den kommer bli fantastisk!

    Långe: det är OK att hoppa PJ. Kan också tänka mig att hänga på till Oscar Fredrik istället. I lyan har det inte hänt så mycket nu. Väntar på att dörrfodrena ska komma. Men det är hyffsat beboeligt nu iaf

    Ikväll kommer H´s föräldrar på besök. Vi ska äta middag och jag ska äntligen få ge pip-leksaken som jag köpte på Ullared till lilla Tellus (strävhårig tax). Han kommer bli så glad Längtar efter honom!

    Spelade laserdome med jobbet igår. Det förbättrade inte träningsvärken i benen direkt, men det är ju jätteroligt!!!

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5