• AyBee

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Ang jul så firar vi varanann julafton hos min föräldrar vs M´s föräldrar. Sen juldagen hos den andre. Iår firar vi julafton med fam. Roxnäs (kanske i stugan i Kunghamn) och sen juldagen i Vbg hos mina föräldrar eller i min systers hus (de har det mkt större). Det är ju bara 10 veckor fram till jul så det är inte så konstigt att vi börjar prata om det.

  • AyBee

    Långse - prävade klänningen igår hos sömmerskan. Känns fortfarande sådär eftersom den inte sitter perfekt ännu men på tisdag så ändras förhoppningsvis min inställning då jag ska tillbaka till Ramonas för en sista prövning. Sen känns det helt sjukt at ha en bröllopsklänning på mig. Kan fortfarande inte fatta att det faktiskt är JAG som ska stå där framme vid altaret om 17 dagar!!!

    Tack för att du frågade!!!

  • AyBee

    Ja jobb blir det. Skulle dessutom behöva lite hjälp med A på eftermiddag/kvällen om ni kan?

  • AyBee

    Ahhhh nu har jag änltligen ringt nageltjejen, Astriden. Fick tid hos henne torsdagen innan bröllopet samma tid som när M är hos Remanns och provar/hämtar sina kläder. Typiskt eller hur? Fast då är tärnan o hennes man här så de får vara barnvakt lite åt A. Fast jag ahde bra gärna velat ha tärnan med mig....hmmmm får tänka lite på hur jag löser detta.

  • AyBee

    God morgon fruar.

    Så var man insmorde med först lagret av brun utan sol. Måste ju testa om det är någotning bra. Köpte de wipesen som du , Långse pratade om. Så nu sitter jag här i bara trosor och väntar på färgen

    Grund - Astriden har så rätt. Kl 16 på tisdag ska jag till Ramonas.

    Igår sent på kvällen åkte M till jobbet och printade ut allting utom innehållet i vigselprogrammen så här ska det pysslas idag. Är ju i vanlig ordning hemma m A idag.
    Utöver det så ska jag in till stan och köpa med toasaker samt beställa tårtan. Så idag är det busy busy!!

    Ikväll ska jag på mammaträff med mina goa mammor hemma hos Astridens granne. Ska se om jag inte lurar över dig också gumman så att du kommer in i Torslanda mamas.

    Vart köter man ljuset ni pratar om??????? Vill ha, vill ha, vill ha!!

  • AyBee

    Åhhhhhh det hoppas jag me.
    Du hade gärna fått kika in om du hade varit i närheten.
    Vart ligger Balders hage?

  • AyBee

    Heeeeeeej. Did you miss me?
    Har äkligt mycket att göra på jobet men upplärning av en ny kollega samt avslutandet av massa saker innan vi åker iväg.

    B&S - Välkommen. Jag är den ogifta i gänget. Gifter mig nästa lördag den 25:e.

    Tjejer - Idag var jag och Astriden och hämtade hem min klänning....så nu ska den få äran att hänga hemma hos Astriden tills kvällen innan bröllopet. Och för fösrta gången kunde jag stänga den samt att det satt som gjuten på mig. Blev sååååå glad. Ska bara boosta upp ysten lite så blir den kanon!!

    Jo Långse...och ni andra. Jag hittade brun utan sol servetter på HM på Frölunda Torg. Märket var L´oreal. Använde en i fredags och fick en massa färg. Blev lite ojämnt vid armhålorna samt "baksida" armar fast det är ju inte så lätt att göra på sig själv. Jag tror att det inte är mycket kvar nu, men ett par dagar satt det i. Ska se om jag hittar L´oreals brun utan sol spray som min tärna hört mycket gott om. Tänkte spraya varandra på onsdagskvällen så att färgen verkligen tränger in i huden och sen har vi några kvällar att justera om det blev ojämnt eller liknande.

    Men oj vad jag skriver.... Så blir det när man inte varit inne sen i fredags.

    Nu ska jag kolla in lite serier på datorn. Kommer väl sporadiskt tiita in nu när det närmar sig och det blir stressigare men Astriden kan säkert svara åt mig under tiden

    Kraaaaaaaaaaaaaam på Er sötnosar

  • AyBee

    Hej tjejer.

    Tittar in en sväng på lunchen. Lika tjockt idag som igår.

    Maj - Instämmer med Astriden samtidigt som jag förstår din situation. Håller tummarna för att det ska lugna ner sig snart.

    MrsD - G R A T T I S!!!!!! Ha en underbar födelsedag trots det tråkiga vädret.

    Ang vädret. ALLA ni har ju haft riktigt tur med vädret men jag tror faktiskt att vädergudarna kommer ställa till det för oss nästa lördag Jaja vi får ju skylla oss själva som valde hösten.

  • AyBee

    Vad gullig du är Grund!!! Tala om när du ser lördagen and keep me posted!!!

    Långse - Jag ser GÄRNA Peter Jöback. ÄLSKAR julen och julmusik också för den delen. Någon mer?

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5