• mrsD

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Nu är vi inne på upploppet och endast några få kvar som fortfarande har dagen B framför sig!

    Astriden 2008-04-05 ~ Stora Holms Säteri
    Barba 2008-05-10 ~ Masthuggskyrkan - Bryggan Under bron
    Majsis 2008-05-31 ~ Rådhuset - Zenithgården
    31 Maj 2008 - 2008-05-31 ~ Tofta Bränneri
    Stenbruden 2008-06-06 ~ Aspenäs Herrgård
    Långserud 2008-06-07 ~ Långseruds Kyrka - Långseruds Bygdegård
    Malinlars 2008-06-07 ~ S:t birgittas kapell - Aschbergska Eken
    Carinokenneth 2008-06-20 ~ Rådhuset
    Stjärngudinnan 2008-07-05 ~ Kungslena kyrka
    Mrs D 2008-07-19 ~ Lysekils Kyrka
    Grund 2008-08-02 ~ Grundsunds Kyrka - Gullmarstrand
    Valkyriana 2008-08-08 ~ Kapellet Stenungsund
    Amor 2008-08-30 ~ Kungälvs Kyrka - Aschbergska Eken
    Cristal 2008-10-18 ~ Carl Johans kyrka
    Aybees 2008-10-25 ~ Torslanda Kyrka

    Tråd 1:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2507957.html
    Tråd 2:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2616312.html
    Tråd 3:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2735459.html
    Tråd 4:www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2916681.html

  • Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5
  • Långserud

    Goddagens flickor!

    Hoppas ni hade mys igår!

    Vi åker ju på fredag till Malaysia och på shoppingönskelistan står en systemkamera, videokamera och externhårddisk. (under förutsättning att mkt billigare)

    Ngt av detta ni kan rek. ngn modell eller märke?

    Snart börja göra mat och sen blir det bio- Arn!

    Hoppas ni har en bra helg!

    Kram!

  • Astriden

    God morgon, vilket underbart väder idag!
    Verkligen oväntat & riktigt mysigt med klartblå himmel.

    Hoppas att ni kan få såhär på lördag Amor!

    Långse, både jag & Aybee har en Canon systemkamera & är supernöjda med den. Vi har ju precis fått vår videokamera men den verkar toppen & är en liten Sony med hårddisk.
    Hur va filmen?

    Då vi är i namntankar så brukar jag kolla namnsdagarna varje dag & idag är det Bartolomeus inte nått jag sett på topplistan direkt. Finns det folk som fortfarande heter det???

  • AyBee

    Godmorgon tjejer....guess what....
    JAG HAR BLIVIT HIPPAD!!! Japp- blev totalt överraskad igår när jag trodde att jag skulle på massage med H & K men icke sa nicke.

    När vi står där och väntar utanför så blir jag överfallen av mina systrar samt några av tjejerna. Sen blev det mycket riktigt massage för min del och den var hur härlig som helst. Några glas bubbel senare så gick vi på spårvagnen och åkte en hållplats och gick av vid Järntorget. Där fick jag ett litet paket. I paket låg det en bild på en myra. Nu när jag skriver detta så är det ju självklart vad som skulle hända men just då stod huvudet still?..en efter ett tag så listade jag ut att vi skulle till myrorna.

    Där fick jag gå in i ett provrum där jag fick insänt en massa olika klänningar. Alla skulle prövas och fotograferas. Till slut så röstade de vilken klänning som jag skulle få ha på mig resten av dagen med ett par kork skor på fötterna?INTE snyggt kan jag lova. Detta toppat med en glittrande tiara samt ett trollspö i silver 

    Efter detta var det spårvagn till Valhall. Ett nytt paket i handen där det var en bild på Mc`Ds logga. Lunchen avnjöts längst upp vid Götaplatsen. Där fick vi syn på ett brudpar som höll på att fotagraferas när de sprang upp för trapporna. Efter maten fick jag ett nytt paket, denna gången innehållande en cd-skiva. Jag skulle få sjunga in en singel. I väntan på att få komma in i studion så började de fråga lite frågor om M när han var yngre. T ex. ?Vad körde han för mopet??, ?Vilken vad han första bil??, ?Hur fick han smeknamnet Stifler?!

    Efter detta var det dags att sjunga. Gissa vilken låt de valt??(som tur var ingen ballad) utan KISS ?I was made for loving you baby? en riktig rockdänga. Slutversionen blev ganska så bra trots kass röst o en usel kör Denna kommer att spelas på bröllopet som en surpris till M.

    Utanför studio fick jag fortsätta svara på frågor om M och efter det ett nytt paket där det låg lite bandpasta. Middagen avnjöts på Pasta +, en av mina favoritställen. Efter det fick jag återigen ett paket med en nyckel i ? vi skulle hem till mig. Och jag blev fundersam?vart var M & Axel? Jo e hade åkt upp till mina föräldrar. M hade städad och gjort i ordning det jätte fint hemma.

    Hemma var det dags för paket nr X i ordningen. Strössel???? ?Åhhh? sa jag. ?Vi ska äta glass?? ?Nej? säger de. ?Jag ska baka?? säger jag. ?JAAAA? ropar de och min lillasyster ställer fram en sockerkaksbotten som mina systerbarn har bakat (de hade för övrigt också hjälpt till och slått in alla paketen sötisarna). Så jag fick sätta igång och dekorera tårtan som vi sen avnjöt. Efter det kom det sista paketet där det låg pysseltillbehör. Jag skulle göra ett tack kort till tjejerna. Sen satt vi bara och pratade och jag blev utfrågad om sånt som alla var nyfikna på?.ja ni vet vad

    När alla tjejerna gått hem så tappade mina systrar upp ett bad och under tiden jag låg där så städade de i ordning. En helt underbar dag där jag fick göra sånt som jag älskar. Lovar att släppa bild på hur ?fin? jag var när jag har fått kort?

  • mrsD

    AyBee - låter som en kanondag!! va roligt me korten=)

    Tjejer, vi var på husknuten idag... o MY GOD va jag blev förälskad i ett hus där...! (okej, inte bara jag ;))
    De hade tomter på i ett bra läge o huset va verkligen perfekt..! meeeen, student som man e så e d ju bara en dröm.. o dessutom gick bara huset på 2,7-3,2 mille.. jippi..
    köpa en triss idag kanske?

  • Astriden

    Hahaha, gud va kul Aybee men nu ör vi ju såklart väldigt nyfikna på passet?? Kanske kommer det nått mer.. för din tärna va väl inte med nu eller?

    mrsD, ajaj farligt att fönstershoppa på husknuten! finns ju så mycket fint! Vad va det för hus som ni föll för?
    Shit, så mycket för huset & sen nån mille för en tomt blir nog rätt saftigt även för de som känar bra.. menmen drömma kan man allt.

  • AyBee

    Astriden - Ja jag är också nyfiken ang passet. Fattar ingenting längre....
    Och nej Hanna min tärna var inte med men hon ringde under dagen och kollade läget. Tror att det kanske kommer mera men jag är mer än nöjd med detta.

  • Långserud

    Hej flickor!

    Hoppas ni alla haft en bra helg!

    Aybee: Vikken myshippa! Goa vänner du har!

    Astriden: Åh vad heter modellen på videokamera samt systemkamera? Tar gärna emot massa tips!

    Nu C´s special: Keso med fruktsallad och kanel! Smaskens!

    Kram!

  • mrsD

    jo, d e mycke pengar.. här är en länk iaf
    lbhus.se/tomter.php&countyid=19

    men som sagt, drömma får man! =)

    Nä, ska iväg o jobba, nbara 4 pass kvar! o idag kunde jag se att lönen va på väg in på kontot så nu känns d liiiite lättare=)

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5