• AyBee

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Långse - är du ledsen idag???? Tänkte på gubben din på ditt inlägg?

    Jag är självklart glad att ha träffat er alla, inte bara Astriden Fast jag håller med dig, Grund, att det är såååå kul att jag o Astriden nu bor så nära varandra och dessutom ses varje morgon i bilen....iaf i ett par veckor till tills bäbis Jarlholt tittar ut.....förhoppningsvid 15 till MAX 29 dagar kvar bara, Nina!!! Wiiiiiiiiiii

  • AyBee

    Vet hur det är att han mycket på jobbet. Det är det här också men nu har du det värre än vanligare antar jag med tanke på krisen. Instämmer med Grund att du måste ta vara på alla minuter du kan vila och äta lite hela tiden så att du orkar.
    Annars så kommenderar jag hem dig till mig så tappar jag upp ett skönt bubbelbad och ger dig ett glas champange och lite choklad så ska vi nog få dig att varva ner
    Ta hand om dig!

  • AyBee

    God morgon fruar

    Igår blev ringen beställd!!!! Äntligen!!! Får hämta den, den 17:e. På lördag går vi dit igen så att M får beställa en ny ring till sig så kan vi hämta båda den 17:e.

    Amor - Tror du att du kan ta med dig underkjolen till Astriden på söndag. Behöver ha med mig den när jag ska till Ramonas på tisdag. Tusen Tack!!!

  • AyBee
    Jag hinner inte tjejer. Är visseligen mammaledig fredagar men jag vägrar dra A ner till Ullared. Det är ingen bra ide att ha med barn dit. Och lite för kort tid att skaffa barnvakt plus pengar som jag inte vill sno från bröllopskassan.
    Jag vill också följa med juhu.

    Långse - Ringen Ja den är i vitguld och är 5 mm bred, på samma skena som min förlovningsring. Den har en "stor" brilliant i mitten och 10 mindre brillianter, 5 på vardera sida, av den stora stenen. De är sååååå fin tycker jag (såklart) och jag är super nöjd!
  • AyBee

    Gokväll mina damer

    Idag har det varit fullt upp.
    Först till Kullavik för att hälsa på en väninna och hennes 8 månaders son. Lunch, promenad, äpplepaj m vaniljglass. När jag kom hem tog jag tag i vår baksida av huset. Klippte gräset, ansade jordgubbslandet, plockade ihop utemöblerna samt klippte ner att blommor som dött. Så jag känner mig riktigt duktig!!!

    Imorgon tar jag mig an framsidan Sen kommer M hem från kick offen imorgon någongång mit på dagen. Då drar vi inte till stan för att fixa en ny ring till honom samt beställa tårtan.

    Och på söndag blir det mys hos Astriden Ja jag kan baka om ni vill. Något önskemål? Vad bakar du Maj så att vi inte gör för snarlikt?

    Nu tänkte jag sätta på Mamma Mia filen på datorn. Hoppas att den är bra!!

  • AyBee

    Säger också tack för idag!!!
    Tack till Astriden & hennes M för att vi kunde vara hos Er.
    och tack till Amor för att du kom ihåg underkjolen.

  • AyBee

    Godmorgon

    Idag är det jag som är hemma....fast med en sjuk Axel. Är fortfarande förkyld men igår ringde de hem honom från dagis då han var jätte seg på eftermiddagen.

    Så idag - på hans 2 års dag - ska vi vara hemma och mysa heeeela dagen (förutom ett pitstop på vårdcentralen)

    Sitter också på nålar då jag väntar besked från min & Ninas vän som belv igångsatt på Östra igår. Fick ett sms kl 21 igår som sa att det nog blir bäbis på Axles fördelsedag iaf. Hade ännu inga värkar att tala om. Så nu har hon tillbringat 24 timmar på Östra. Stackarn!! Hoppas att jag snart få ett sms som säger att hon fött och att alla mår bra. Håll tummarna!!

  • AyBee

    Jag var helt hundra på kille först men börjar dra mig åt tjejhållet nu. Det vore ju bara så kul om de fick en tjej men attans opraktiskt med tanke på alla killsaker de har sen innan

    I eftermiddag kommer jag o hämtar dig tänte jag runt kl 15:40 kanske. Har kommenderat hem M att han ska åka från jobbet (frölunda) kl 15:00 och typ möta mig i dörren. Låter det ok för dig?

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5