• Havsro

    Böllop Umeå 2009!

    Ja vi gjorde så, vi är båda två väldigt fästa och har mest koppling till Backenkyrkan (mor o far vigdes där och bor i närheten) men gillar verkligen läget på Tavelsjö o just det att allt är på samma ställe! Problemet är nog mer att kapellet är ganska litet, och att man definitift måste ordna med transport för gästerna. Så det blir att väga olika saker för o emot...

    har du varit på bröllop där? Eller var ni och kollade in?! :)


    Duchess skrev 2008-09-07 17:06:49 följande:
    Har ni preliminärbokat båda kyrkorna? Tänkte vara lite partisk och slå ett slag för Tavelsjökapellet. Det är verkligen oerhört fint där, och smidigt att ha festen på gården. Jag kom hem därifrån alleles nyss
  • Havsro

    Aha, va trevligt! Ja det är supermysigt där! Får hem min älskling i helgen så då ska det väl försöka planeras..

  • Havsro

    Ja jag har ingen aning, det trodde inte jag heller men det var mannen som fixade! Kan ha att göra med att han har jobbat där men det lät som om hon som han talade med kanske inte kände honom. Man bokar via kyrkan, som med de flesta andra kyrkor, har inget nr, men kan kolla med mannen! Fast jag undrar om det inte kanvara så att sommartiderna inte släpps förrän årskiftet?!

    Madam Mim skrev 2008-09-08 10:05:25 följande:


    Havsro: Jag trodde inte man kunde boka Tavelsjö före årsskiftet?! Om man kan det måste jag ju genast ringa och boka, har du telefon numret?
  • Havsro

    Hm..va svårt..det första jag tänkte på spontant var kåtan uppe på mariehemsängarna..men det är kanske inte riktigt rätt ställe...ska fundera vidare..


    miim2 skrev 2008-09-07 21:05:28 följande:
    Är det bara jag som inte ska ha en kyrklig vigsel?Håller som bäst på att försöka hitta någon lämplig lokal för vårt vinterbröllop där man kan få plats med 50 sittande.lämpligt vore en loge eller dylikt, gärna kallställd där man kan ha fällar på bänkar och massor av värmeljus/marschaller.Någon som har nån sån på lut?
  • Havsro

    Väntar med spänning :D

    Madam Mim skrev 2008-09-08 16:51:56 följande:


    Oki, Jag har hittat tel.numret så jag tänkte ringa i morgon och dubbelkolla. Uppdaterar er om hur det gick.
  • Havsro

    Jaha..men så märkligt..ja då hade vi verkligen tur... ;) När ska ni gifta er? Tänker att sommarhalvåret ska vara från juni-augusti ut..men men då var det kanske så att det var skjysta för att det var just han.. Usch...jag är ledsen att ni inte fick boka.. :( var det en kvinna eller man du talade med?

    Madam Mim skrev 2008-09-09 13:22:45 följande:


    Nu har jag ringt och detta är det som gäller vid bokning av svedjan: Om man ska gifta sig på sommarhalvåret 2009 så kan man inte boka före årsskiftet. (Fattar inte hur ni lyckades, Havsro då detta även gäller vigslar i Maj. Men jag gläds med er. )När man bokar behöver man boka kapellet för sig och lägergården för sig.1 dygn kostar i dag 2900:- men det kan höjas några hundra till nästa år. Så det var allt, åk nu!
  • Havsro

    16 maj är tanken om allt går som det är tänkt! :D
    Ja det gör ju mycket att ha ett datum och en tid att kunna planera kring. Hoppas verkigen det löser sig så att ni får den tiden ni vill ha!

  • Havsro
    batwomen skrev 2008-09-10 19:24:08 följande:
    Klänningstips, hittar nien klänning som ni vill ha beställ den från kina och få den för under 2000kr det gjorde jag å blev jätte nöjd. Kan tipsa om länken "kinaklänningar" här på BT.lycka till alla...
    beställde du din från någon sån? Jag vill ha en modell jag hitills inte hittat någonstans så jag funderar på att jag måste designa egen..men man är ju ingen stjärna på sånt direkt...
  • Havsro

    Jo jag funderar på att skicka nån typ av "ritning", bilder på vad jag tänkt mig och kolla mig för hos olika vad det skulle kosta att sy upp. Just det där att få fram på ett bra sätt vad jag vill som jag oroar mig för.. ;)


    Umbraz skrev 2008-09-11 13:10:13 följande:
    Det verkar ju kunna bli fint. Kan du inte ta kontakt med lillsessan då? det beror ju i och försig på vad det får kosta.
Svar på tråden Böllop Umeå 2009!