• Havsro

    Böllop Umeå 2009!

    Nja...det verkar vara som att detaljerna går bättre än de stora sakerna..ha ha Vi har faktikt också funderat på Svedjan, det ätr svårt att hitta en trevlig o tillräckligt stor lokal mer centralt. Lokal är väl vårt största bekymmer - ja det och maten... Nån som har bra tips på catering?

    Madam Mim skrev 2008-09-03 10:08:18 följande:


    Hur går det annars för alla här? Har ni hittat lokal? Jag har varit runt och besökt ett tiotal lokaler och byggdegårdar. Vi har fastnat för Svedjans eller Gamla Lyckebo barnkolonin. Vi blev klar med budgeten och gästlistan igår. Det kändes väldigt skönt!
  • Havsro

    Mailade Annas för ca en ½ v sedan för en offert...fortfarande inte hört nått.. Östra? Kan man ta mat från dem?

    Madam Mim skrev 2008-09-03 10:59:18 följande:


    Håller med, lokal är jätte svårt. Svedjans får man ju inte boka före årsskiftet tyvärr. Dom flesta verkar använda Annas mat och fest till catering. Vi ska laga själva men vi funderade ett tag på Östra gymnasium.. Dom har en lite butik där man kan beställa och det är super billigt. Men om man gifter sig mitt i sommaren är det nog inte ett alternativ.
  • Havsro

    Vet du hur stort det är? Behöver plats för 100 i alla fall..
    Ja Fabriken är superfint..men är inte det rätt dyrt? Göstas kök, vart håller de till? Många frågor blir det.. he he


    Umbraz skrev 2008-09-03 11:16:31 följande:
    Havsro och Madam Mim, har ni kollat in folkuniversitetet? Dom har ganska sjysta lokaler till uthyrning. Annars är Fabriken ett väldigt vackert ställe. Jag känner dom som har det och har själv varit där inne och det är jättefint. Dom har även så att dom kan ordna catering via Göstas Kök. För dom som vill ha ett lite rockigare ställe och inte är så många personer finns även en väldigt trevlig motorcykelklubbslokal på Grisbacka till uthyrning, där har jag oxå kontakter!
  • Havsro

    Ska genast gå in o kika! :)


    je0905 skrev 2008-09-03 12:20:59 följande:
    Om ni ska catera mat kan jag rekommendera kummin catering. Dom är superbra! Ni kan ju kolla deras hemsida: www.kummin.nu
  • Havsro

    Håller helt med Vill nu!


    Umbraz skrev 2008-09-03 16:01:29 följande:
    Bra pris är det oxå,dessutom. Sambon är orolig att jag ska finna ngn annan klänning innan nästa sommar som jag tycker mer om, han är lite skeptisk till att jag ska köpa den redan nu. Vad tycker ni?
  • Havsro

    Ja..nä..även om jag tycker det är super fint där så...lite över budget! Om jag inte skulle dra in en storvinst på triss eller nått ;)


    je0905 skrev 2008-09-04 08:40:21 följande:
    Vi hade funderingar på att hyra fabriken vi också men vi tyckte det blev lite för dyrt. Ca.8000 kr kostar det för bara lokalen, därefter tillkommer allt annat som t.ex porslin. Det är ju möjligt att det blir billigare om man tar mat från Göstas. Jag tror han har sitt kök i samma lokal.
  • Havsro

    Passar lite försynt på att fråga jag med.. :)
    Ska gifta mig i maj och jag skulle vilja bara ha kallor, fast funderar på om det kommer bli lite för "tunt" finns det något man skulle kunna ha mer i en sådan bukett?


    Umbraz skrev 2008-09-04 18:27:57 följande:
    Madam Mim skrev 2008-09-04 08:44:07 följande:
    Hej, limegrönt är supersnyggt i buketter!Viburnum,vit/limefärgad astrantia,nejlikor,rosor,storblommig chrysantemum(anastasia),Limefärgade blad är oxå snyggt om man dessutom tar in ngra mörka till.
  • Havsro

    Tjoohoo! Nu har vi fått prel boka kyrka!!! Backen och Tavelsjökapellet....shit....nu är det verkligen på riktigt.....

  • Havsro

    Det är väl då bätter att få göra saker i lugn och ro än att stressa mot slutet! Tycker du gör helt rätt! :D

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!