• hoppan

    Böllop Umeå 2009!

    Vi säker alternativa festlokaler. Vad är Svedjan för lokal har aldrig hört talas om den. Finns det några flera förslag. VI kommer att ha catering.

  • hoppan

    Hej
    jag är ganska ny men våra planer är att gift oss 25/7 eller 8/8. Vi har inte fått boka kyrkan ännu utan det blir först efter nyår vi vill ha stadskyrkan. Sedna gäller det få en lokal samma dag. Vi vill ha catering.

  • hoppan

    umekicki79: 21 februari i Helena Elisabeth
    vill nu: 7 mars i Sävar kyrka
    070809: 1 augusti i Strömbäck
    umbraz: 1 augusti i Helena Elisabeth
    Hoppan: 8 augusti Umeå stadskyrka (eller 25/7)

    Det känns lite som om allt hänger i luften jag har prel.bokad en del lokaler men vi får tyvär inte boka stadskyrkan ännu.
    Det vore skönt om allt var klart redan nu.
    känns som om jag ligger lite efter er andra. Jag har dock ringen liggande hemma i byrålådan redan har beställt och gjort min egen ring. Liknar engelberts solar pave ring med en liten egen stil. Vad har ni för ringar och klänningar jag behöver lite tipps angående brudklänningar. Har varit in och tittat lite på er andra. Lycka till

  • hoppan

    Villken fin klänning havsro!
    Har du ört någonting angående sheshopping hur deras klänningar är? JAg har hittat en på deras hemsida oxå som jag har fallit för!

  • hoppan

    Hej hur går det för alla.Nu börjar det kännas som om det går frammåt även för mig. Det känndes lite motigt ochsom en uppförsbacke. nu har vi varit och tittat på en ny lokal på Sofiehem. Den har en scen och stort och luftigt är det. Bra lokalhyra oxå.Vi ville ju helst vara i stan. Annas kommer på måndag får att gå igenom allt. Ni som har varit och kollat på klänningar hur tidigt skall man vara ute? Kommer det några nya modeller? Skulle vara roligt och höra lite mera för er som det håller på att dra ihops sig Trevlig helg och lycka till!

  • hoppan

    Vet någon hur man tar bort inlägg? JAg har fått två länkar till några konstiga internetsidor pågrund av att jag glömt två mellan slag?

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!