• miim2

    Böllop Umeå 2009!

    Umbraz skrev 2008-08-16 16:29:28 följande:
    Jag är utbildad florist och antar att jag blivit lite miljöskadad-jag tycker det är jätteintressant hur folk tänker när det gäller brudbuketter.
    ÅÅÅ så bra att jag råkade snubbla över dig, expert på buketter som du är! Vad tycker du man ska ha i en vinterbukett?? Är helt såld på ormhassel men vet inte vad man ska kombinera det med...
  • miim2
    Umbraz skrev 2008-09-04 07:08:11 följande:
    När på vintern har du tänkt gifta dig? det är viktigt för mig att få veta, då tillgången på blommor varierar på säsong. Ormhassel är jättefint att ha i buketter,det ska jag själv ha i min. Men det krävs nästan en bukett i hållare då, och gärna lite hängande. Trollhasseln är ju lite hård så man måste kunna anpassa den i buketten så att man inte förtar dess naturliga form. Har du mer frågor är det bara att ösa på! ¤ler¤
    Datumet är inte spikat - har som alla andra svårt med lokal MEN
    tanken är i alla fall under feb/mars. Har lagt in två potentiella buketter i mitt galleri, men vill ha mer färg eftersom att hela omgivningen förhoppningsvis kommer att vara vit.
  • miim2

    Är det bara jag som inte ska ha en kyrklig vigsel?
    Håller som bäst på att försöka hitta någon lämplig lokal för vårt vinterbröllop där man kan få plats med 50 sittande.
    lämpligt vore en loge eller dylikt, gärna kallställd där man kan ha fällar på bänkar och massor av värmeljus/marschaller.
    Någon som har nån sån på lut?

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!