• Havsro

    Böllop Umeå 2009!

    Jag ska dit i eftermiddag och prova! :) Kan lämna rapport sen! Hon har endast tidsbokningar!

    Vill nu skrev 2008-08-20 21:44:58 följande:


  • Havsro

    Hopps verkligen det!! Hade otur på högtidskläder...hon måste haft en dålig dag eller nått för hon var verkligen INTE trevlig.. Nu är det bara timmar kvar!! Tjoohoo

    Vill nu skrev 2008-08-21 09:01:44 följande:


    Gör gärna det! Har hört att hon är jättebra! Lycka till!
  • Havsro

    Hon på Änglalikt var verkligen super trevlig o gullig, och hittade faktiskt en klännings som kändes väldigt bra..men när det är så länge kvar o man kollat runt så lite blir man lite feg... Bra priser. Men det är klart hon har ju inte supermycket, men helt klart värt ett besök tycker jag!

    Vill nu skrev 2008-08-21 21:05:58 följande:


    Har hört att hon ska vara rätt otrevlig och inte ett dugg serviceminded. Lite trist då de har så fina klänningar i fönstret jämt! Åker förbi på väg till jobbet varje dag och suktar...
  • Havsro

    Inte förrän maj nästa år så det är ju länge kvar oxå. Försökte kolla lite (utifrån din bild på galleriet) och det kanske inte finns nån exakt så, men det såg ut att finnas några med vida ärmar..typ..ja..du vet :)


    Umbraz skrev 2008-08-23 20:32:59 följande:
    Havsro, tack för tipset om änglalikt, för mig är det ett tag kvar oxå (29/8-09) så jag har bara bestämt modell än så länge. Tänkte vänta tills efter nyår med att vara ute i butikerna och kika.När står du brud?
  • Havsro

    Det tycker jag verkligen!

    Vill nu skrev 2008-08-24 09:33:03 följande:


    Vad kul! Kanska ska ta sig en kik där då!
  • Havsro

    Ska du? Då kanske vi ses på A & K.hi hi planerar också ett besök dit..hi hi

    Va skönt att allt gick bra att boka om!


    Umbraz skrev 2008-09-01 18:24:26 följande:
    Hej allihopa, det var ett tag sen. Mitt bröllopsdatum har blivit ändrat till den 1/8-09 istället för den 29/8. Jag pluggar och trodde kursen skulle starta i början på september men den startar redan den 8 augusti. Så för att hinna med giftermål utan stress och bröllopsresa innan, så blev det så. Känns ändå helt ok att byta datum då jag kunde boka om kyrka,lokal,fotograf,smink/hår utan problem.Har bara så himla svårt att veta hur jag ska göra med klänning.Jag har hittat en, på alfred angelos sida, nr:1797 dream in colour i burnt orange, jag är bara så kär i den.Samtidigt säger plånboken att jag helst ska hyra ngn klänning för billiga slantar. Ska gå till atelje A&K imorgon och se vad dom har...Hur har ni gått tillväga?
  • Havsro

    Verkar vara dagsformen som avgör bemötandet ;) Kul att höra lite andra tips.. Har inte hunnit förbi på A & K ännu, mitt smakråd har fastnat på jobbet hela tiden..så kanske i dag eller i morogn.

    Madam Mim:Golden existence, vart ligger det? Var det väldigt dyra klänningar där eller fanns det alla möjliga?

    Umbraz: Äsch titta kan man väl göra hur tidigat som helst. problemet kan ju bli för dig själv att man har gott om tid att ändra sig på..ha ha Hittar man drömklänningen så gör man! Sen kan det ju hinna komma in mer klänningar. men det kan ju vara bra att prova massor med olika så man kommer fram till det man verkligen vill ha!

  • Havsro

    Vilken klänning är det? Kollade på deras hemsida men hittade inga sådana nr.. :( kan var jag som kollade dåligt oxå! Jag var där i dag och hittade också en Kik som jag tyckte väldigt mycket om...men några små ändringar! Men nu vet jag i alla fall vad jag letar efter!


    Penguine skrev 2008-09-02 19:11:53 följande:
    Jag var på Atelje A&K i fredags och hittade min drömklänning, nr31 från KiK. Tror jag ska försöka beställa den inom någon vecka. De var jättetrevliga där!Ananrs undrar jag om någon vet ifall det finns någon typ av ytterplagg att hyra, typ cape eller kappa, någonstans i Umeå.
  • Havsro

    Toppen! Tack för tipset :D

    Madam Mim skrev 2008-09-02 15:40:24 följande:


    Havsro: Golden existence ligger öst på stan. I ett stort rosa hus efter Skolgatan tror jag. Hon har en hemsida med adress och tel nummer. Man måste ringa dit och boka tid först. Hon ska flytta butiken så tyvärr tar hon inte in några nya klänningar men om du hittar något där kan jag tala om att hon ska rea ut dom. Jag har hittat min favvo där och den skulle hon ha 4200:- för att hyra ut men hon hade inte försäljnings priset just då. Hon skulle återkomma med det.
  • Havsro

    Å så fin! Va härligt att vara klar med klänning!


    Penguine skrev 2008-09-02 21:21:32 följande:
    Nej nr står i webadressen. Annars kolla mitt galleri, lade upp en bild där.Umekicki79: Hur mycke kostade den att hyra och hur länge får man hyra?
Svar på tråden Böllop Umeå 2009!