• Korfu

    Var spenderar ni bröllopsnatten och hur mycket kostar det?!

    Hjälp mig! Min sambo och jag har helt olika uppfattningar om var och hur lyxigt bröllopsnatten ska spenderas. Jag vill gärna ta in på något finare hotell och köpa ett "romantiskt paket" där det ingår lite lyx såsom champagne, blommor, choklad, morgonrockar, badsalt m.m. Detta kostar ca 2000:- på ett "fint" hotell i vår stad.

    Min blivande vill dock inte lägga pengar på dessa "extra" saker utan tycker det är löjligt att spendera ca 1000:- extra bara för som han säger "lite choklad och champagne som vi ändå inte kommer orka/hinna äta". Istället vill han ta in på ett vanligt hotellrum (för han vill ju gärna ha fin frukost) som han kan få rabatt på via jobbet. Kommer kosta ca 600:-. Enligt honom är det kutym att personalen ändå ställer in lite bubbel om vi meddelar att vi ska gifta oss. Annars vill han att vi ska köpa med oss eget. Han är då himla praktisk alltid och jag vill ju bara ha lite lyx på vår stora dag.... Blir så ledsen.

    Hur ser ni på detta? Var ska ni bo och hur mycket kostar det och vad ingår? Snälla hjälp mig!

  • Svar på tråden Var spenderar ni bröllopsnatten och hur mycket kostar det?!
  • pojomo

    vi ska vara hemma. Har tyvärr inte nån som tar våra 3 barn under natten, men räknar med att vi är så trötta ändå

  • Snödroppe08

    Vi ska boka in oss på stallis och där ska vi nog boka ett paket där det ingår lite extra, det kommer kosta ca 1600:-. Men om du verkligen känner så att du vill kosta på detta så berätta det för din man så kommer han säkert att gå med på det hela.
    Lycka till!

  • Dsy04

    vi ska boka in oss på stadshotell det var ingen paket pris eller nåt utan det de sa var att det är en lyxsrum som är stor och bastu till och båda älskar bastu.
    vi har ingen val för vårt bröllops ska vara i ett stad som ingen av oss kommer ifrån..så de flesta av våra gäster kommer att bo på hotell oxå.

  • Celeste97

    Vi sov hemma - underbart skönt med egen säng!
    M2Bs mamma hade piffat till vårt sovrum under dagen (då vi fotograferades) och bäddat med nya lakan i äkta siden, ställt in godsaker, ljus och orkidéer... Mycket mysigt!

  • tolonta

    Första planen var att vi skulle sova i vårt nya hus. Av olika skäl så har bygget försenats, så då hade vi tänkt vara hemma istället. Men någon dryg vecka innan bröllopet insåg jag att vi inte skulle hinna fixa i ordning, och att det nog inte skulle kännas så mysigt att komma hem mitt i natten till en stökig lägenhet. Så samma vecka som bröllopet var så bokade jag in oss i en svit. Inte världens mest märkvärdiga, men lugnt och trevligt var det. Inte så farligt dyrt heller, 1400 kr.

  • MrsSeptember

    Vi sover hemma bröllopsnatten, sedan helgen efter så drar vi till grannstaden på en mini-bröllopsresa där vi bor på ett hotell som påminner om en herrgård, tycker jag. Rummet är inte modernt direkt med jacuzzi finns! 2200 betalar vi, utan paket och bubbel osv det tar vi med själva.

    Badrummet
    www.furunaset.se/hotell/images/bilder_hotell/5_avatar.jpg

    Rummet
    www.furunaset.se/hotell/images/bilder_hotell/4_avatar.jpg

    Hotellet
    www.furunaset.se/hotell/images/bilder_start/2_avatar.jpg

  • Dsy04

    mrs september

    visst är det som en staket runt om sängen eller ??

  • Pidis

    Vi ska sova hemma
    Men ta in på hotel dagen efter.
    Känner att jag vill njuta och få ut så mycket som möjligt av att spendera natten på ett hotell.

  • Lithos

    Vi sov hemma och jag är nöjd med det. vi kom hem klockan fyra på natten och stupade i säng! Hade inte kunnat utnyttja en bröllopssvit. Sov nästan hela dagen efter så det känns bra att vi inte la ut en massa pengar på hotell. Vi lyxar på bröllopsresan istället.

Svar på tråden Var spenderar ni bröllopsnatten och hur mycket kostar det?!