Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Ännu en tur med barnkarusellen

    *susar in igen*

    sorry! Grattis på bröllopsdagen Am och 30 årsdagen Mrs B!

    *zip*

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    ok, 2 gången - HUR KÄNNS DET?!?! *ser ut som Peter Jihde* Förutom tröttheten då (undrar hur jag skulle reagera, jag som sover så mycket redan...?). Jag blev lite hoppfull när jag läste FL-tråden och med ens känns det här med barn liiiite närmre igen.

    AM
    *fnissar förläget* En grej som vi blev jättenöjda med var att jag hade hittat ett kort på dem båda som jag fixade svartvit i datorn (inga gråtoner, ungefär som den där Audrey Hepburn-tavlan som finns på IKEA), sen skrev jag ut den på A3, klippte ner den i 20 st lika stora bitar sen delade vi ut dessa bitar slumpvis till gästerna, som sen fick måla "sin" ruta på rätt ställe på en målarduk med 20 numrerade rutor. De visste ju inte vad resultatet skulle bli såklart. Vi var rädda att folk skulle strunta i att måla men det blev succé och kö till staffliet! Tavlan blev ju... hmm det ser ut som två quasimodo men det är ju tur att de hittade varandra iaf.
    Sen i mitt tal till brudparet avslutade jag med att brudgummen fick hålla et tal till bruden, som jag hade skrivit på bästa prosa och gullegull, efter att han hade fått andas in helium. *kanonkul*

    Tinga
    tänker mycket på er! Vad skönt att det äntligen har vänt och att ni nu njuter som föräldrar! *kramar om*

    Cicci
    Kanske mensen är sådär konstig efter en abort?!?! Eller också.....Har du testat?

    Telis
    Men hur långa borrmaskiner har de?!??! Hur många hål ska de göra innan de tänker till? HAHAHAHAHHA helt otroligt! Hoppas de löser det snabbt!!! Sen komemr jag på inspektion.

    Izzie
    OOOH en sån kräftskiva vill jag också gå på! Ska på en på fredag så jag kan ju hinta dem om att jag vill ha en rågblond, nordisk prins med 2-dagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans som bordskavaljer. Nämen, det har jag ju (nåja, mörkblond)!!! Fast han kan inte så många låtar på gitarren ännu. Men han ligger i hårdträning! och han sjunger så bra!

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    Tack! Jag kanske kommer nästa vecka! Tänkte följa med maken... (ja, det är ju läge för det då) If the trailer are rockin' don't come on knockin'

    Frejis
    Jag kommer, men tänkte att du ville ha något att kliva på så att du nådde upp till kanten också.

  • nennesjuttioåtta

    Shit vad många innlägg som ploppade till samtidigt!

    Pirr!
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja jajaja jajajajajajaj! fan jag blir rädd för mig själv för att jag studsar i stolen av nyfunnet hopp! Frågade maken och han var PÅ så jag ska försöka boka in ett besök asap.

    Tinga
    Gulle dig!

  • nennesjuttioåtta

    fan, fick inte tag i akupunktören idag men har iaf lämnat meddelande på telefonsvararen. Hoppas hon ringer upp imorgon och har tid snart... :-s Telis, har du gått någon mer gång??

    har jag sagt grattis till MSW eller tänkte jag det bara (vet inte ens om jag loggat in sen dess). Hur som helst, med risk för upprepning:

    *blåser i krulltrumpet* G R A T T I S ! ! ! ! !

    Angående Toastmaster AB så är företaget lagt på is pga utbrändhet (lite sotig i hörnen bara, men det måste nog åtgärdas innan jag orkar toasta igen)

  • nennesjuttioåtta

    hohooo!
    på fredag ska jag och P träffa den här akupunktörskan, hon ringde upp mig halv 7 på kvällen! Kändes jättebra och jag är så laddad!!!!!!!!!!!!!!

    BS
    crap att du inte får bukt med ryggen! Och mjölkstockning också... Skickar dig en pall Ben&Jerry och en barnvakt.

  • nennesjuttioåtta

    Springer in en snabbis innanjag ska cykla iväg för en promenad (!)med kompis.

    Hej Sweetiepajjen! Bara en månad kvar EXAKT idag tills vi ses! Kulikul! Lycka till med dagisstarten, det låter ju toppen! Tror alla känner bäst vad de vill och kan och här i Sverige är vi ju bortskämda med föräldraledighet - så over there kan de nog mer än väl ta hand om E! Och ni rivstartar ju inte som sagt, låter som en tokbra lösning!

    Junilejon och Vänner
    hej go'vänner och tack för de fina orden! Har själv funderat på det (jo, faktiskt, AM ) men vet inte hur jag ska börja och hur jag ska göra. En bok lät ju lite överdrivet för vad ska jag fylla en sån med. Jag har ju bara en massa nonsens och könsord som ingen av er vågar skriva. Framstjärt! Och om man vill skriva krönikor, vem kontaktar man då och ska man inte ha något man vill säga i så fall? Tanken är lockande men jag kan för lite och vet för lite. Så ni får dras med mig (exlusivt erbjudande!!!) här på BT, helt enkelt. Rövskägg!

    MSW grattis igen och tack för att du delade med dig! Svårt att fatta men ÅÅÅH vad det låter underbart med att bli tre! (eller 4)

    har för övrigt bakat en kaka som jag fick recept på av en släktings släkting i Norge. Hoppas att jag tydde språket rätt, men det märks väl. Kanske blir en sån där efterrätt med biff och ärtor i som Rachel bakade? Hur som helst, när jag fick den i Norge så var det nästan fontänorgasm genom öronen - vilken chokladchock! Det är som kärleksmums men med rejäl frosting (m bla 500 g mörk choklad - om det nu inte ska vara något annat, jag var lite osäker för det står inte sjokolade utan något som mer liknar mjöl men det borde vara choklad )

    Nu måste jag dra, snart kommer maken hem också! Då vill jag inte ha orgasmen genom örat, tack!

  • nennesjuttioåtta

    Arrghhhhhhhhhhh visste att jag hade glömt något!

    Z O Z O! Hoppas att ditt tryck håller sig på rätt nivå och att ni snart får komma hem! *kramar om*

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen