Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Ännu en tur med barnkarusellen

    vågar man logga in här? Vickan!! Har du testat än??????????? Nog för att jag gärna skulle se att du är på smällen direkt men det svider ju lite i hjärtat att det går så lätt för alla utom mig (och några till).

    Hur som helst, back in town och den svenska sommaren visar sig från sin allra sämsta sida med drivis och storm.

    Kram på er alla!!! Och grattis Victory, funderade på om du var på semester eller på BB och det var ju det senare - vad söt han var (är)!!!!

    Maken hälsar också (har frågat en hel del om hur det gått för dig, Cicci, och du har hans fulla stöd, och mitt såklart). Han läste lite igår och rabblade alla förkortningar han kunde: BIM, MF, ÄL, IVF, ÄP och KUK. Vad är det sista förkortning för? undrade jag. MÄH, sa han, vet du inte det. Det är ju den som ska in i MUF för att det ska bli barn.

    Tinga och alla som behöver det - jag skickar lite sömn till er inbox!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    nej, och du ville ju inte ens. Men så är det. Kul för dig!!! Hälsa maken och kramas mycket!

  • nennesjuttioåtta

    Vilken födelsedagspresent det kan bli, Vickan!!!

  • nennesjuttioåtta

    tack september. Men jag hade helst velat slippa vara bitter... Och ständigt med gråten i halsen. Bävar för nästa vecka när maken ska börja jobba igen. Det blir så ensamt och kallt under deppmanteln.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    Det är ju det som verkar vara segervapnet, att inte vara beredd och tajmad, men min tid har passerat när det varken passar eller är välkommet så här känns det hopplöst och jag tror faktiskt inte längre att jag någonsin kommer bli gravid och det gör mig så sjukt ledsen.
    Hoppas för din skull att allt kommer att gå bra hela vägen, så att ni kan ta tag i renovering av barnrum framåt våren!

  • nennesjuttioåtta

    Hej telis!!!!!!!!!! ÅÅÅh, hoppas ni haft det bra på semestern, det låter ju som så iaf! Och hur gick det för maken på uppdraget?

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    ett glas någon gång på sardinien kan du väl unna dig! Det är ju några veckor kvar innan moderkakan (och du) tar över näringstillförseln!

    Telis
    mmmmmmmmmmmmmmmmm fetaost!!!!!!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    funderar på Galapagos över jul och nyår - mooahahahaah något ska man ju ha för att man aldrig får en anledning att stanna hemma och dricka ramlösa!

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen