Inlägg från: Fru FruLLan |Visa alla inlägg
  • Fru FruLLan

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hejsan tjejer
    Här är super semestraren fruLlan inne en snabbis. Vi har haft 5 veckors semester och har tre kvar såååååå skönt. Eller maken har semester så klart... jag har ju semester jämt sen 11 månader tillbaka

    Har ägnat bra många timmar nu emd att läsa ikapp men har ändå inte hunnit tillbaka till där jag lämnade er men hinner inte läsa ikapp mer just nu
    men oj vad det har hänt grejer

    Först och främst. Urs vad det skär i hjärtat att läsa att både nenne och lappis fått besök av tanten så ska det ju INTE vara!!!!! Fyyyy vad ledsen jag blir för er skull.
    KRAMAR

    Cicci: gumman hoppas du känenr dig bättre och haer börjat landa. Ska försöka ringa igen i em. KRAM

    två små bebisar har sett dagens ljus!!! GRATTIS. En liten flicka med jobbig förlossning och en liten kille med en bättre. Grattis till de nya bebsiarna och familjerna. KRAMAR!!!!

    Vickan! Grattis till plusset!!! Jag måste faktiskt säga att jag tror att det var bra att du bara "blev" gravid för du är ju ganska så velig så det hade nog dröjt ett decennium om du skulle ha kommit fram till beslutet i din takt

    Tinga: fyyyy vad jag blir ledsen över att ni har det så jobbigt
    urs grät nästan när jag läste hur slitna ni verkar vara. Säger som andra TA HJÄLP från släkt och vänner NU!!!!!

    Såååå många och mycket vill jag kommerntera men hinner inte har ett tåg att passa. Men annars så har vi faktiskt börjat försöka få till ett syskon
    ser så enormt fram emot en graviditet,en förlossning och en ny bebis.

    Borren mår kanon, kryper runt som en galning och är fortfarande super glad och god bebis. Älskar att bada och var helt tokig när han fick krypa runt på långgrund strand på västkusten. Så härligt att se. Han stoppade inte ens när vågorna slog över huvudet på honom.

    Men så...
    kort rapport
    jag längtar efetr er alla och ska försöka komma in nån dag och skriva mer.

    sweetan förresten. Börja jobba efter 3månader
    shit det skulle jag ALDRIG ha klarat!!! fast man klarar ju det man måste.

    Kramar till dig iallafall där i äpplet.
    pussssssssss
    fruÖLlan

  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    long time no see...
    elelr inte
    jag har sett er men ni har inte sett mig
    ha ha ha
    deeeep undercover
    eller
    snarare
    smygläsare

    har liksom inte kommit för att skriva men som sagt läst en hel del.

    Är ledsen för att de såååå efterlängtade pluseen till nenne, lapppis och frejan låter vänta på sig. Faaaaan. och jag beundrar ert slit med nålar, sprutor sprayer och elände. Det bara MÅSTE funka snart.

    GRATTIS till AM som plussat igen. KUL!!!! och kul att vul såg bra ut men jag har missat... hade du nån speciell oro eller att det kändes konstigt? dvs orsaken till VULet.

    BS: har det ordnat upp sig med dagiset lästa att Iris inte alls hade kul där på eftermiddagarna osv. lät helt knäppt alltihopa och hoppas det löst sig. Jobbigt även med urinvägsinfektion. Borrens kusin fick det när hon var ett och det var inte så kul.

    Annars är allt bra med oss. Vi jobbar på ett syskon till borren och hoppas att det inte ska ta lika lång tid den här gången som förra ( SOM JU INTE ALLS tog l¨ång tid egentligen....) men men

    hmmm ser att det är matdags . På återseende

  • Fru FruLLan

    just det en fråga.

    Visst var det nån i tråden som fick en del missfall och fick nån slags medicinsk hjälp för det? vad var det? nån som minns.

    Jag har en kompis som får missfall på missfall och jag lider så med henne.

  • Fru FruLLan

    Hej igen tjejer
    Tack för infom precis det jag sökte. Har sagt åt henne att gå till doktorn men av erfarenhet vet man ju att det kan vara bra att ha lite info redan INNAN man kommer till doktorn.

    Tinga: Vilken resa ni gjort. Har verkligen försökt följa er under sommaren. Jag led så enormt med er när jag läste i somras om vaknätter och att du var helt slut. Du låter lite mer okej nu. Skönt. Tråden är vel perfekt terapi, kanske bäst i kombination med psykolog dock när nåt verkligen hänt.

    Vad härligt att grabbarna vuxit till sig bra! måste kännas så skönt. Bra jobbat!

    Frejan: urs fy faaan borrelia vilket skit. Men det blir inget hinder för IVF va? hoppas! hatar verkligen fästingar fast i sommar tycker jag getingplågan varit värre jag fick tre stick och maken och borren var sitt. Dom var överallt!

    Ja hur går det för zozo det är nu i dagarna det smäller va?

    Näe nu är det som vanligt sovdags. Vi kastade ut skärmen till datorn (ja hela datorn....) när vi gjorde om gästrummet. Ny dator har vi men ingen skärm. Så jag surfar bara på kvällarna när makens dator är hemma men problemet med det är ju att när jag väl läst är jag så trött så jag inte orkar skriva. Därav avsaknad av inlägg. Men måste fixa skärm och mer tid....
    nåja.
    som sagt
    'dags för bingen
    puss

  • Fru FruLLan

    hejsan tjejer
    hoppas att viktor fortfarande mår bättre cicci. Akuten är ett ställe man absolut inte vill hamna på med sina barn. Fast jag minns ändå akuten på sös med stooooor värme efter den underbara behandling borren fick där när han var 2 månader mot sin RS. Så buuuu för sjukdomar hurra för sjukhus....'
    eller?
    lät lagomt korkat för att komma från mig

    Ja urs det är nästan så man drar sig för att skriva att man jobbar för nummer 2 när det är fler som inte fått nummer 1 än känner mig på nåt sätt lite skyldig och det är vel också ett av skälet till att jag inte varit inne i tråden på länge. Jag känner mig liksom elak som kör igång med nummer 2 istället för att vänta att alla fått numemr 1 än.
    fattar ni?
    konstigt dåligt samvete kanske men lite så känner jag. Allt känns orättvist, och det ÄR det.

    men iallagfall så kör vi för fullt på nummer 2 nu. har gjort ett par försök nu (2 planerade ett oplanerat)och går och väntar på resultatet av det här försöket. borde få svar i helgen! nå ja....

    Hoppas att sprutandet och sprayandet skall gå bra för er som kämpar med det.

    Alvedon är det bästa som finns! tacka gudarna för näsdroppar och alvedon!
    Hörs det att jag jobbar i läkemedelsbranschen eller

    vickan: byta blooood
    är det drakula eller????

    men shit ärligt vilken grej! och att det funkade.

    vitt som klädkod.... hmmmm... jag skulle helt klart få gå naken det är det enda vita jag har! fast hmmmm jag har ju några fråknar och lite ovitt hår.... men det får man vel färga dagen till ära isånafall

  • Fru FruLLan

    frejan förresten Mår man dåligt på nåt sätt med borrelia? ont?, kliar, rapar, pruttar ja nåt

  • Fru FruLLan

    vad kul det är att läsa om småtjejerna i götet och hur de utvecklas. Verkar vara tjejer med go i.

    Borren är nog kanske inte tidig med något förutom tänder och alltid vara på strålande humör. och det kan man ju vara glad för.
    ja kanske inte tänderna...
    äh....

  • Fru FruLLan

    nenne: hur mycket info vill du ha?
    frekvens, decibelnivå på stön, satsstorlek... you name it?

  • Fru FruLLan

    frågan om att ta med en niomånaders till fjällen tror jag absolut på. Äter barnet bara nåt som pappa också klarar att ge (dvs inte helammas) så tror jag absolut på det. Det enda är vel att akta mot kyla och för stark sol. Annas är det nog "bara att åk".

  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    Observera att det nu fäljer ett lååång super ego inlägg.JJag ber om ursäkt på förhand.

    Här kommer ett inlägg från en mycket deppig fruLlan. Japp ni kan nog alla gissa vad det gäller.
    Ni kan stryka mig från eventuella BIMlistor alltså och skriva upp mig på en stoooor.jäääävla BOM lista.
    såååå ledsen

    Tanten hittade mig i fredags vid lunchtid efter att ha hållit sig borta i flera dagar. Min mens kommer ALLTID i tid men den här månaden bestämde sig tanten för att få sig ett rejäääält jävla garn på fruLlans bekostnad så hon höll sig borta. Faktiskt så pass länge att den ganska så kyliga fruLlan började hoppas men DÅ
    ha ha ha
    tanten tog på sig sina största huggtänder och tjoffffff
    slog klorna i fruLlis
    som
    jaaaa
    som det våpiga drama queeen arsel hon är
    damp i bakcen stenhårt.

    Ja menar om kärring-jäveln nu måste komma kan hon vel göra det när hon ska.

    Alla säger ju att det är såååååå himla mycket lättare att bli gravid när man redan blivit det en gång. Och det har man ju fått en hel del exempel på på sistone, överallt.
    Men nej, detta gäller ju inte för fruLlan.
    Jag vet, jag SKÄMS. Jag borde verkligen inte sittar här och vara så här deppig när jag haft turen att få världens underbaraste son. Men jag kan inte låta bli.

    Faaaan.

    Dessutom så vill jag ju inte bara bli gravid nu. Utan jag har fårr för mig att jag vill ha en tjej. Och jag har en teori om att har man lätt för att bli gravid så får man en tjej. Alltså känns det som att det här var vår chans att få en tjej. Men jag vill ju så klart gärna ha en kille också... ni fattar va.

    Ni som har fått tjejer. Vad gjorde ni? vet ni ungerfär när runt ÄL ni blev gravida?

    Urs
    förl¨åt att jag är så deppig. Det känns som om jag inte riktigt har rätt att vara det. sorry

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen