• matteve

    Stockholmsbrudar 2008

    åhå, hittade hit! :-d

    jag gifter mig nästa lördag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahh! :-d

  • matteve

    Hej tjejer!! Nu är jag äntligen gift med min Matt!! Vi hade en OTROLIGT vacker dag, och det slutade med att våra gäster kickade ut oss vid halv ett, för vi ville inte gå!! Är så lycklig att jag håller på att spricka!

    Har så mycket att berätta, men vi får ta det senare! Alla var så engagerade och alla sa att det var det roligaste bröllop de någonsin varit på - amerikanarna och svenskarna fann verkligen varandra!! En av höjdpunkterna för mig, var när alla amerikanska killkompisarna (ca tio st) drog ut mig på dansgolvet och gick ner på knä, tog på sig svarta solbrillor och sjöng låten från Top Gun "You never close your eyes anymore.." Hahaha... så kul! Dessutom hade alla mina tjejkompisar gaddat ihop sig och sjöng för oss under middagen! Jag blir helt tårögd bara jag tänker på det!

    Aja, nu måste jag sluta - hoppas att allt är bra med er alla!

    KRAM!

    Har lagt in lite bilder i galleriet, men det är bara ett axplock. Vi har över 500 bilder enbart från fotografen, och sen så har vi från massor av gäster!

  • matteve

    Tack så jättemycket!!

    Hörrni, är det inte dags för en fika snart?

  • matteve

    Tack!! Matt flyttade in i lägenheten i förrgår, så nu väntar jag på de första bilderna! Har ju inte sett hur den ser ut, eftersom den har en helt annan planlösning än den vi först ville ha. Vi räknar med att det kommer att ta ca 2-3 månader innan jag flyttar, vilket är bra, eftersom min allra bästa vän gifter sig i mitten av oktober.

    FIKA! Vilka andra är på? Någon gång nästa vecka kanske?

  • matteve

    Jag kan tisdag! Men det är ju roligare när alla kan

    Jag är nog kvar i 2 månader till Det här med visum verkar vara en jobbig process. Å jag har inte ens börjat med intevjuerna (utfrågningarna!) eller läkarundersökningarna. Fatta att man dessutom måste testas för HIV innan man får komma in i landet.
    Well well... Matt gör allt han kan för att det ska snabbas på, så vi får se.

  • matteve

    Hmm.. jag jobbar ons-fre och slutar 18 varje dag. Så helgen efter 15 passar mig, eller någon vardag nästa vecka!

  • matteve

    Hmm...lördag kan inte jag heller - hade lovat en kompis att ha myskväll. Men vi måste ju kunna ses någon gång!

  • matteve

    Hej tjejer! Jag vågar inte säga hur det ser ut i helgen, har planer men inte till 100%, jag kanske kan.. skulle vara så kul!

    Jag hör av mig när jag vet mer! Är allt bra annars med er?

  • matteve

    Hej girls, kan tyvärr inte imorgon. Men det kanske blir någon mer gång? Ha så kul!!

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2008