• lokacitron

    080830

    Är det fler som gifter sig 080830? Nu börjar det närma sig!

  • Svar på tråden 080830
  • Diamonds are a girls best friend

    1 dag kvar!!! *pirr* Då ska man fixa det sista idag, alltså: putsa ringar, fixa blommor till bordsdekorationen, dukning kl 18 + naglarna! KÄnns som om allt är under kontroll!
    LottaAnders, kunde sova inatt som var men blir nog svårare ikväll. Spelade singstar o drack minttu med en kompis igår så somnade som en stock men det receptet törs man ju inte ta ikväll

  • Augustirosen

    Shit tjejer! Nu är det nära!! Har varit och shoppat de sista småsakerna idag på fm och nu har jag skickar iväg sambon på lite ärenden. Ska fixa en playslist och förbereda dotterns väska (eftersom hon bara ska vara med i kyrkan och sedan hämtas av en kompis till henne) osv. Sedan ska vi åka till festlokalen och träffa cateringkillen och förhoppningsvis hinner vi förbereda lite. Sedan blir det genrep i kyrkan! Shit!!!!

    Hoppas nu att ni alla har en riktigt bra dag idag och att det blir underbart imorgon!!!! Nästa gång vi hörs är vi kanske gifta allihopa!!! Lycka till alla!

  • Millutt

    Lycka till tjejer! Jag är riktigt nervös nu, men hoppas på att allt kommer bli bra imorgon!

  • dockis

    Idag är det dags, tjejer!! Lycka till nu allihopa, idag ska vi bara njuta! KRAM!

  • Diamonds are a girls best friend

    Åhh man är den 1a bruden som skriver så här dagen efter, är hur trött som helst! Sov typ 4h dagen innan pga nerver sen var det högt tempo hela dagen, hos frisören mellan 9-14, fotografering fram till vigseln, sen helt plötsligt stod vi bara där utanför kyrkan så var det dags att bli fru! Helt galet, vigseln blev jätte fin och efter det så blev det fest fram till 01.30, maten var god, vårat "toastpar" var toppen inget gick fel och alla vara glada och vi var glad, åkte till vår svit som var fin, MEN vi hade en obäddad säng med knäckebröd i!! Då blev vi matta vi var ju så trötta, fick se till att få renbäddat och efter lite mys så somnade vi - då halv sex på morgonen väcks man av väckarklockan på TV:n som nån ställt på väckning... så bortsett från hotellets missar (de hade ingen frukt och godiskorg + champagne som utlovat heller) som vi kommer att klaga på imon så har vi haft det toppen, god frukost och bubbelbad på fm, lunch hos föräldrar idag med rester från igår och nu bara lugnt och skönt, så sticker vi till Scottland imon! Så dax att packa! Men nu vill jag bara ha våra kort, jobbigt att vänta 5-6 v, men det var ju över 2000kort som hon skulle kolla över!!
    Kram på er alla och hoppas eran dag blev lika bra som för oss, väntar med spänning på era berättelser!

  • Lollick

    Hade en fantastisk dag!! det gick dock för fort!! Sprang från frissan till kyrkan i skyhöga klackar och kom 10 minuter för sent!! hihihhi dramaqueen!!

  • Diamonds are a girls best friend

    Som brudpar kan man aldrig komma försent, vigseln kan ju inte starta utan!

  • Långö2008

    Åh la la

    Vilken underbar dag! Med strålande solsken sa jag ja med vågorna som slog uppför mina fötter!