Inlägg från: Lollick |Visa alla inlägg
  • Lollick

    080830

    Du borde få en ursäkt! Varför kollar de inte upp innan de börjar bråka, dåligt!

  • Lollick

    Du borde få en ursäkt! Varför kollar de inte upp innan de börjar bråka, dåligt!

  • Lollick

    uch igår satt jag upp till nästan fem och skrev listor på allt som är kvar, alla frågeteckan suck listan är långa....många människor som måste engagera sig...känns som jag planerar in i minsta detalj. Vågar inte lita på att andra spontant kan tänka sig att göra tjänster utan frågar redan nu kan du ta med dig gästboken hem....Kan du hämta blommor..m.m är det bra? Vill att det skall finnas utrymme för spontan hjälpsamhet, men men... alla vill hjälpa till men jag vet inte med vad...Vad kan jag helt ge till någon anna...ja festen såklart till Toastmasters....

  • Lollick

    ja eller hur!! Men jag känner mig smått manisk, men jag kommer ju vara super lugn på bröllopsdagen då jag inte behöver tänka på något den dagen, jag har inprinsip inget att göar den dagen, mer än att gå till frisören 12.30, resten är deligerat i minsta detalj. hihihihi en av tärnoran får frukost avsvar.....en bära väskan..hihi uch

  • Lollick

    hihihi !!!! ja i morgon blir det nog många möhippor i denna tråden!!!!!!!!!!! Gå nu och lägg er i tid!! Jag vet att min inte blir i morgon för min kompis fyller 30 år.

  • Lollick

    De kanske har bett ledigt åt dig... det är min dröm......att de skall ta en när man är påväg till jobbet.

  • Lollick

    Fast jag vet typ när det är så jag kommer ej bli så överraskad...men jag vet inte hur!!!!!
    Krokodill: Kan du inte be någon pappa din barn en dag, så lägger du dig tidigt, lämnar barnen på morgonen, äter en brakfrukost när du är hemma som ger 100% energi, sedan kör du i raketfart hela dagen sedan är det klart!!!!! och du kan njuta av dina fina känslor!!!
    Jag tog ledigt 2 dagar från arbetet denna veckan och planerade 9-22 i två dagar. Men vi låg kraftigt efter.

    Stor kram lycka till!!!

  • Lollick

    Vi skall ha en tapet som går i mitten av bordet och vilda blommor i burkar med rosa och mörkblå band. Vi har blekinge och lant tema.Min kompis är designer så hon har fixat en röd tråd, hon gör lanliga flaggor i massa färger m.m hon är verkligen jätte rolig...vilka idéer!!

Svar på tråden 080830