Inlägg från: Flooora |Visa alla inlägg
  • Flooora

    080830

    Jag skall gifta mig den 30/8 och jag blev hippad av mina kära vänner i fredags. Vi hade en underbar kväll. Skönt att ha det klart ( finns risk att det blir en till men jag håller tummarna för att det inte blir det)

  • Flooora

    Idag har vi varit och hämtat våra ringar! Jätte fina blev dom. Stenar till bordsplaceringen hittade vi med. Vi har letat efter kritvita stenar och hittade det på Panduro! :D. Nu är dom skrivna saknar en stavning på ett namn. Maten är bestämd och beställd med idag. Jobbar imorgon med sen är det mycket att göra men då vi är lediga känns det som om det kommer att gå bra.

    Undra bara hur vi skall göra med dom ev 20 gäster till som kanske komme?????

  • Flooora

    Nej min blivande mans föräldrar är ifrån en liten by i Grekland och han har inte kollat upp med sina föräldrar vilka som man måste bjuda för att det inte skall bli jobbigt för hans föräldrar i deras by. Dom har några nära släktingar som bor i sverige som vi måste bjuda för husfridens skull. Problemet är väl lite bara att man inte vet hur många dom blir??? Men vi får ringa dom ikväll och se vad som händer. Maten och platser löser sig alltid men det blir lite drygt när det kommer så här i sista stund. Jag hade bett min blivande att kolla med sina föräldrar när vi började med inbjudningslistan. Men men ...
    Livet går vidare och snart är det dax!!

  • Flooora

    Grrr måste ha haft frisläpp i hjärnan när jag köpte underkläder! Nu får jag lägga undan dom för jag kan ju inte ha axelband under min klänning! ( hur kan jag ha missat det)) så nu får jag leta reda på något annat. Men det är lugnt det är bara på LÖRDAG jag gifter mig! Får spara mina fina till kvällen!

  • Flooora

    Jag fick papper om körkortet igår ifrån vägverket och idag kom papper ifrån skattemynidgheten om att namnbytet har gått igenom . Så nu är det bara att börja ändra överallt. Passet låter jag vara kvar tills jag har varit på min resa i november.!

Svar på tråden 080830