Inlägg från: Fjällbacka08 |Visa alla inlägg
  • Fjällbacka08

    080830

    Här kommer en till som ska gifta sig 080830. Överlevde min andra möhippa förra helgen, är så glad för allt mina vänner fixat. Men nu får jag försöka fokusera på den stundande dagen, de få helger som är kvar!

  • Fjällbacka08

    Vår präst har fortfarande ej hört av sig och har sökt honom med ljus o lykta! Hur har det funkar för er andra med det? Vi har vita snäckor med gästernas namn på till bordsplaceringen. imorgon ska jag handla det sista och på onsdagmorgon åker vi till västkusten för att ladda upp innför lördagen! Gaaa typ bara en vecka kvar nu. Ska trycka och fixa med festhäftena i helgen med, hur ser era ut?

  • Fjällbacka08

    Ska in till stan och inhandla förhoppningsvis det sista nu. Vet att lamncomes vattenfasta mascara sitter som berget, får se vilken effekt man ska ha på borsten bara? Någon som tänker ha lösögonfransar, tipps? Sen ska vi ägna helegn åt festhäftena. Bara en vecka kvar..pirr!

  • Fjällbacka08

    Nu sitter jag här och är dunderförkyld..inte nu, men måste se det positivt: Det kanske har gått över till helgen!? Ja vädret..hmm. Nog med regn nu! På lördag smäller de, helt sjukt asså:)

  • Fjällbacka08

    Tack snälla:)


    Lollick skrev 2008-08-25 09:06:11 följande:
    ÅÅ krya på dig stackars Fjällbacka!! vila vila, jag vila!!! lova att du vilar! Om du har saker att göra får du be om hjälp!
  • Fjällbacka08

    Ja nu var man fru:)
    Vi sov ifrån varandra dagen innan och träffades inte förrens i kyrkan kl.15.00 i lördags. kl.8.30 kom jag och mina tärnor till frissan som gjorde oss så fina, eftersom jag själv är makeup artist så fixade jag våra ansikten. Kände mig lugn och avslappand och fick tom i oss lite lunch. Iväg till kyrkan där vi fick gömma oss i församlingshemmet, jag, pappa, min brors dotter och tärnor. När alla hade kommit kl.15 så fick vi gå och ställa oss vid kyrkporten. Nervösa var vi alla då. Portarna öppnades och det var så vackert, många fick redan då tårar i ögonen. Istället för att läsa dikter till varanadra hade vi valt hemliga låtar som min barndomsvän sjöng. Vi åkte efter alla kramar i en impala till festen. Fotade oss och sen var festen igång. Tal, sånger och spex till en underbar midda och tårta. middag var inte klar förrens vid 23 tiden och då drog baren och bandet igång. Alla 112 gäster var på topp och bandet var suvuränt. Vi gick sist ifrån lokalen kl.5.30 så nog var vi allt med på topp:) Dagen efter stod våra föräldrar för brunch vid 13 tiden, men vi va så pigga och lyckliga vi bara gick i ett lyckorus. Idag kom vi hem till Stockolm till vår lya som amn o gru och det känns helt fantastiskt:) Grattis alla 08-08-30

  • Fjällbacka08

    ops


    chamor skrev 2008-09-02 13:53:01 följande:
    Hihi.. amn o gru
  • Fjällbacka08

    Idag fick jag mina papper från skattverket så nu har jag laglig rätt på mitt nya efternamn:) Bara att skaffa nytt körkort och pass nu.

    Fy, vi ska räkna ihop vårt bröllop till helgen hade vi tänkt, antar att vi också spräckt budgeten...men de var de fasiken värt i så fall!

Svar på tråden 080830