• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Om vi satsar på trerätters plus tårta lite senare (efter lite dans så man kan få plats med mer godsaker) så tror jag att det blir kaffe både till efterrätten (så man piggnar till efter middagen) och till tårtan. Och så fort middagen är över tror jag att baren kommer att vara öppen. Nu hoppas jag bara att vi hittar vår lokal snart, där vi kan ta med mat o dryck.

    SweetSun: Verkar som om ni får dela er dag på fästningen, men ni borde ha första tjing på att välja tid. Undrar hur det blir för oss.

  • Tx2

    Finns ett par till som skall vigas på fästningen den 16 maj 2009.

  • Tx2

    Fasiken, vad ont jag kommer att ha i kroppen imorgon. Roat mig med en vedklyv i sex timmar, sedan nöjde jag mig med att kolla på när dörren byttes ut o gamla glasblock togs bort och en vägg kom upp istället. Tre olika byggvaruaffärer på två dagar, varit på avdelningar jag aldrig satt min fot förut.
    Inget bröllopsplanerande med andra ord.

  • Tx2

    Det går helt enkelt snabbare när svärfar fixar det, han är snickare. Skulle jag hjälpa till så skulle det ta lååång tid, fast det skulle gå och jag skulle behöva lite hjälp då mina krafter inte alltid räcker till. Har ju ändå spenderat åtta månader på ett bygge, fast med mätning och det var lite skillnad på mina hammarslag och snickarnas... Men nu är man kontorsråtta och inte van vid kroppsarbete. Vilket känns idag. Aj.

    Skrev ut planeringslistan och satte ungefärliga månadsintervall. Men eftersom min andra hälft inte har kollat upp några av lokalerna jag letat upp så står vi fortfarande still. Han fattar inte att jag tycker det är viktigt att vi kommer vidare. Om det nu är så viktigt så kan ju jag göra det själv, är hans resonemang. Men lokal är satt på hans lista, jag kommer att fixa så mycket annat så mitt resonemang är att han kan ta itu med det i alla fall. Lite sur

  • Tx2

    Men jag har fått för mig att ni har kommit en bra bit?
    Det svåra är att veta när man skall börja kolla o boka upp saker. Vågar inte göra det för tidigt, kan vara svårt för många att veta om dem är tillgängliga det datumet, mycket kan ju hända i deras liv oxå.

  • Tx2

    Vet först på måndag hur min vecka ser ut. Semestern slut

    Diskuterade vigseln lite igår, jag kände att det var risk att mina vänner kommer dominerar då jag tänkte ta hjälpa av dem under dagen (blir så när jag planerar att jag tänker mina vänner i rollerna). Men det verkar vara ok, då vi vet att hans vänner gärna är med på bröllopet men vill kanske inte göra saker o synas vilket mina gärna hjälper till med.

    SweetSun: Hoppas att ni får koll i veckan hur det gäller med er tid. Blir lite orolig över vår dag, får nog kolla upp om någon annan har tänkt sig samma dag.

  • Tx2

    Med dominera så menade jag att det är dem som kommer att synas och inte min sambos vänner förutom oss men vi är ju nästintill i fokus hela tiden...
    På ett positivt sätt då många av dem skall få olika uppdrag att hjälpa till med under dagen då jag vet att dem gärna är delaktiga (vissa erbjöd sig att sjunga o då har dem inte bra sångröster, tackade ja om dem sjöng gullefjun, då jag tror att dem skulle låta bättre än en ballad ) och ställer upp om man frågar. Två av mina vänner är toastmastrar, jag kommer troligtvis ha sex tärnor, bruddnäbben är min ögonsten, någon av mina vänner skall få läsa en dikt under vigseln (ev skall en av hans vänner få läsa något, men vi kunde bara komma på en som skull våga göra det så vi får se hur det blir med det i annars så frågar vi en vän till mig...), några tror jag skall få agera värdar vid vigseln genom att ta emot folk, dela ut vigselprogram o ha hand om bubblet, skall ev kolla med en kompis som är en superduktig kock alt ta mammas chef till att laga mat. Osv. Kommer främst fråga mina vänner om hjälp.

    Min helg består av att städa, titta på när det renoveras, fast idag har jag hjälpt till med nedmontering utav ett gammalt element så att jag kan säga att jag har gjort något (drog blanda annat ut fem skruvar )

    Vad tråkigt med begravning. Aldrig kul.

    Annars får ni ta en utflykt till sweetsun´o mitt vigselställe. Riktigt mysigt, glöm inte picnic-korgen o filten i så fall!

  • Tx2

    Man kan alltid kontakta och kolla priser. Är nog inget fel med det.

    Jag vet, jag kollade i era gästböcker. Är livrädd att vi oxå råkar ut för det. Ja trodde att det var urban som hade hand om bokningarna (han hade kalendern i alla fall när jag kontakatde dem två i våras).

    Inbjudningarna spånade jag på innan semestern, skall be en kompis köpa lite material till mig nu i augusti. Har helvänt hur dem skall se ut, var bergis på att ha ett monogram på framsidan men nu tror jag inte att det blir så.

    Tips på vad man skall tänka på när man skall boka vigselförrättare?

    När är det alla gifter sig o vart? Jag har glömt bort. Kan ni inte fylla på så kan jag ta med det i trådstarten.

    2/5, Tx2 Bohus fästning + någon lokal i kungälvsområdet

  • Tx2

    Haha, igår var sambon på fest hos våra grannar som även är gamla vänner till honom och som vi semestrade med i sommar, ganska nära vänner med andra ord. Tjejen är jättenyfiken på när vi gifter oss, frågat många gånger. Så igår på fyllan så föreslog hon att hennes sambo, min T´s gamla barndomskamrat kan vara bestman. Så när jag träffade henne i dag så var jag tvungen att pika henne för det och säga nej T skall inte ha en bestman och dessutm så hade han varit tvungen att hålla ett tal o det vill han nog inte. Så då skämtade vi en hel del om det. Sedan så vet jag att T har funderat på att han honom som marskalk, men vi njuter av att hålla dem på sträckbänken

    Så många gånger som jag har ändrat mig angående pappersgrejerna, men snart får jag bestämma mig att köra på någonting annars lägger jag för mycket tid på det. Måste nog våga börja ta beslut. Blä.

    Hm, skärpning tjejer...
    2/5, Tx2 Bohus fästning + någon lokal i kungälvsområdet
    2/5, Danielaa, Lerum kyrka???
    16/5 SweetSun, Bohus fästning + finnbastun
    22/8 Vendel o Angelica Utby K:a, fest på LaCuveé

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2