• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Lite tidigt men jag gör så här så får ni fylla på om ni vill/kan.

    Göteborgs-blivande-brudar-träff!

    Lördag 16/8

    Söndag 17/8

    Måndag 18/8 Kl 18.00

    Tx2

    Tisdag 19/8 Kl 18.00

    Tx2

    Onsdag 20/8 Kl 18.00

    Tx2

    Torsdag 21/8 Kl 18.00

    Tx2

    Fredag 22/8 Kl 18.00

    Lördag 23/8

    Söndag 24/8

  • Tx2

    Blir nog ingen slöja el tiara för mig. Tror att jag är en blomtjej.

    Varit i borås o bla provat en massa klänningar. Definitivt inte maräng o tyll för mig. Vill nog ha en smalare a-linje formad sak med antingen v-ringning el bandlöst. Får bli mer provande.

    Väntade med att fråga min ev näbb om hon vill, just nu får man mest nähe el nej om man frågar om någonting. Men hennes föräldrar har sagt ja till det. Får se när det närmar sig hur vi gör då hon inte är så gammal.

  • Tx2

    Hitta ingen speciell klänning, utan blev nog mest olika detaljer o skärningar som jag gillade el inte gillade. Skall nog våga mig på att fortsätta provandet på fredag.

    Det är en gymnasiekompis lilla tjej (1,5 år) som är min lilla ögonsten och som säger nej till det mesta. Får se hur det blir i maj.

    Va kul att hör att det gick så bra med dem beställda klänningarna!

  • Tx2

    Danielaa: Tror knappt att hon har lärt sig säga ja än. Kan en massa ord o snappar upp namn, men ja är tydligen svårt att säga

    Hur gick provningen?

  • Tx2

    Vad kul att det gick så bra med klänningarna. Vill se bilder senare.

  • Tx2

    Lugnt i planeringen för alla?
    Själv så är det semestertider och skall befinna mig i danmark hela veckan, så nu är det packångest.

  • Tx2

    Danielaa: Jag är nyfiken

    MD2009: Har oxå prova-klänning-ångest. Varit i en butik, men det tog lång tid innan jag vågade mig in. Men jakten fortsätter, om jag törs. Börjar tro att det blir en beställning från kina för min del. Kolla på chiffong-klänningar, det skall jag göra, dem är lite mer "mjuka".

    SweetSun: Tack för senast. Det var kul att träffas.

    På bröllopsplanerandet är det lugnt, nu är det fokus på att renovera huset lite.

  • Tx2

    MD2009: Jag har fått en butik i kungälv, helen´s brud o ch bal, rekommenderad av en tjej som gifter sig nu i augusti. Hon tyckte att det var väldigt bra bemötande , tänkte gå dit o prova någon dag när jag törs o orkar. Jobbigt att prova klänningar.

    SweetSun: några bra tips att dela med dig?

  • Tx2

    Danielaa: Vad fina ni var! Förstår att ni var nöjda. Vad fint det var med broderier på tärnklänningarna. Vad fick ni betala?
    Då blir det till att beställa kina-klänning i höst när jag vet vad jag vill ha.

    MD2009: Bland annat så tycker jag inte om att stå i provrum o prova klänningar (o byxor). Jobbigt att ta av o ta på. Och bröllopsklänningsprovande så förväntar jag mig att det skall vara främmande människor som kommenterar o hjälper. Och det tycker jag är lite jobbigt, speciellt när man inte känner sig på tiptopp just nu och inte tror att något sitter bra på en. Sedan så är det nog att jag faktiskt skall gifta mig som kommer smygande när jag skall kolla på klänningar. Vill gifta mig, men det är lite skrämmande oxå.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2