Inlägg från: Danielaa |Visa alla inlägg
  • Danielaa

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Hej tjejer!

    Ser att vi blivit flera it råden sen vi åkte på semester! Va kul!

    Vi kom hem för bara en liten stund sen... Har ju vart på Öland å myst i solen!

    Ser att de e fler som e intresserade av "vår" fotograf, Peter. Jag tycker han verkar superbra, väldigt engagerad och verkar verkligen tycka om sitt jobb!

    Hur går de me planeringarna här då?

    Nån som kikat på/köpt klänning kanske...? Eller nåt annat kul ni vill dela me er av?

    Nu ska jag ladda upp semesterbilderna på datan... Ha de gott tjejer!

    Kram kram

  • Danielaa

    Tx2: Tack!

    Du ska absolut inte oroa dig för att klänningen inte skulle sitta bra! Tror alldeles säkert att du blir jättefin i brudklänning som dom flesta andra! Å vem e 1.80 å väger 50 kg...? Inte jag iaf! Haha, jag får nöja mig me mina 1.64...

  • Danielaa
    Brudklänningar kan göra underverk, kan få en å se både längre å smalare ut eller va man vill!
  • Danielaa

    Tx2: Haha, undrar hur många gånger man har kört me den! "Jag ska bara..."

    Sweetsun: E de den korta prickiga klänningen i ditt galleri som du ska ha?

    Idag va vi iväg å hämtade en liten hundvalp till mammsen å min syster... Sååå söt! Vill oxå ha!

  • Danielaa

    Tussigumman: Visst e de jobbigt me semestertider? Blir sååå stressad när jag inte får tag på folk som man vill boka osv...!
    Jenny Blad har ja inte kollat på alls faktist... Hur mycke skulle hon ta då?
    "Våran" Peter verkar jättebra å till riktigt bra pris! 7500 för hela dagen betalar vi!

  • Danielaa

    ACochP: Hej! Kul me ännu fler 2009-bröllop!
    Äntligen börjar vi bli några stycken å man behöver inte va ensam om å planera!

    Nån som funderat på bröllopsresa? Jag har kikat lite på nätet ikväll men de e ju så svårt å hitta nåt, de flesta verkar inte ha släppt resor så långt fram ännu... Skulle vilja ha lite idéer om var man kan åka å lite priser osv... men de va inte så lätt som jag trodde!

    Imorrn ska vi till stan å kika på ring, har kikat på nätet å hittat flera som jag tcker om av bl a Schalins ringar.. så ska kika lite imorrn tänkte vi!

  • Danielaa

    Tx2: Klänningarna har tydligen kommit nu, bruden har provat sin klänning, toppenfin säger hon, passar perfekt! Den andra tärnan har provat sin å den e oxå tiptop! Hoppas min sitter lika bra! Så nu känns de verkligen som man vågar beställa därifrån när detta blev så bra!
    Vi skickade ändå in en ganska "dålig"/otydlig bild på hennes brudklänning å våra tärnklänningar e de flera ändingar på från org. bilden...

    Sweetsun: Den klänningen e ursöt! Annorlunda oxå, inte som "alla andra" har. De bästa e nog å inte kolla alls när man väl bestämt sig för en klänning! Jag ahr två som jag funderar på nu, vill prova den andra innan så jag har en chans å bestämma mig bara!

    Skille: Oooh, tjusig! Elegant å vacker!

    Nu sticker vi snart till stan å kikar på ringarna!

  • Danielaa

    Tx2: Såklart, vi kan hjälpa varandra me beställning! De som e svårast e nog att få alla mått som man behöver och få dom rätt! De tog en bra stund när vi mätte å grejjade! (Vi beställde ju dom måttbeställda efter oss)

    Nu har vi kikat på ringar, har från en lista på typ 20 olika kanske, typ 7 kvar nu som jag fortfarande e intresserad av! Kan varmt rekommendera dom på "Nordstans guld", dom e så proffsiga och mycket hjälpsamma! Jag hade som sagt en lista med typ 20 ringar som jag kikat på på nätet och det var INGA problem att få titta, hon plockade fram allihopa en efter en utan minsta tecken på problem me de!

    Har ni andra kikat nåt på ring/ringar än? Ska även era m2b ha en till ring eller nöjer de sig som min me förlovningringen?

  • Danielaa

    Tx2: Ja, självklart, jag hjälper så gärna till!

    ACochP: Jag har fått en jättepositiv bild av dom på Nordstans guld, superdukitga och så hjälpsamma och trevliga utan att vara "på"!

    Tussigumman: Oh, shit där kan de bli dyrt mao... Jag va mest nyfiken, jag har redan bokat in Peter för hela dagen å e supernöjd me de, han verkar toppen! Å till ett så bra pris oxå!

    KOnstigt de här me fotografer att de jobbar så olika å framför allt tar så olika pris!

  • Danielaa

    Tx2: Haha, ja när ska VI beställa? Vet inte riktigt hur lång tid de brukar ta men jag har fått tips om att beställa gärna ett halvår innan för att vara på den säkra sidan att de hinner fram och om man behöver göra nån ändring.

    De skickar ju bilder på klänningen först så man får godkänna innan de skickar hem den oxå, så om man vill göra nån ändring då så tar ju de lite tid oxå... Men, iaf 6 månader innan minst e vad jag blivit tipsad om tidigare!

    Vilken typ av klänning e du ute efter då? Kanske jag frågat redan innan...? Dom kan ju göra nästintill vad som helst där, man kan ju tom designa helt själv å skicka in skisser bara...

    Å så till allihopa! Ingen som har lust å ses på en "Göteborgs-brudar-2009-fika"? Hade vart kul å se vilka de e man sitter å tjötar me bakom skärmarna!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2