• first lady
    Äldre 15 Jul 16:36
    34025 visningar
    323 svar
    323
    34025

    Juni 2009 brudar

    Då jag inte hittar en tråd för oss juni 2009 brudar startar en nu.
    Hur långt har ni kommit i planeringen?
    Själv har jag bokat kyrka och lokal. På börjat inhandlingen av tillverkningen till inbjudningkort, festprogram mm.

  • Svar på tråden Juni 2009 brudar
  • hettie
    Äldre 15 Aug 09:58
    #31

    Hej!

    Hettie kallas jag och jag är ny här. Vi har kyrkan bokad till den 27:e juni nästa år och håller på och kollar upp festlokaler. Så har jag börjat titta på klänningsmodeller också, men har ännu inte hittat vad jag vill ha. Jag tror att jag "vet vilken som är min klänning när jag ser den", vet dock inte om det går till så i verkligheten.

  • hettie
    Äldre 15 Aug 10:00
    #32

    hmm... varför blev det så där? Provar med att ta bort fotot

  • hettie
    Äldre 15 Aug 10:07
    #33

    Nej det var ingen skillnad så bilden fick komma tillbaka. Tacksam för hjälp så jag slipper felmeddelandena! Håhå, så typiskt mig att genast "ställa till det".

  • velu
    Äldre 15 Aug 10:21
    #34

    Vi gifter också den 19 juni som många andra. Har bokat kyrka men inte mer än så, det är ju mkt att tänka på vet inte var man ska börja riktigt. Tycker det är svårast med festlokal, den ska ju vara mysig inte nån klubbstuga...Har någon tips på detta som kommer från norrbotten, rättare sagt Gällivare????

  • fredag den 13e
    Äldre 16 Aug 13:10
    #35

    Hej hej!
    Hoppar in här jag med.
    Vi ska gifta oss 13:e juni. Många idéer, men inte så mycket färdigställt än.
    Kyrkan får vi inte boka förrän i januari! Helt vansinnigt tycker jag, men vi bor ju lite avsides så det är väl ingen rusning direkt...
    Band är prel bokat, lokal utsedd, rollerna fördelade, klänning köpt (ska nog köpa en till, beslutsångest), tärnklänningar valda, massa dekorationer köpta (å mer lär det bli! )

    Vi har färgerna vit och ljusblå och gör trycksakerna själva i grövre papper i temafärgerna, dessutom kör vi på buffé och tyskland-alkohol för att kapa lite kostnader.
    Funderar även på att beställa skumpa över nätet..

  • humlan­is
    Äldre 16 Aug 15:06
    #36

    Åh vad roligt det är att se hur mycket alla andra fixar!! Det blir som lite inspiration till en själv att sätta fart!

    Fotbollsfrun: Jaa du sprit i Tyskland lär det juh bli! Båe min och min m2b har familjer som verkligen inte spottar i glaset! (det gör juh inte vi två heller iofs... ;) )

    Sitter och funderar på inbjudningskorten, vill att de ska vara fina men är inte känd för att ha speciellt mycket tålamod, så det får inte vara för avancerade om jag ska göra dem själv. Är de nån som har bra tips, idéer eller kanske bilder på hur man kan göra snygga kort själv??

  • humlan­is
    Äldre 16 Aug 15:07
    #37

    Och by the awy, vad konstigt att det är så många kyrkor som inte låter en boka, när jag bokade vår i maj så knep jag sista dagen i juni, helt galet, verkar som att det går en giftasvåg i landet! Man kan juh dock tycka att det borde vara uppskattat att folk bokade i tid, eller??

  • fredag den 13e
    Äldre 17 Aug 09:45
    #38

    Humlanis: Med klipp och klistra kommer man långt när det gäller egenhändigt gjorda inbjudningskort, men ska man göra många så tryter då tålamodet för mig iaf. Har inte handstilen för det heller.
    Så istället gör vi dem på datorn, skriver ut på ljusblått papper (två per papper), skriver extra info på vitt papper, viker ihop och knyter ljusblått satinband runt och lägger det i inbjudan. Stämplar lite "bröllops-stämplar" på och så får det vara klart. Känner att jag mäktar inte med mer än så.

    Håller helt med om att de borde uppskatta att man vill boka kyrkan i tid! Borde ju underlätta för dem..

  • humlan­is
    Äldre 17 Aug 09:51
    #39

    fredag den 13:e: haha du är juh great, heeelt en brud i min smak, less is more! Fick lite prestationsångest när jag var inne och titta på kreationerna vissa har lyckats med här på BT, såååå fina! Men jag tror också på sidenband och vika dubbelt,, det är juh bröllopet som är det roliga, inbjudan är det väl ingen som sparar iaf, elle?

  • fredag den 13e
    Äldre 17 Aug 19:53
    #40

    Jo det märks ju tydligt att en annan stod bakom dörren när gud delade ut kreativitet om man jämför med många här. Visst är det kul att pyssla, men det är ju ännu roligare om det blir bra. Sen tänker jag som så att inbjudningarna ger en liten fingervisning om hur dagen och kvällen kommer bli och det vore ju trist om folk förväntade sig symfoniorkester och champagnefontäner och får cd-spelare och hemkört...
    Lagom är bäst!

Svar på tråden Juni 2009 brudar