Inlägg från: Klöver dam |Visa alla inlägg
  • Klöver dam

    Juni 2009 brudar

    Ser att jag inte längre finns med bland de som ska gifta sig den 6/6.. Men får kanske skylla mig själv då jag inte varit inne här på sjuuuukt länge. Tre barn, heltidsarbete och en m2b som jobbar över asmycket gör nog sitt till. Vabar dock idag, så nu fick jag chansen, fniss.
    Är förundrad över hur mycket alla andra hunnit planera och tom inhandla! Själv har jag bokat lokal. Kyrkan får jag inte boka förrän 1 nov(som jag upptäckt är en lördag, så jag lär ju ringa sista oktober, he he), och innan den är helt säker känns det dumt att planera för mycket.
    Tärna, bestman och toastmaster är klara.
    Gratis sång i kyrkan klar.
    Gratis fotografering hela dagen klar.
    Gratis serveringspersonal klar.

    Sedan vet jag mer hur jag vill att inbjudningskort, dukning osv ska se ut, men har inte gjort mer med det än.
    Får nästan lite panik och prestationsångest när jag tittar in på bröllpstorget...

  • Klöver dam

    Jag velar också fram och tillbaka när det gäller färgtema..

    Var först inne på rött och vitt eller champagne, men min kära tärna påpekade att det kanske mer var höst/vinter och inte Juni så då skippade jag det...

    Grönt och benvitt då kanske? Hur förklarar jag det för min blivande som är en grymt inbiten Aik:are (Själv är jag Hammarbyare, fniss)?

    Såg sen en klänning som är champagnefärgad som jag blev förälskad i! Och eftersom vi gifter oss på nationaldagen och hade tänkt att ha "svensk buffé", så kanske man skulle leva ut svenska färgerna helt och blanda champagne/guld med mörkblått? (Hur förklara det för tärnan bara, som redan har ställt in sig på grönt "som hon passar så bra i"?)

    Nä usch, jag är typisk våg märker man, såååååå velig!

  • Klöver dam

    Hi hi, la fram till sambon att flera tyckt att grönt och benvitt verkade fint och fick precis det svaret jag antog skulle komma: ah visst, bajens färger, väldigt fint..

    Kanske ska försöka övertala till champagne och grönt, kan det vara något?

    Eller mörkblått och champagne?

    Eller ska jag strunta i att rött/champagne andas höst och vinter och köra på det?

    Velig som sagt...=) Tur att det är tid kvar, he he.

    Jag vet precis vilken ring jag vill ha iaf! Har inte vågat tala om priset för m2b än bara, hade glömt bort att räkna med ringarna i budgeten... Smarta jag.

Svar på tråden Juni 2009 brudar