Inlägg från: Norrlandstös |Visa alla inlägg
  • Norrlandstös

    Juni 2009 brudar

    Ojojoj... vad långt ni har kommit!
    Fast när jag tänker efter så har jag nog också mer klart än jag tror.

    Tärnor klara
    Bestman klar
    Kyrka bokad
    Festlokal bokad (och de fixar allt från dukning, servering och mat)
    Frisör bokad (en kompis som gör både hår och make-up)

    Nu lurar vi mest på vilket färgtema som vi ska ha. Vad säger ni junibrudar? Hur har ni tänkt er?
    Jag vill egentligen gärna plocka upp lite sommarfärger eftersom vi gifter oss helgen efter midsommar. Men så hittade jag ett jättefint inbjudningskort i cappuccino och ljus rosa... men hur har man buketten i de färgerna???

  • Norrlandstös

    Ja, det skulle ju kunna funka. Jag har tänkt mig en bukett som inte hånger ner (alltså itne droppformad) utan istället en med längre stjälkar. Jag vet inte vad jag har tänkt mig egentligen alls... inte så hemma i blomvärlden ;)

    Men rosor i olika rosa färg hade ju varit ursnyggt! Och lite champangefärgade uppblandade i buketten. Måste däremot kolla in humleblomster för det vet jag inte hur det ser ut ;)

    Annars så låter ju grönt och benvitt superfint!
    För oss handlar det mycket nu om att min sambo ska knacka kod, och göra vår hemsida! Och den vill vi ska gå i samma tema som alla trycksaker och gärna buketter... ja ni vet.

    Tack för alla tips! Nu måste jag surfa runt och kolla blommor. Snacka om att man lär sig mycket av att planera bröllop!!


    Tidsmaskin skrev 2008-10-14 16:06:36 följande:
    Blommor i cappucino/rosa skulle kunna var rosor och humleblomster? Eller rosa pioner, rosor i champagne och humleblomster? Vad har du tänkt för stil på buketten? Vill du ha rosor eller vilka rosa blommor kan du tänka dig?
Svar på tråden Juni 2009 brudar