Inlägg från: chatina |Visa alla inlägg
  • chatina

    Juni 2009 brudar

    Hej,
    Här är ytterligare en som ska gifta sig i juni, närmare bestämt den 13:e. Kul att höra hur ni andra ligger till vad gäller planering. Vi har nog också tänkt skicka ut inbjudningarna någon gång i jan/feb för att folk ska hinna planera. Jag har dock inte börjat med dessa...

    Vi kommer att ha ett något annorlunda bröllop då vi ska ha det på min m2b:s ö (ligger söder om Strömstad), hans familj har haft det sommarstället i många generationer. Dit tar man sig med egen båt så vi måste planera hur vi ska "frakta" över alla gäster, hyra av stort tält och var gästerna kan bo etc..

  • chatina

    Ooops..Jag råkade tydligen få till en väldigt ledsen person och det är jag ju inte

  • chatina

    Jag har funderat på var man ska köpa papper till inbjudningskorten och festmenyerna. Är Panduro bra?

  • chatina

    Hur ska ni göra med maten? Ska ni ha catering och har ni i sådanfall kollat priser??

  • chatina

    Vi tänkte också skicka ut i början av nästa år (ska gifta oss den 13/6) för att folk ska hinna boka upp sig, men också för att de ska hinna boka hotell (vi ska vara på en ö och många kommer att ha rest långt).

  • chatina

    Nu har jag testat att göra några inbjudningskort. KUL, en vilket pilljobb det kommer att bli. Får nog verkligen sätta igång med detta snart!!

  • chatina

    6/6 brud090906
    6/6 Tidsmaskin

    6/6 Lissdaniels

    13/6 Firstlady
    13/6 fredag den 13e
    13/6 Gotlandsbröllop 2009
    13/6 Mrs Harvie
    13/6 galaxen
    13/6 Flisa80
    13/6 Chatina

    20/6 Tvåbliren

    27/6 Imma
    27/6 Lerkorg
    27/6 27juni2009

  • chatina

    Kanske för er som bor i Sthlm trakterna eller kanske även för er andra.. Såg detta om brudbuketter:

    "Kom på minimässa hos oss på Bernzons blomsterhandel.
    Söndag 26 oktober 2008 kl 12-15
    Pris: 150 kr
    Vinn på din entrebiljett!
    Brudblommor till ett värde av 1000 kr
    Vi visar nya modet för 2009
    Brudklänningar & Brudblommor"

    www.bernzonsblommor.se/brollop.asp

  • chatina

    Jag bor i Göteborg, men ska gifta mig lite söder om Strömstad.

  • chatina

    Flisa80, vad var det för bra tråd du hittat? Har du lust att delge oss?

  • chatina

    Flisa80: Jättefin! Jag är inte heller för så mycket krusiduller.

  • chatina

    nni: Det låter ju bra att ni skickar ut dem till jul. Vi har tänkt skicka ut inbjudningarna i jan, senast feb. Jag tänker att det är bra om man kan skicka ut dem tidigt så att folk kan boka upp sig på bröllopet. Vi ska dessutom vara på en ö så folk måste tänka om de ska bo över, ordna barnvakt etc..

  • chatina

    Det här med hur mycket man lägger på bröllop kan verkligen vara känsligt. Dessutom kan det bli missförstånd då person 1 inkluderar ringar och resa i sin budget samtidigt som person 2 inkluderar ringar men inte resan och person 3 vare sig inkluderar resa och ringar. Det kan således bli diffar på många tusen vilket det kanske i själva verket inte är.

    Men..Det är ju verkligen lätt att pengarna springer i väg utan att man egentligen tycker att "man får något". Jag tycker vi försöker hålla i pengarna, men på något sätt så försvinner dem

    Sunne2005: Vi ska också ha ca 60 gäster och ska försöka ha en budget på 45 000 (detta exklusive ringar och resa ). Vi kommer att hyra ett stort tält (vi ska vara på min sambos ö så det finns ingen lokal) och göra buffén själva (har en person som är väldigt duktig på mat). Ska ni också göra mycket själva? För som jag förstått det så är det just kuverten per/gäst som ofta kan springa i väg om man hyr in sig.

    Hur ligger ni till med inbjudningskorten?? Jag vet hur jag vill ha dem, men har inte börjat ännu...

  • chatina

    Brudsommar09: Jag ska gifta mig på västkusten, närmare bestämt på en ö lite söder om Strömstad. Jag bor dock i GBG. Var ska du gifta dig?

  • chatina

    Är det någon mer som ska gifta sig utomhus och är lite nervös för väder och vind?

  • chatina

    Sunne2005: Jag håller med att det är lite nervöst!!!

    nni: Jag pratade med den frisören jag tänkt mig och ho sa att jag inte behövde boka än på en tid, men jag tror ändå att jag ska göra det relativt snart för jag vill ju inte att hon helt plötsligt ska bli bokad..

    Vi skickar inte heller några "save the date" kort, vi har i stället börjat berätta det för folk. I går köpte jag ibjudningskorten så nu är det bara att sätta i gång att göra dem

  • chatina

    Hmm...Insåg i dag att det faktiskt inte är så långt tid kvar om man tänker på allt som ska göras. Vill absolut inte stressar er andra

    nni: Jag tror, precis som du, att det är bra att kolla frisörtid redan nu och man kan ju egentligen boka det så har man det gjort.

  • chatina

    Norrlandstös: Absolut att du kan ha cappuccino och ljus rosa! Vi ska ha havstema (riktigt hur har vi inte bestämt ännu) eftersom vi ska gifta oss på en ö.

Svar på tråden Juni 2009 brudar