Inlägg från: aikidoaasa |Visa alla inlägg
  • aikidoaasa

    Hur gammal bör man vara för förlovning?

    Tolonta, det låter som den skolan jag gick i... "alla" tävlade i vem som kunde få flest förlovningsringar. (Japp, de fixade ringen snabbt och gjorde sen slut med killen utan att lämna tillbaka ringen...) @_@ Jag blev så anti till detta, plus att hur många som helst i min närhet förlovade sig men kom aldrig längre än så. (utav de paren som fortfarande håller ihop är det ett som lyckats gifta sig, annars ligger de på ca 10-20 år efter frieriet) Detta var en av orsakerna varför det blev ännu viktigare för mig att det ska gå rätt till. Frieri från den man älskar och i samband med det redan börja planera för vigseln. Detta vet min pojkvän om och det kan vara det som gör att jag får vänta i tid och evighet på att han ska kläcka ur sig frågan...(har varit tillsammans i 8 år, men de senaste tre har jag börjat bli tokig på att den frågan jag mest av allt vill höra inte dyker upp.) men hellre det än man går in halvhjärtat för att göra sin flickvän glad.
    Det tycker jag också att du ska tänka på NyfikenMjau... är han verkligen den rätta? Ni jäktar inte in det här? Hur väl känner ni varandra?...
    Själv tycker jag att det är lite för ungt. Med tanke på att man inte får gifta sig innan man är 18 år (utan special tillstånd) så borde man inte heller förlova sig. (Det är ingen övningskörning det här... lol) Men det är bara min åsikt.

  • aikidoaasa
    NyfikenMjau skrev 2008-07-14 22:23:07 följande:
    aikidoaasa: Vi har varit ihop i 2,5 år och kännt varandra i ungefär 4,5 år nu. Det är inte så att vi träffades för första gången för en vecka sedan och blev ihop dagen efter. :POch till er andra: Vi tänkte inte förlova oss just nu, utan när vi är runt 20.Nu för tiden i min skola är det inte en tävling om att vara förlovad utan tvärtom. Det gäller att ha haft så många pojk/flickvänner som möjligt i så hög eller låg ålder som möjligt, vilket jag tycker är helt GALET! Dom blir inte ihop med någon för kärleken utan för att verka mer vuxna och dom tror att ju fler dom varit mer desto mer erfarenhet har dom i "det verklige livet". Fy och skam. :S//NyfikenMjau
    Låter också helt tokigt med att skaffa äldre partners. @_@
    Det var absolut inte menat som en förolämpning för dig... jag tog för givet att du och din pojkvän varit tillsammans en längre tid, det jag menade var en allmän åsikt som jag har. Hoppas att du trivs med ditt beslut. Det är ju ändå du och din pojkvän som bestämmer. :)
Svar på tråden Hur gammal bör man vara för förlovning?