• Heloise

    Hur gammal bör man vara för förlovning?

    Vi var 21 resp 23. Nej ålder ska inte stå ivägen för kärlek men jag tycker även att förlovning är något seriöst har själv vänner som förlovade sig i 16-17 års åldern och de är nu inne på sina 3-4 förlovningar, jag tycker personligen att det tar bort lite av allvaret om man förlovar sig med varenda kille/tjej( men naturligtvis gäller detta inte för de som fortfarande är ihop) För mig är en förlovning något väldigt seriöst, ett löfte. Jag tror att många unga har så bråttom med att bli "vuxna" och kanske inte tänker igenom vad en förlovning egentligen står för.Jag hade det, vi hade gott och väl kunnat vänta ett par år( även fast vi fortfarande är förlovade och ska gifta oss 9 år senare dvs nästa år).
    Jag erkänner att jag är en sådan som tycker att många par stressar lite väl mkt speciellt de som är unga. Kanske för att jag har varit med om så många par som gjort det och sedan separerat.
    Men det är ju naturligtvis upp till var och en, huvudsaken är att man har tänkt igenom det och inte gör det som en kul grej( iaf för mig).

Svar på tråden Hur gammal bör man vara för förlovning?