Inlägg från: Mrs Fr |Visa alla inlägg
  • Mrs Fr

    Oktober

    Jag har också axelbandslös klänning, men har liten kupa. Torsoletten satt verkligen jätteskönt. Den satt på plats fast jag hoppade runt lite i provrummet... Har du provat nån sån? De fanns upp till D-kupa där jag var tror jag.

  • Mrs Fr

    Jag kommer bara ha en sjal. En pälscape ser för vintrigt ut tycker jag.

  • Mrs Fr

    Igår köpte jag underkläder, skor och var och provade klänningen! *glad*

  • Mrs Fr

    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-08-28 11:12:59 följande:


    hihi Mrs Fr Wow jag ska prova min klänning med underkläder o dyl på tis *nervös* :-d Har ju gått ner 8,5 kilo sedan jag prova den sist så jag har en känsla av att den kommer att behövas sys in
    Bra jobbat!! Jag önskar att jag också hade diciplinen att ta tag i vikten. Jag har varit hemma och varit mammaledig och det är så svårt!! Nu ska jag börja jobba igen på måndag så då blir det nog bättre ordning.

    Min klänning ska både tas in och läggas ut. Den ska tas in i livet, och släppas lite på precis på höften.
  • Mrs Fr

    Jag känner mig lite låg idag. Det är flera par som hört av sig och meddelat att dom inte kan komma. Det är i och för sig inga av mina vänner, utan en arbetskamrat till min m2b, samt några kompisar i ett gäng som vi träffar ibland. De är ju egentligen inte våra nära vänner, utan mer vänner till vänner om ni fattar. Men eftersom vi träffas allihopa lite då och då så valde vi att bjuda hela högen. Nu har dom alltså tackat nej (med lite vaga anledningar) och det känns lite trist...

  • Mrs Fr

    Nej, jag har också svårt att delegera bort saker. Jag tror att det blir bäst om jag gör det själv... Skämt å sido så har jag insett att man kan pyssla och piffa i oändlighet och dagen blir nog inte bättre för det. Vi vill ha en underbar dag och en kanonrolig fest - det är huvudsaken. Om jag sen inte hinner fixa allt som jag vill så gör det ingenting, det blir nog bra ändå!!

  • Mrs Fr

    Nu är min m2b och min blivande svärfar på väg till Tyskland för att inhandla all alkohol.

    I veckan som kommer ska jag
    * prova klänningen för sista gången innan
    * hämta ringen
    * träffa floristen

    Angående möhippa börjar jag befara att jag inte kommer att hippas... Jag har ingen syster eller tärna, och det brukar ju vara dom som ordnar. Den som jag skulle kunna tänka mig (min bästa vän) åker bort nästa helg, sen helgen efter det ska min m2b på sin svensexa, och helgen efter det har min bästa vän sina 2 bonusbarn hos sig så då passar det ju inte. Sen är det ju faktiskt dags för bröllop. Nåväl, bara bröllopsfesten blir kul så är jag nöjd, men det vore ju väldigt kul att ha en dag/kväll med tjejkompisarna.

    Annars börjar jag känna mig lite småstressad. Vi har fortfarande ganska mycket kvar att fixa, och tiden räcker liksom inte till när man har två små barn. Imorgon ska vi sätta oss och göra en detaljerad lista på ALLT som ska ordnas, och sen ska vi sätta fart och pricka av.

  • Mrs Fr
    20081011 skrev 2008-09-06 20:19:42 följande:
    MrsF : haha så komiskt att din man och svärfar varit i tyskland idag och provianterat för det har jag och min M2b också varit....haha och det blev en hel del! Massa stress eftersom vi försökter komma tillbaka till båten inom två timmar så vi fick lite pengar tillbaka!men vi klarade det!var de också i puttgarden??
    Ja, dom var i Puttgarden. Eller närmare bestämt Burg (Calles). Dom åkte 5 i morse och har inte kommit hem ännu.
  • Mrs Fr

    Idag har jag beställt brudbuketten. Skönt att kunna pricka av en sak från listan, för vi har alldeles för mycket kvar...

  • Mrs Fr

    Nu är min ring färdig!! Jag var och kollade på den idag på lunchen, och jag var jättenervös när jag gick dit. Jag har ju aldrig sett den innan, utan den är ju gjord efter mina önskemål. Jag fick för mig att dom kanske hade missuppfattat mig och gjort nåt annat. Men den var perfekt!! Såå fin!! *längtar tills den sitter på fingret!*

  • Mrs Fr
    Skrålli skrev 2008-09-13 09:11:24 följande:
    Hej på er! Vi gifter oss 18 oktober 2008 och jag hittade nyss denna tråd. Hoppas jag får joina er :)! Med bara fem ynka veckor kvar till dagen D tycker jag egentligen vi har bröllopet rätt under kontroll. Sista dagen för anmälning till bröllopet går ut 15 september, så sen kan vi börja pyssla med bordsplaceringen och namnskyltarna. Festprogrammet och vigselprogrammet är också under tillverkning. Igår hämtade jag min brudklänning från sömmerskan och den var jättefin! Spännande tider :) Det som jag undrar över är om någon av er tänkt använda ljung till bordsdekorationer eller om någon har erfarenheter av hur det funkar? Vi har ännu inte riktigt bestämt oss för hur vi vill att våra bordsdekorationer ska se ut, men det vi bollar med är vinrött (min brudbukett ska bestå av roströd gerbera, vinröd kalla, olika orange-mörkröda bär, löv och grönt), lönnlöv, äpplen och ljung. Jag hade tänkt mej att göra kransar av ljung och i kransarna sätta ljuslyktor. Dock är detta bara en idé i mitt huvud än så länge...
    Jag är lite vidskeplig av mig och det finns ett skrock som säger att man aldrig ska ta in ljung...
  • Mrs Fr

    Jag börjar bli riktigt stressad nu. Vi har ju två barn och dom tar ju självklart massor av vår tid. Jag har irrat runt på stan efter jobbet de senaste dagarna. PUH...

    Min ring är färdig, men den är kvar hos guldsmeden. Den är jättefin! Vi ska lämna in våra förlovningsringar samma vecka som vigsel för putsning.

    Jag har inte heller hört nåt från prästen och nu är det ju bara drygt två veckor kvar. Jag ringde till pastorsexpeditionen och frågade, och hon sa bara att han kommer att höra av sig. Men när???

  • Mrs Fr

    Idag är min m2b iväg på svensexa. Hoppas att han får en kul dag!!

  • Mrs Fr

    *Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*

    Jag har blivit hippad!!!

    Igår på morgonen så lurade jag iväg min m2b till våra vänner och där kidnappades han för sin svensexa. Jag och hans lillasyster var här hemma med mina barn. Vi hade bestämt att träffa min kompis och hennes barn på eftermiddan eftersom hennes sambo också var borta (han var med på svensexan).

    Klockan 11.20 ringer det på dörren, och när jag öppnade låg det ett kuvert med mitt namn på. I låg ett brev där det stod vad jag skulle packa i en väska och att jag skulle vara redo för avfärd 11:40. Bara 20 minuter!!

    Men mina barn då?? Det var redan fixat så klart... När klockan blev 11:40 kom 6 av mina vänninor + min m2bs föräldrar (som bor över 30 mil bort). Vi packade in oss i en minibuss och åkte iväg. Jag hann knappt säga hejdå till barnen... Vi plockade upp ytterligare en kompis på vägen och drog vidare. Vi skulle ha ätit lunch på en restaurang, men vi var lite sena så det blev drive thru på Max istället. Funkade bra! Sen åkte vi till ett glasbruk där jag fick skulptera och blåsa glas. Jättesvårt men riktigt roligt. Vissa grejer ser hemska ut, men några saker blev fina! Jag blåste bla. två champagneglas som jag ska ge till min m2b på bröllopsnatten när vi kommer till hotellet så att vi kan skåla lite.

    Sen drog vi vidare tillbaks till stan. Där fick vi en lektion i orientalisk dans (magdans). Jättekul det med!

    Därifrån gick vi till en salong med relaxavdelning och bubblade, bastade, drack och åt snacks. Vi piffade till oss, och gick sen och åt god mat och dansade på restaurang/nattklubb. Senare på kvällen slöt svensexagänget upp, så jag fick pussas lite med min älskling!

    Jag hade en helt fantastisk dag!! Att jag sen var helt och totalt ovetandes gjorde ju saken ännu roligare. Det fanns inte i min vildaste fantasi att dom skulle ta oss samtidigt. Jag trodde ju knappt att jag skulle hippas överhuvudtaget...

  • Mrs Fr
    Stardusty skrev 2008-09-27 13:59:13 följande:
    Har också funderat på en sån där bh... Sitter den verkligen fast ordentligt?? Hur mkt kostade den?Fru oktober skrev 2008-09-27 11:17:28 följande:
    Jag har också köpt en, men jag gillar den inte alls. Nu har jag köpt en jättefin torsolette med strumpebandshållare och fina trosor till istället.
  • Mrs Fr

    Gaaaahh! Stressad!!!

    Jag har i ren panik tagit ledigt i eftermiddag för att få lite uträttat. Sen är jag ledig på fredag också, men då ska det förhoppningsvis inte vara så mycket kvar att göra.

  • Mrs Fr

    Hej tjejer!!

    Sitter här och fixar med festprogrammet sista dagen fast jag hade lovat mig själv att allt skulle vara klart. Ska snart åka iväg och fixa naglarna. Vi har ställt i ordning borden, och klockan 14 kommer cateringfirman och dukar. Sen ska vi bara smådekorera lite.

    Känner mig stressad och lugn på samma gång.

    Har dock lite svårt att fatta att det är i morgon som det smäller!!

    Oiiiiiii!!!

  • Mrs Fr

    Hallå!!

    Här kommer en kort hälsning från en gift kvinna.

    Jag är jättenöjd, lycklig och trött! Vi hade en fantastisk dag!!

    I morgonbitti åker vi på bröllopsresa till Rom. Vi hörs när jag kommit hem igen!

  • Mrs Fr

    Vi hade:

    Vi lyfter våra hjärtan - nr 84 tror jag.
    Sen hade vi alternativa vigseltexter till "Den blomstertid nu kommer" och till " I denna ljuva sommartid".

Svar på tråden Oktober