Inlägg från: 20081011 |Visa alla inlägg
  • 20081011

    Oktober

    Kärlek ger näring åt själen:Tackar så mycket får väll se om jag får det att gå ihop! Haha

    Frida: ohh låter skönt att ha en veckas tid att planera!skulle jag också behöva men jag har inte mycket mer semester att ta ut så får snällt jobba heltid plus att jag har en liten 1.5 åring så min planering blir på kvällar!

    och ovanpå allt detta så kommer svärföräldrarna och ska bo hos oss i en vecka.....så vi får se hur mycket vi får gjort den kommande veckan!

  • 20081011

    Nedína...Näää fy så hemskt!!!Lider verkligen med er!!!

  • 20081011

    tjejer vad tror ni? kan man ha gerbera i håret och på borden och sedan har kallor i brudbuketten?? Alla blommor i orange??

  • 20081011

    ja nu blev det så!Oranga kallor i min bukett,m2b i hans kavaj fick och min tärna en mindre bukett med kallor sedan en gerbera på varje persons plats!så blir det presenten till de också!
    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-08-28 21:04:33 följande:


    Ja varför inte Jag kommer att ha gerbera i buketten och på borden
    igår hade jag en kompis till mig här som provade håruppsättning och jag säger bara WOW trodde verklgien inte att man kunde göra så fint med så kort hår som jag har.....mitt hår slutar vid öronen men hon fixade en frisyr som bara var WOW!så skönt! Hon ska även fixa alla blommor till oss så det beställer hon så det känns också skönt!*ler* hon jälpte mig även med dukningen och vi diskuterade fram hur vi ska ha det!så nu känner jag min några kilo lättare från planeringen...*ler* SKÖNT!
  • 20081011

    MrsFr: så trist!men du får tänka att de som väljer att fira er dag tillsammans med er är de som verkligen VILL vara där!!och då blir festen så mycket roligare!

    Vi har så himla mycket kvar att göra så jag vet inte när jag ska hinna.......väntar på att få papper itll mina placeringskort sen så ska det skäras,stämplas och vikas till tusen...*ler* servetterna ska också vikas....oj oj oj min mamma konstaterade igår att jag har ett stort kontrollbehov vad gäller detta bröllopet..men e det konstigt???

  • 20081011

    Det jag känner at jag mest vill ha koll på är att dukningen är kanon, vi har fått veta att vi inte kan komma till kvällen innan och duka för där är en fest då så nu har jag fått släppa dukningen lite iaf...min mamma och syster kommer åka dit tidigt på morgonen och duka till mig ( efter ett foto som jag tagit på dukningen) så litar jag resten på dem!haha...svårt det där!

  • 20081011

    Min m2b ska bara ha en ring....jag ska åka och prova ringen så att den passar innan de sätter i stenarna!

    Jag har börjar med pulverdiet idag och jag ångrar mig hundra gånger om....är så himla hungrig.....men allt för att jag ska kunna sitta i klänningen....

  • 20081011

    angående vikten! Jag kör detta nu för att jag ska skärpa mig vad gäller maten...har kört vv i ett år och gått ner 15 kilo men inte uppnått det jag verklgien ville innan bröllopet så måset ta mig i kragen för att jag ska kunna sitta i min klänning! Därför kör jag nu pulver!får se om jag pallar två veckor eller om jag börjar äta mat så smått i helgen och byter ut alla mål utom middagen!plus träning!

    Angående fotograf så har vi planerat att fotograferas ute i en skogsdunge som vi har här i närheten! Vår fotograf föreslog att vi skulle ha gummistövlar på oss om det var för lerigt och det kan ju vara lite häftigt!annorlunda om inget annat! hihi ngn inomhus plan har vi inte...vår fotograf är en amatör som inte har ngn studio så vi håller alla tummar på fint väder!! vi kommer fotograferas innan vigslen för jag tycker synd om gästerna som ska behöva vänta på oss!

  • 20081011

    Vår fest håller på till kl 1 när nattamaten serveras! Vi kommer beställa en taxi som hämtar oss vid 00.45 så vi lämnar festen då för att åka till vårt hotell där vi fått hotellsviten av mina syskon!

  • 20081011

    idag var jag och provade min vigselring innan de skulle sätta i stenarna den satt som en smäck, men vi läste graveringen och de hade missat bröllopsdatumet i m2b:s ring och hade stavat mitt namn fel i min vigselring......jag stavar med z och de hade stavat med s....snacka om att det är tur att man dubbelkollar och är ute i god tid!

    fresten vad har ni skrivit i era vigselringar??

Svar på tråden Oktober