• mct

    Oktober

    Jag har köpt mig en champagnefärgad vanlig BH och en champagnefärgad strumpebandshållare och ett par champagnefärgade stringtrosor. Men fick gå in i en underklädesaffär för att hitta rätt stl.

    Är ni stressade/nervösa inför den stora dagen?
    Jag är jättestressad och min mage har pajat pga detta. Får äta magtabletter för detta. Inte kul men det går nog förhoppningsvis över!

  • mct

    Jag ska bara ha en sjal om axlarna eftersom att vi har vigseln i anslutning till festlokalen. Så då behövs ju bara sjalen från och till fotografen och från festenlokalen till hotellet!

  • mct

    Igår så pratade jag med vigselförrättare och gick igenom lite vad vi vill ha etc. Det känns bra att ha det gjort!

  • mct

    Jag har också ett kontrollbehov av att få göra allt själv men har nu insätt att det inte fungerar. Så med hjälp av min mamma (värdinnan) och och släkt och vänner så kommer det att bli hur bra som helst! Dom har verkligen varit ett stort stöd när jag har kännt mig stressad!

  • mct

    Vi har pratat med vigselförrättare, fotografen så det är redan klart. Hår och make-up fixar jag med hjälp av min syster. Mat och dukning fixar min mamma med hjälp av släkt och vänner.
    Vigselringen har jag hämtat för länge sedan men vi ska bara gravera ringen och min m2b förlovningsring. Han ska bara ha en ring.
    Hur är det med era m2b, ska dom ha en eller två ringar?

  • mct

    20081011: Varför inte köra viktväktarnas diet istället för pulverdiet!

  • mct

    Inte för att jag behöver gå ner i vikt men jag tror på att röra på sig och äta bra mat. Visst det är lätt att säga men min m2b har börjat rör på sig och äta hyfsat bra mat och han har gått ner ca 7 cm runt midjan på några månader.

  • mct

    Vi ska fotograferas inomhus och om vädret är fint så går vi ut och tar några bilder också. Men tanken är inomhus för vår del. Kommer att fotograferas kl 13.30 och så börja vigseln kl 15.30.

  • mct

    Ett litet tips som jag fick av min fotograf ang transport från och till fotografen, vigseln, festlokalen är att ha ett lakan runt klänningen så att man inte får några oönskade fläckar på den.. Och det kan ju vara smart!

  • mct

    Vår fest håller på så länge gästerna vill. Det ska vara städat på söndagen kl 8.30. Men det fixar vaktmästaren på stället. Vi ska bara ha grovstädat innan.

    Nu är det inte långt kvar. Idag så är det en månad till dagen D. Spännande!

    Alla som vi bjudit kommer och det tycker jag är kul!

    Har ni mycket kvar att fixa eller är allt klart?

Svar på tråden Oktober