Inlägg från: Oktober4 |Visa alla inlägg
  • Oktober4

    Oktober

    Hej hej!

    Gifter mig också i oktober - den 4 närmare bestämt i Spånga kyrka. Jag funderar också på det där med cape - jag har iochförsig inte så smala axelband men heller inga ärmar. Har ingen lust att kasta ut en massa pengar på ngt man antagligen bara har på kyrktrappan (alltså som de andra ser). Dessutom är min klänning kritvit och nästan allt jag tittat på går i Ivory. Hur har ni andra löst det?

  • Oktober4

    Kärlek ger näring åt själen:

    Sjal låter som en bra idé - jag tror inte heller jag kommer att frysa!

  • Oktober4

    Hej! Här har det också avverkats en del på "att göra-listan": Buss från kyrka till festlokal är nu bokad och vi har dessutom fått en superfin röd volvo PV som ska köra oss under dagen för det otroliga priset 1000 kr! Mkt nöjd. Har också inhandlat underkläder, vilket visade sig vara ett värre projekt än själva klänningen. jag vill inte ha korsett eller liknande men tänkte att en body som håller in vore perfekt. Vita sådana verkar dock vara svåra att hitta åtminstone om man som jag vill ha vadderade kupor som bättrar på naturen lite:=) Men sedan var jag på Bodhi på St eriksgatan och där hade de en sorts gördel som är som ett par jättehöga trosor - går upp till bysten och sitter som gjuten. Jätteskön. Dessutom kunde jag ju då välja fritt bland olika BH:ar och dessutom införskaffa ett par lite mer romantiska trosor att slinka i innan vi drar till vår bröllopssvit:=) Ikväll har jag provat hela stassen och känner mig så nöjd! Ska till sömmerskan på tisdag för några smärre justeringar. Just det ja - köpte ett par snygga bröllopsskor på rean också och hämtade ut paraplyerna som jag beställt - så nu är det bara brudväska kvar. Vet någon var man kan hitta en snygg inte alltför dyr sådan som är kritvit?

  • Oktober4

    Nu är jag hippad! Blev kidnappad när jag var på salongen för hårkonsultation och prov make-up igår. Var totalt oförberedd - jag trodde nästan inte att det skulle bli någon... Efter lunch fick jag shoppa loss på myrornas och blev riktigt "finklädd" - sedan var det bowling, måla tavla och helkväll på Golden Hits. Hade så kul! Men har varit desto slitnare idag:=)

  • Oktober4

    Lyckos alla ni som har er stora dag framför er! Jag stressade halvt ihjäl mig förra veckan och fick bla paniksy in min klänning en hel storlek - gissa om stressen hade fått kilona att rasa veckorna efter att jag varit hos sömmerskan för vad jag trodde var sista gången:=) Men det hela resulterade i att den satt helt perfekt när jag i lördags äntligen blev fru Schneider! Vi hade en helt fantastisk dag som började med att jag och min bonusdotter/tärna som är 12 år blev ompysslade på salong. Min toastmadame slöt också upp där och var med oss hela dagen och hjälpte till med allt runtomkring. Efter ett par timmars fotografering skedde själva vigseln/dopet kl 16. Det var så oerhört vackert alltihop - jag hade inte kunnat drömma om att det skulle bli så fint att kombinera vårt bröllop med vår lille sons dop. Massor av underbar musik och solosång gjorde sitt till + vårt lilla snart 3-åriga troll som sprudlade i kyrkan i sin "snövit-klänning". Efter kyrkan åkte jag och mannen i fin bil till en underbar plats vid mälaren där vi drack skumpa och tittade på solnedgången innan det var dags för århundradets fest som varade till kl 4 på morgonen. En riktig toppendag och en av de allra bästa i mitt liv tillsammans med dem då mina barn föddes! För er som snart ska gifta er kan jag ge följande tips: Ta in på hotell redan natten innan! Det är värt varenda krona att rent fysiskt ta sig bort från all stress som sitter i hemmets väggar. Spara inte "fina champagnen" till på natten - om ni inte planerar att lämna festen tidigt förstås. Och se till att ha en riktigt fin plats utsedd dit ni kan åka mellan kyrkan och festen och bara njuta av varandra! Lycka till alla blivande brudar - ni har så mycket roligt framför er!!!!

Svar på tråden Oktober