Inlägg från: Sötis1985 |Visa alla inlägg
  • Sötis1985

    Oktober

    Hej alla glada oktober brudar!

    Här är ytterligare en lycklig oktober brud. Jag och min fästman har bokat kyrkan till den 11 oktober och det är med stor pirr i magen som vi passerade 2 månaders sträcket i måndags... känns som det finns en miljon saker som vi inte har ordnat... men just nu har är jag mest orolig över att inte hitta någon capé till min klänning. Är det någon som har något tips? Jag har en klänning med tunna axelband och vet inte riktigt vad jag ska ha över, är det någon som har några bra tips?

  • Sötis1985

    Vad kul att höra att allt rullar på tjejer!
    Själv väntar jag förväntasfullt på svaren på inbjudningarna som skickades ut för cirka en vecka sedan... gästerna kan osa fram till 1:a september men svaren börjar droppa in.

    Annars så rullar det på, ska ner till skåne i helgen och kolla vad som finns i festlokal och exakt hur allt ser ut och efter det så blir det full fart igen med mer saker som måste ordnas. Men vi träffar prästen i helgen och ska planera cermonin så det ska bli skänt. Men det känns som om man har en del kvar att ta tag i, blommor, tårta, placering mm. Tur att det en en stund kvar...:)

    Är det någon som har tips på musik vid ingång och utgång i kyrkan, och var man kan lyssna på de olika alternativen?

  • Sötis1985

    Jag satsar på sjal till min klänning, hoppas på att det inte blir för kallt eller att det regnar just på vår dag. Börjar känna att det börjar pirra lite nu, inte så mycket tid kvar så det börjar kännas lite i magen. Men det känns ändå som om vi har det mesta under kontroll så jag kan inte säga att jag känner mig stressad. Ska försöka hinna ringa frisören den här veckan och har en prov sminkning idag... Vi har osa till den 1:a sept och ska i nästa vecka börja fixa med de sista stora detaljerna.

    Spännande... visst är det mycket att göra men håll med om det är väldigt kul också??

  • Sötis1985

    Nu närmar sig verkligen Dagen med stora steg... känns som om det är både jätte låmg tid kvar och å andra hand känns det som om tiden inte räcker till... Men det börjar pirra ordentligt nu.
    Ivkäll är det prövning av klänning, smycken, skor och sjal som gäller. I morgon ska vi prata med tjejen som ska sjunga på festen, och nästa helg ska det övas i kyrkan. Som sagt det är fullt upp hela vägen fram till bröllopet, tur att min fästman är så lugn...

    Vad gäller möhippa så tror jag inte att det kommer hinna bli någon för mig...:( Vet inget än men som mina helger ser ut så lär det bli svårt att hinna med. Men vi får väl se...

    Är det någon som kan tipsa om något roligt/bra morgongåva till son m2b?

  • Sötis1985

    Hej tjejer, är det någon annan än jag som börjar bli lite lätt pirrig? Kan inte fatta att det är mindre än två veckor kvar... börjar känna att all små saker som jag skjutit på börjar bli lite bråddis med. Just nu letar jag dukar till borden och papper till vigeselprogramen... inte det lättaste.. och tyvärr får jag inte så mycket hjälp av min M2B då han måste plugga :( men det ska nog gå bra ändå. Han har varit så duktig och hjälpsam med det övriga till bröllopet, jag har verkligen tur som får gifta mig med en så underbar kille. Vi har varit tillsammans ett år nu torsdag och det känns så underbart att veta att vi bara några dagar senare ska bli man och hustru.

    Jag har tänkt att jag skulle fixa till lägenheten lite tills vi kommer hem från bröllopet, någon som vet var man i Sthlm kan köpa typ rosenblad i tyg som man kan strö på golvet? Har ni några andra bra tips hur man kan skapa lite mysig romantiskt stämning när man kommer hem igen? (Till sakne hör att vi bor i Sthlm och att vi gifter oss i skåne och inte kmmer hem förrän på måndagen efter bröllopet)

  • Sötis1985

    Lycka till alla brudar som gifter sig nu den 4 oktober! jag hoppas ni inte är allt för stressade. Kom ihåg att njuta ordenligt och jag önskar er all lycka tillsammans med er nya familj...
    Längtar tills det är min tur...

  • Sötis1985

    Grattis alla 4:e oktober brudar! Jag hoppas ni hade e fantastisk dag. Själv blev jag hippad i helgen! Blev hämtad av syrran och tjejerna och sen bar det av till Boda Borg och så var det utmaningar som skulle klaras av. Efter 4 timmars anstäningn fick vi koppla av en stund med bastu och sen bar det av till Nyköping för en välförtjänt middag. En super dag!

    Nu är det dags för alla små saker att bli klara... på lördag är det äntligen dags, kan inte fatta att det bara är 5 dagar kvar tills jag ska gifta mig! Känns så fantastikt. Har svårt att fokusera på annat, tur att man bara har två dagar på jobbet den här veckan ;)
    Lycka till tjejer och jag önskar oss alla en fanstastik dag på lördag. Kram på er alla

Svar på tråden Oktober