Inlägg från: Fru oktober |Visa alla inlägg
  • Fru oktober

    Oktober

    Oj oj, här måste man ju vara med = ) Helt nyinskriven på BT - känner mig hyfsat oskuld i detta sammanhang...

    Gifter oss 4 oktober och fick iväg inbjudningarna för några dagar sedan. Vi började bara planera för en månad sedan.
    Men ska ha det rätt laid back och budget.
    Jag ska ha klänning med halterneck - plus kortare där fram.Lite 50-tals inspirerat. Är det galet på hösten? Nån mer bar brud...

    Känns liiiiiite stressigt dock.

    BLOMMOR är min stora undran, jag vill inte ha orange eller rödbruna färger, några tips? / Fröken Augusti

  • Fru oktober

    Vad härligt att man inte är ensam om att ha en del kvar..
    Kom på att vi måste fixa sambons kläder och har skickat iväg ett mail till butiken Brudgummen i Stockholm. Nån som hört talas om dom? Verkar billigare än många andra ställen!

    Jag köpte min brudklänning i en liten butik i Norrköping för under 1700 så sambons kläder som ska hyras kommer bli dyrare än mina, haha. Det hade man ju inte trott! Jag har funderat mer på blommor och sett så himla fina buketter med blandade vita blommor i olika nyanser - eller vita buketter med någon annan färg instucken i... JohannaTotte - och Nedina - båda era buketter verkar jättefina- hoppas man kan få se bilder på allas klänningar och buketter m.m när oktoberyran är över = ) (jag fattar inte hur man lägger in symbolerna och smileysarna)

    Så skönt bara att läsa alla era inlägg - man känner sig inte så ensam och det känns skönt att det är fler än vi som ska ha det lite soft och inte super-prinsess-bröllop. (inte min stil direkt) Vi säger skämtsamt att det blir bröllop/läger = )

  • Fru oktober

    Här har det varit möhippa! Microliten och mitt i veckan - med de allra närmsta 3 vännerna som bor här i Stockholm - men perfekt och jag blev så glad för jag trodde verkligen ingen skulle hinna! Är själv för trevliga, fina möhippor och det hade mina kära väninnor hörsammat. Det blev champagne, underbart bubbelbad och bastu, middag vin och roliga? frågor som jag misstänker kommer att användas till något tal på middagen...

    Så det är den glada nyheten - Den lite sämre är att jag inte har inte klart catering eller blommor eller skor eller hår eller diadem eller bolero eller dukning ännu... eller underkläder. Eller väska. 0ch har börjat drömma sinnesjuka drömmar om en helt misslyckad dag.. Så trots att jag vill vara så laid back och härlig kommer jag nog ändå bryta ihop av stress tillslut, haha. Där fick man för att försöka vara cool!
    Om 4 veckor sitter jag på middagen !!! HJÄÄÄLP = )

  • Fru oktober

    Oj oj oj. Det är så jädra snart nu. Måste bara skriva av mig lite raskt...
    ALLA retar mig på jobbet för att jag är med här = (
    Nån annan som blir mobbad? De är rädda att jag ska bli personlighetsförändrad och en girligirl, haha. Ingen risk.
    Nog om det - de kommer också hamna här - i sinom tid.

    Alltså om man är hyfsad säker på att det verkligen blir ett JA i kyrkan, man fortfarande känner att man hittadt Den Rätte eftersom man skrattar 75 gånger om dagen ihop och någon gång i veckan kastar små möbler av ilska men sedan reder ut saker på ett utmärkt sätt. När musiken är klar, plus att man har skitduktigt folk som ska spela på festen.
    Man har beställt apmycket mat och tårta som jag gärna skulle äta 7 bitar av nu. Plus en massa vin och öl och avec. Kul mingelaktiviteter och lite skjuts i bålet. Samt nattamat, vickning och en lokal som ligger helt underbart vackert och där man kan parta natten lång. Och vänner som man VET kommer festa. Är inte allt rätt lugnt då?
    Om man skulle göra fula placeringskort eller glömma servettringarna hemma - det måste ju spela så sjukt liten roll egentligen!! När man tänker på hur kul det ska bli!!! Och hur kär jag är, och att vänner från alla möjliga ställen dyker upp! Om håret ramlar ner eller om det ösregnar - det kommer ju ändå bli så sjukt ROLIGT!!!! Och helt underbart att få vara i ett litet kapell med en skog av höstfärger utanför. Oj oj oj - jag längtar verkligen. Nu ska jag provbaka desserten! HURRA vad det är spännande och underbart just nu. Hoppas ni alla känner likadant!

  • Fru oktober

    Igår kom min kollega till mig med en jättefin väska som hon lånar mig - OCH jag fick lov att komma en timme för sent till en viktig konferens för att jag skulle till sömmerskan, så de är rätt gulliga ändå = )
    Jag VET att jag hade tjatat hål i huvudet på hela min omgivning om jag inte varit här - har inte varit så flitig i diskussioner och inlägg men så himla skönt att läsa och ta del av hur andra har det! Leta i köp och sälj, få inspiration m.m

    Har nu varit hos sömmerskan som också är sjukt rar! Min klänning är mörkare än ivory och det är inte helt lätt att hitta färger som passar. Nu har hon letat upp ett perfekt jättefint sidentyg att sy en sjal av - det kommer bli så stiligt! Dessutom trodde jag att jag skulle behöva gå och sy UT min klänning - nu måste jag sy in den istället. Känns MYCKET bra, malligt smil.
    Har också köpt en unique bra - det är det roligaste jag sett - man ser HELT sinnessjuk ut i den. Brösten blir ju knappast snyggare. Ser ut som man limmat på stora slimeklumpar. Men den verkar funka fint i alla fall. Lär vara fulare under än på länge - det hade man ju inte tänkt från början, haha!! NU ska jag ut och handla det sista. EN VECKA KVAR.....

  • Fru oktober

    Okej. Nu är det militärisk ordning och organisation som gäller. Om några timmar måsta vi åka för att hinna köra ner och bli klara...Ser ni mig inloggad här nåt mer innan fredag - tvångsblockera mig eller ge mig genast bassning. Här har jag ingen tid att hänga mer! (möjligen på fre kväll om allt är klart = - )
    Mot diskhögen! KRAM på er alla 4 oktoberbrudar, nu gäller det snart...

    (och Nossan - jag hade fått ett sinnesfrispel - tycker du är fantastisk som klarar detta och har en sådan bra attityd!! )

Svar på tråden Oktober