Inlägg från: 20081011 |Visa alla inlägg
  • 20081011

    Oktober

    hej allihopa!
    skoj att hitta hit!!vi gifter oss den 11/10!

  • 20081011

    hej tjejer!

    Vi har nog igentligen inte kommit så himla långt känns det som,

    klänningen är hämtad och betald,skor är köpta, sminkning är bokad,
    mannens kostym är köpt
    menyn är fastställd,
    har bestämt hur bordplaceringskorten ska se ut men inte gjort klara alla ännu,

    Så har en del pyssel att göra, och ovanpå detta har man en 1.5 åring som tar ens tid på dagarna....*ler* men det ska nog gå!!

  • 20081011

    Nedina: Mitt tips är att sätta dig ner och skriva ner ALLT som ska göras innan bröllopet!Och skriv sedan det i den ordningen som det måste göras....så är det bara att bocka av...annars blir det lätt att man virrar runder! Ska du inte ha ngn tärna?ngn toastmaster? Alla mina ideer bollar jag med min tärna och även med min toastmaster!

    Min blivande är inte heller så engagerad men jag vill ändå att han ska tycka att det jag planerar är ok så jag frågar honom och tvingar ut ett svar från honom! Just nu är jag inne på bordsplaceringarna och hur de ska se ut...

    kärlek ger näring åt själen:Angående mat så kommer vi ha trerättersmeny, förätten är inte bestämd ännu, huvudrätten är, helstekt fläskfile m stekt stekt potatis och brunsås och grönsaker, efterätten är varmhallonsås med glass. Sedan serveras det tårta till kaffet senare på kvällen!Vi kommer ha ett gottebord och spritbord.Och till nattamat ska vi ha varmkorv med bröd.

  • 20081011

    Mct:jasså det var inte gott med hallonmousse och chokladmousse??För det hade jag tänkt att vi skulle ha i vår! Men ska nog också be om ett prov innan vi beställer!!

  • 20081011

    Hej hopp!

    Suttit med placeringskorten nu den senaste veckan och upptäckte i fredagskväll att jag har gjort fel....*grrr* så nu var det bara till att beställa bya papper, eftersom jag köpte de i en affär en bra bit härifrån så får jag vänta på de.....så jäkla irriterande!

  • 20081011

    Nuoalltid:Vi har en dotter! Kommer dock bara vara med vid vigslen för att sedan åka hem tillsammans med min kompis och hennes barn till min mammas hem.....

    Hur gör ni andra, kommer ni ha barn med???

  • 20081011

    hejsan tjejer!
    FUll rulle!!!Har en kompis som erkänt att hon kan både det ena och det andra...haha så hon ska nu fixa mitt hår och min bukett och hjälpa mig med dukningen så det känns kanon skönt!!!att hon tagit på sig detta uppdraget och hjälpa mig med det!!

    Kul med nya oktoberbrudar!!

    johannatotte: grattis grattis!!så roligt för er!!tänk bara på att det lugnt nu och inte stressa ihjäl dig!!!

  • 20081011

    då var vigselringen beställd! Vi beställde även nya förlovningsringar så nu är vi utan förlovningsringar eftersom de tog våra gamla till att smälta ner och göra min nya förlovningsring!Jag har ännu inte tänkt så mycket på vad man ska ha över ohhh just det ja, måste ju ringa och fråga om man bara kan hyra en underkjol på ett ställe här i stan! Måste komma ihåg det på måndag...får nog ta och leta upp min kalender så det blir lite ordning på mig!haha är ju en del att göra nu....

  • 20081011

    Kärlek ger näring åt själen;Så borde man kanske göra.....så man får kolla på läget! Man har ju MASSOR att göra, speciellt om man som jag gör mina egna placeringskort och ska knyta oranget snöre runt 55 servetter......Hihi men roligt är det!

  • 20081011

    Kärlek ger näring åt själen: ja ska bara bestämma mig för hur de ska vara....har köpt en stämpel med text ur "det vackraste" som ska vara som bakgrund och sedan ett vitt hjärta där namnet ska stå i mitten och lite fina ord runt hjärtats kant!! Haha svårt att förklara det där!

Svar på tråden Oktober