Inlägg från: Osvic |Visa alla inlägg
  • Osvic

    Oktober

    ÅHH vad stressad jag blir av att läsa allt ni redan har gjort inför era bröllop. Jag gifter mig oxå i oktober, men jag skippar alla måsten. Tar den lätta vägen och rymmer. Sticker till Thailand och gifter oss, bara vi två och våra två grabbar....
    Har kanske en fest när vi kommer hem. Vi får se...

  • Osvic

    Ja, jo vi hade bokat både präst, fotograf och lokal, när jag kände att det blev för mycket med cateringen oxå. Alltså med planeringen. Vi kunde inte bestämma oss för vad vi skulle ha till grillbuffén och till förrätt. Det blev för mycket av det hela. Man tänkte ju på det dygnet runt liksom. Hade till och med beställt hem inbjudningskorten. Jag sa att det fick vara nog och att jag inte ville planera mera, utan att vi skulle göra som vi sa från början. Nu blir det så och det känns jätteskönt!

  • Osvic

    Jag tänkte inte heller ha nån 40 års fest, men vi bjöd hem släkten i alla fall. Vi vill ju berätta att vi skulle gifta oss och det passade utmärkt vid det tillfället.
    Det blev ett roligt sätt min m2b berättade det på oxå tycker jag.
    När dom skulle utbringa en skål tog han till orden och sa: Jag vill utbringa en skål för 40 åringen OCH den blivande fru Johansson, men den festen snuvar vi er på, för vi åker till Thailand och gifter oss.
    Det tog en liten stund innan dom fattade vad han hade sagt, sen kom gratulationerna från alla håll.
    Det blev en lyckad fest tycker jag. Jag som inte hade tänkt fira.
    Försök fira din 40 årsdag på något sätt, annars kanske du ångrar dig

Svar på tråden Oktober