Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    furillen

    hmmm låter verkligen trist o jag förstår dig. Hoppas bara inte att någon av de personer som faktiskt var med och gjorde en möhippa åt dig läser här inne för det kan ju vara lite trist för dem att läsa att du känner som du gör, även om du förstås inte känner att DOM gjort nåt fel utan att det var bristen på DINA NÄRMSTA vänner som är the issue. Blääää säger jag.

    Även om din väninna som är gravid har ont osv så kunde hon varit med på utvalda delar av möhippan. Skulle ju lxiom egentligen vara hon som höll i den så hon om någon hade ju faktiskt kunnat vara med och bestämma aktiviterna!!

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    om bebisförsöken lyckats får du LOVA mig att skita i cambridge, är ju direkt skadligt för fostret då i och med att man hamnar i ketos!



    Men jag förstår såååå väl känslan av att kläderna stramar o sitter tight, ryyys...

  • Anja 19 juli 2008

    Så grymt UNDERBART att få höra en sån sak... Tyvärr kommer inget liknande hända oss. Finns inga såna personer i våra familjer, ingen med pengar. Min mamma har betalat min brudklänning för vilket jag är henne evigt coh enormt tacksam.

    Min pappa är såååå host host EKONOMISK (sosnonålol) och det ska bli intressant att se vad han bidrar med till bröllopsresan. När jag fyller år brukar jag få 200 kr.

  • Anja 19 juli 2008

    Oj pumpkin måste ni sålla???

    vi får alla foton högupplösta på skiva och får själva framkalla så många vi vill. (japp de ÄR högupplösta och vi får göra vad vi vill med dem)

  • Anja 19 juli 2008

    Fyyy så jä..la hemskt, alltså... kan inte smälta det. att få ha sett såååå många foton av sig själv men itne få alla och veta att de ändå bara åker i "papperskorgen" typ. Blääää... så jä..la bajsigt. jag hade varit helt knäckt *asg*

    Hur går det för er... lyckas ni enas om vilka foton ni vill ha?

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    den frissan är bara sååååå fin. Funderade ju själv på ngåot liknande ett tag. Riktigt classy

  • Anja 19 juli 2008

    Gokväll allihop

    just nu är jag jä..ligt förbannad.

    Minns ni att jag berättat om daniels bästa vän, hans ALLRA bästa vän genom tiderna med den VIDRIGA flickvännen. Vi frågade honom innan bröllopet, redan i november förra året om han trodde att hon skulle vilja följa med på bröllopet (hon avskyr hans vänner, speciellt Daniel, som hon portat hemma hos dem pga att de festat så mkt förr i tiden o för att hon var svartsjuk på deras vänskap typ, han får inte ens ringa daniel från deras hemtelefon och hon sitter alltid o tjurar o är otrevlig på fester som mattias går på tillsammans med oss, hans gamla vänner).

    Mattias sa då att han visste att hon aldrig skulle vilja gå på vårt bröllop för hon har inget som helst intresse av hans vänner.

    Resultat = vi bjöd bara honom.

    NU har hon börjat bråka om detta och tycker det är för jä..ligt att hon inte är bjuden och vägrar "låta" honom gå. Hon har ställt till ett sånt jä..la liv om detta att han idag ringde och sa till Daniel att han tyvärr inte kan gå för att hon, flickvännen, kräver att han är lojal mot henne.

    Daniel är skitledsen, besviken. Mattias är den enda vännen han har på bröllopet i princip, flera andra hans sk polare har ju inte ens osa:t och är borttagna från listan, och hans pappa kommer inte ens.

    Har varit ett jä..la hallå här hemma och nu till slut ringde mattias för att prata m mig. han är ledsen, upprörd, känner sig skitklämd mellan daniel o sin flickvän.

    jag sa då att säg till henne att det faktiskt var DU som sa att hon inte skulle vilja gå coh att OM hon vill komma så är hon välkommen. På det sättet har han ju ingen lojalitetskonflikt, utan då får hon själv välja.

    Han skulle göra detta och återkomma imorgon men jag är så ARG. Denna tjej sabbar alltid för Mattias så att han ej kan ha roligt och hon är INTE trevlig mot någon.

    Usch så låg jag känner mig.

    Daniel sa efter deras samtal att det känns som att vi för hans del lika gärna kan skita i själva festen, för att hans enda vän, som betyder nåt inte kommer att vara där. Visst hans familj (delar av den) är där o en del polare oxå men inte den polare som betyder så mkt för honom, som han verkligen hade sett fram emot att festa med och som han vet är den som skulle göra festen grymt rolig (han är en viktig ingrediens helt enkelt), så nu känns det lagom ball. Visst, det kommer bli skitkul ändå men för Daniel är detta helt förödande. och jag blir så grymt ledsen för hans skull.

    Jag sa allt detta till mattias och jag hoppas verkligen att han fattade, men sen är han inte stark nog att stå upp mot sin dominanta, ombytliga brud.

    Ville bara ösa ur mig... Förlåt om detta var kvällens tråkigaste inlägg

  • Anja 19 juli 2008

    Något glatt oxå...

    Idag bokade jag resan

    En vecka till Korsika i slutet av augusti/början av september

    Ska bli helt underbart!

  • Anja 19 juli 2008

    shit snälla någon HJÄLP...

    skulle skriva ut vigselprogrammen!!

    Det GÅR inte!

    På ena sidan blir texten upp och ner! Hur f..n gör jag för att VÄNDA texten upp och ner på de sidor som blev upp och ner vid utskriften? Då borde det ju bli rätt!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hej tjejer...

    tack för ert stöd o sympati. Har pratat m killen idag. Nu slingrar han sig nåt fruktansvärt för jag la press på honom, sa att Daniel aldrig skulle gjort så här mot honom, att det är fruktansvärt att hans flickvän tvingar honom att välja på detta viset, att jag inte förstår hur hon har mage. Jag var så arg! Men nä, han orkar inte stå upp emot henne. Han, Daniels allra bästa o äldsta vän, kommer inte. Han var placerad vid honnörsbordet och vi tackar honom i vårt festprogram för arrangerandet av svensexa. Jag har strukit det. Jag är så rasande arg o ledsen. kan inte fatta hur någon kan välja på det viset han har gjort.

    Det är så sjukt. Daniel är ledsen, men värst av allt, han känner att han överhuvudtaget inte vill ha med honom att göra mer. Daniel kan inte förlåta en sån sak. Hans enda vän. Nu har han ingen vän. Han har "polare" visst, men inte många riktiga vänner. Han har alltid trott att denna kille verkligen var hans ENDA riktiga vän. Gissa om han känner sig jä..ligt sviken.

    Idag när jag pratade m kompisen så sa han dessutom att han plötsligt måste jobba o har jour hela natten. Jag blev så irriterad att jag bara sa att det var bullshit och att du har vetat om vårt bröllop i 1,5 år och bedyrat att du skulle komma oavsett vad din flickvän hittar på eller säger och nu så ändrar du dig, några dagar innan, GE DIG...

    Shit så arg jag är.

    Känns verkligen som att detta förstör så enormt mycket och jag är så jä..la ledsen. Hur kan man göra så mot en vän???

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.