• Pumpkin

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 11!

    Välkommen till vår härliga tråd!
    Tiden springer verkligen iväg - nu är det sommar och flera av oss har redan hunnit stå brud Skrattande Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Redan gifta:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan

    Näst på tur:

    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com
    080726 furillen

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080802 Myran 0802 - jonasomadelene.weddingannouncer.com/
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 a wife to be - annelieochjohan.weddingannouncer
    080830 kassandra

    Med bebis istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs gifta brudar som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2840360.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • furillen

    hej tjejer...
    nu har jag startat krig med min tärna. kanske lite dumt såhär en och en halv vecka innan bröllopet men kunde inte bita ihop. har hellre ingen tärna en någon som bara sprider massa negativ energi!
    skrev ju om min "möhippa" här tidigare. efter att ha varit asledsen hela helgen och undrat vad jag har för vänner egentligen kände jag att det var dags att ta reda på hur det låg till. så snackade ut med martin, min m2b, när han kom hem. visade sig att han börjat undra hur det skulle bli med min möhippa för ca 1 och en halv månad sen. mailade ditte (min tärna), inget svar. väntade några dagar, smsade henne, inget svar. väntade igen. skrev så ett nytt mail som typ var nu måste du bestämma dig om du tänker göra det här eller inte för annars blir det inget. då svarade hon att hon inte tänker göra någon möhippa. det var då hjältarna malou och anna drog igång och ordnade en liten hippa för mig. vilket belv vi och en till. för alla andra var bortresta utomlands eller på semestrar bokade månader i förväg naturligvis. och alla hade velat komma om de bara hade kunnat boka in det. de sa verkligen uttryckligen det till martin.
    och sen pricken över iet då att ditte inte ens kom själv på hippan. inte hörde av sig. när jag mailade och frågade hur hon mådde så skrev hon att hon hade ont. var trött. att det var tråkigt att hon inte kunde vara med på spaet. inte att det var tråkigt att hon missade min möhippa. utan spat. handlade om henne. som allting annat.
    det hon gjort sedan jag frågade henne om att vara tärna är att vara med mig när jag valde klänning. så jobbigt kan inte det ha varit. jag har inte bett henne om nånting. ingenting.
    har haft henne här för shoppingen, bjudit på fika, lunch, middagar, vin, skickat tack-kort. hon har inte frågat om vi behöver hjälp. och jag har väl tänkt att jag är glad om hon fixar möhippan. men det gjorde hon ju visst inte.
    och visst hon är gravid, hon har ont och är trött. men kom igen, det var ju långt efter när hon borde ha dragit ihop en hippa. och grejen är den att jag kräver inget stort eller dyrt. hade bara velat ha alla samlade för att fira tillsammans. men hon kunde ju inte ens rakryggad säga att hon tänkte skita i det så någon annan, eller tom jag själv, kunde dra ihop nåt.
    i vilket fall skrev jag allt detta till henne. svaret var typ 5 rader "ledsen att du är ledsen". bara rann rakt av.
    usch vad jag är trött på det här! vill bara vara glad och fokusera på allt roligt med bröllopet.

  • monpet

    Fyyyyy
    Stackars dig, min mardröm är också att jag inte får någon hippa, jag känner så många att alla tänker nog att någon annan skall fixa det. MIn tärna bor i Paris och kommer till bröllopet men har ingen möjlighet att fixa ihop något.

    Jag lider verkligen med dig, varför valde du henne till tärna, är det verkligen din bästa kompis.

  • furillen
    monpet skrev 2008-07-14 18:57:20 följande:
    FyyyyyStackars dig, min mardröm är också att jag inte får någon hippa, jag känner så många att alla tänker nog att någon annan skall fixa det. MIn tärna bor i Paris och kommer till bröllopet men har ingen möjlighet att fixa ihop något.Jag lider verkligen med dig, varför valde du henne till tärna, är det verkligen din bästa kompis.
    ja, det undrar jag också. jag trodde väl att hon kanske skulle växa med uppgiften och ränka aningens på mig också. för vi har varit nära. och har haft kul. trodde liksom inte att det var en så svår grej att skicka ut ett gruppmail. men det var det visst...
    åh, hoppas du får din möhippa! du kanske skulle ge lite diskreta hintar till dina vänner!
  • Pärlplattan II

    furillen - jag förstår att du är besviken! Min man fick ju en svensexa till slut, men det berodde ju inte på den killen som jag verkligen försökt få igång på det hela. Han sa glatt "jag fixar det" och ja... Två veckor innan hade ingen hört ett ljud, så då bad jag våra gemensamma kompisar fixa lite, det blev bara fyra totalt (med maken) men väldigt uppskattat. Toastmaster hade iaf så mycket vett att inte pipa ett ljud när vi pratade om svensexan när han var här under själva tiden för festen.... Det är så tråkigt när sånt händer.

  • Nienna

    Är så glad att jag inte behöver bekymra mig om sånt där eftersom jag vet att varken jag eller sambon får nån hippa/sexa och ingen av oss är intresserade av att få någon heller, har heller inga tärnor eller marskalker.

    Men jag tycker synd om er som blir besvikna på dåligt planerade/uteblivna hippor och tärnor/marskalker som inte "sköter sitt jobb".

  • Englali

    Hej hej!

    Idag har jag GRYM huvudvärk, håller på o sluta dricka coca cola (jag är totalt beroende av det) och shit vad dåligt jag mår!

    Har shoppat lite make up idag. i.d foundation, i.d fixerings puder (ofärgat för hy som lätt bli oljig) ett rouge och borstar. Så här har det handlats

    Var är Flamora? Vill ju se bilder!! =)
    Grattis Filifjonkan!

  • Pumpkin

    Englali: Låter som att du har shoppat upp en del pengar, vet ju vad i.d kostar. Alltid trevligt med shopping

    Själv sitter jag och sållar bland korten, är nu nere i 51 och nu ska Lasse få välja ut sina favoriter så får vi fortsätta därifrån.

  • furillen

    vi mailar lite fram och tillbaka. hon skriver fortfarande en rads mail. verkar inte alls förstå. säger att hon redan förklarat fast hon inte har det. att det inte verkar spela någon roll vad hon säger, fast hon inte säger nåt. och så nu sist skrev hon att hon inte kommer.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.