• Hedebris

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    låter som fallen man ser på oprah och montel show om män som isolerar och misshandlar sina kvinnor...

    det är ju inte alls bra för honom att bli så isolerad

  • Hedebris

    nu har jag sovit ut ca 3 timmar efter min möhippa. lagom sliten

    björn hade tagit ledigt från jobb IGÅR innan möhippan istället för IDAG! så ungarna vaknade en halvtimme efter jag kom hem :( som tur var följde min underbara svägerska men hem till oss och tog båda ungarna. trots att hon inte fick sova något...

  • Hedebris

    trist när man är sist ut :(

    ingen bryr sig om min möhippa :( då orkar jag inte skriva ihop något

  • Hedebris

    Det var kul att klara sina två första uppdrag och jag var på krigsstigen. Väl när vi kom till espressohouse var det dags för uppdrag 3. Sjunga en kärlekssång för en stackars kille. Han satt helt koncentrerad och tittade på mig när jag sjöng " det vackraste", dock ej så vackert Men när jag var klar klappade han händerna och sa att "detta har min flickvän ALDRIG gjort flr mig". Så söt.

    Sen bar det av för uppdrag nummer 4. Gick till McDonalds och skulle utföra uppdraget "blinka åt en kille och slicka dig om läpparna" Fick syn på mitt offer... Började flirta med honom. Han sprang och gömde sig bakom disken. Jag hoppade upp på disken och fortsatte mitt flirtande. Han bara skrattade och vände sig om. Alla i personalen skrattade. Jag pussade åt honom och slickade mig om läpparna. Han fortsatte dock vara svår. Så jag hoppade ner och gick bakom disken. En i personalen sa genast: Du får inte vara här bakom. Jag stuntade dock i det och gick fram till honom och la min boa runt honom och gav honom en puss på kinden.
    Sen var jag nöjd och gick ut. Min kompis skrattade och sa: han är restaurangchefen och har NOLL i humor. Så hon tyckte jag hade varit duktig. (hon har jobbat där)

    Sen hade jag en massa småuppdrag innan det var dags för mat. Det var på min favorit restaurang Mongolian BBQ. Där jag och björn blev tillsammans. Där hade vi väldigt trevligt med god mat och en massa trevliga diskussioner om ex, förhållanden och min och björns framtid. Vi disskutterade även om björns svensexa.

    Vi väntade ut det värsta ösregnet och begav oss sedan till Lazerdome för 5-kamp.. De var lite försenade där så vi fick en hel skål med godis och varma chilichips. Efter vi hade krängt var det dags att spela lazerdome. Det var skvinkul, men de 20 minuterna går FÖR snabbt.. Man blir helt tokig, speciellt jag som är gammal militär. Efter matchen var det dags att fortsätta 5-kampen. Det började med att rida på en tjur. FY fan. Jag fick börja och kunde bara sitta kvar i 8 sekunder!!! Så kasst, men jag var inte sämst. Mamma satt bara kvar i 3s. Efter det var det prickskytte. En gren för mig tyckte jag, men jag satsade efter de högsta poängen..och siktet var inte det bästa. Hehe.
    Efter det var det dags för sumobrottningen. Vi var så heta i våra dräkter. Sen var det sista grenen. Stå på en väldigt instabil sak och slå på varandra med stora skumgummipålar. Som i gladiatorerna. Detta var den enda grenen jag vann i 5-kampen (förutom lazerdomen då)

    Sen efter allt kämpande skulle vi in i relaxavdelningen. Dock var dem lite försenade där också så vi fick fortsätta leka lite. I mission impossible-rummet. man skulle ta sig igenom ett mörkt rum med en massa laserstrålar utan att nudda dem, så snabbt som möjligt. Sen när man var klar skulle man trycka på en knapp och ta samma väg tillbaka. JAG VANN!! 1 min och 04 sekunder!!!! Dock gick mina knän isönder, men det var det värt!

    Vi gick in i relaxen och tog det lugnt, duscha, bastade och sminkade oss inför kvällen. Dock fick jag bara byta underkläder och strumpbyxor. Annars var det samma kläder som innan... Blä!

    Vi gick hem till tärnar och fortsatte dricka innan vi gick ut. Vi gick till B&B på lillatorg och gjorde nästa uppdrag: Drick 3 shots på rad. Blev en sambucca sen en vodka sourz och sen en godisaktig tuttifruttishot. Sen gick vi inom mcdonalds och åt en hamburgare och sen gick vi mot etage. Väl där träffade jag killen som var med i talang 2008 med sin flickvän (de höll på att klättra i snören eller ngt sånt ;) han var på svensexa.

    Jag passade på.... "du är väldigt talangfull då eller hur? Kan du lösa mitt sista uppdrag på listan" och gav honom listan "få en killes boxershorts" Han sa: självklart! och gick och tog av sina boxer.. hans kompisar ställde sig för så man inte såg något. Efter sa mina kompisar att jag då skulle göra ett av de andra uppdragen. "ta av din bh utan att lämna rummet" de la till att han skulle få den (med tanke på att den har kostat mer än 500:- så sa jag nej...) Då ändrade de sig och sa att han skulle få lukta på den.... så av med bh:n efter en massa krånglande (hade ett linne och två tröjor på mig)

    Sen gick vi in på etage. Där klarade jag av mina sista uppdrag: Dansade på bardisken, sjöng kareoke, gav slängkyssar, samlade telefonnummer osv. Killens kalsonger hamnade på damtoaletten på kondommaskinen. ;)

    var ute till 05.30. Min svägeska följde med hem för att vara barnvakt (björn började jobba 08.00) Men ändå sov jag bara 2 timmar. Hade jätteskoj verkligen!!!

  • Hedebris

    pratade med lokalen igår. hade skrivit en massa frågetecken. De fixar allt vi tvekade på.

    *städning
    *tillträde en vecka innan
    *dukning
    *stereo
    *dricka (samt att vi får köpa alkoholfritt om vi vill och slippa betala hans priser)
    *DVD,TV och filmer
    *Godisskålar

    Lättad!!

  • Hedebris

    jätteskönt! undrade hur jag skulle få till allt. men det verkar ju lösa sig. nu är det "bara" personal kvar nästan

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.