Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja - full förståelse för att du blir arg. Hoppas att han får sin vän på festen till slut iaf!

    Pumpkin - Om jag hade vetat att jag inte hade något för mig den veckan, så hade jag gärna ställt upp som kattvakt! Tyvärr går ju inte det, men bara så du vet...

    Hedebris - SKÖNT!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag kanske kan säga till AF-killen att jag har jobb en vecka och så får han bli lite paff ett tag.

  • Pärlplattan II

    Pumpan - Nice! Jag gillar att du länkar alla hotell - d gör allt så mkt enklare här.. Fast det är klart, det är ju inte riktigt dags än på ett år iaf. Men det är ju ändå bra att spara länkarna... Det första steget får väl vara att lägga upp en rutt kan jag tro..

    Nienna - Snyggt!! Vi hade ju inte jordens roligaste lokal vi heller, men jag tycker faktiskt inte att det gör så mycket om man lyckas bra med dukningen (eller, jag tycker inte det gö någonting, det har ju ingen inverkan på festen precis).

    Furillen - Trist, verkligen. Känns väldigt onödigt egentligen... Alltså, att det blir såhär, om du förstår vad jag menar.

  • Pärlplattan II

    Jag tycker hon verkar helgalen. Stackars kille - han kan ju inte må bra i den relationen han heller. Han kanske kan svänga förbi om hon går ut med hunden då.. Fy f-n.

  • Pärlplattan II

    Jag har fyndat idag - vi sprang förbi stan och in på Gina (läs: jag sprang in där, Peter sprang in på affären brevid) - och lyckades komma ut med fem plagg för bara 185 kronor. Me like!

  • Pärlplattan II

    Oh yes! Och nu är vår bil färdig och besiktigad så nu kan vi åka iväg på semester nästa vecka! Lantluft och skog - here we come!!

  • Pärlplattan II

    Jag hoppas ni nyblivna fruar har haft en underbar bröllopsdag!!

    Nu sitter vi här och packar iordning allting för morgondagens tripp. Har köpt nya gummistövlar och alla våra USA-böcker ligger i en hög tillsammans med allt annat vi behöver, så vi kan börja skissa på resan lite. Ner med vin, kläder och allt annat nödvändigt och sen bär det av i morgon förmiddag!! Som tur är har vi finfina kattvakter hos svärföräldrarna, så jag är glad - de trivs där (springer direkt från transportburarna till mathörnan), och vi vet att de har det bra. Nu är det bara tvätten som är kvar... (och nedpackandet).

    Ha det gött tjejer så hörs vi om en vecka eller sådär!

  • Pärlplattan II

    Tbx efter semestern! Det var lugnt och skönt, välbehövligt! Sol och bad. Nu väntar BT-uppdatering!

  • Pärlplattan II

    Pump - Vill också ha!!!

    Englali - låter helt underbart! Vilka härliga vänner och vilket minne!!!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag skulle bli jätteglad om min man satte igång med en sängstomme! Du kanske kan låna ut din, när han är klar med eran - han kan ju iaf lära min hur man gör.

    Såhär har min make skrivit på sin blogg "Nu vill min fru ha barn också... Ett ständigt slit, ett ständigt slit"

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, precis, det är så jag tycker...

    Jag kom in och kunde titta på era bilder, det var inga problem (för övrigt var ni jättefina!!).

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Usch, vad jobbigt. Men det är ju bra att hon är inlagd iaf, bättre än att vara hemma när man mår så dåligt. Det är ju absolut inte en garanti att bli inlagd även om man mår dåligt och skulle behöva det... Hoppas att hon kan få hjälp så att hon kommer tillbaka igen. För mig har det ju hjälpt med ECT-behandling, det kanske är någonting som de kan överväga, sen finns det ju flera andra behandlingsformer också. Man tror ju inte att det finns en utväg, när man befinner sig där, men det gör det.. Dock tar det tid, och det måste få ta tid.. Jag hoppas det ska fungera och att hon ska få hjälp och bra hjälp! Det här är förhoppningsvis ett steg i rätt riktning!

  • Pärlplattan II

    Jag har fått en arbetsträningsplats!!!! Ska börja den 25e!!! Nöjd och glad blir man när det äntligen händer något - mr Beige (Från arbetsförmedlingen) var förvånad över att det gick så lätt för "det är ju vääääldigt svårt att få tag på arbetsträningsplatser". Jag undrar hur han gör sitt jobb - kanske jag kunde visa honom.

    Hedebris - Hm... Spännande verkar det iaf vara!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Är det obligatorisk närvaro på lektionerna, så kan det ju såklart bli svårt, men annars så bör det ju inte vara något problem. Om du är med på början så har du ju iaf det avklarat vilket ju kan vara bra om du nu måste göra den någon annan gång. Jag tror du klarar det galant oavsett när du får göra det...

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.