Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Snitte STORT STORT grattis. Så himla härligt... Då blir det en slutet av april-bebis eller början av maj? Helt perfekt.

    Jätteglad för er skull... Är så underbart att plussa!

    Englali
    Det är inga problem om du har ÄL när Andreas inte är hemma. Daniel jobbade ju på annan ort mån-fre när Alice skulle bli till.

    Jag sjukskrev mig och tog tåget t Växjö den dagen jag hade ÄL och två veckor senare visade stickan pluss

    Tror att det inte hänt något på er front ännu för att du har haft så mycket stress omkring dig. Allt oro kring din mamma, bröllopstressen coh dessutom husköp och flytt. Nu är bröllopet över, du vet att din mamma ska in på op, ni har flyttat, du kan försöka slappna av lite mer och komma till ro. Då tror jag det händer

    (Sen ska man inte ha FÖR mkt sex, kvaliteten på spermierna blir sämre då. Satsa på varannan dag)

  • Anja 19 juli 2008

    En skitrolig liten detalj som mina toastmasters gjorde när de läste upp "reglerna för festen" (detta funkar såklart bara om man har någon från utlandet som gäst) var att de för min väninnas polske man, hade suttit och översatt på nätet alla reglerna till polska, så när min toastmistress läste upp reglerna, så ställde sig hennes pojkvän och läste upp reglerna på "nät"polska. Detta var skitkul för alla, men självklart främst för min väninna och hennes polske man

  • Anja 19 juli 2008

    Brud 080524

    Renoveringsbilder tack Är något av det roligaste jag vet! Kom igen...

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Åååhhh vad bra vi har 300 dollar som vi fick i bröllopspresent, då ska vi nog vänta till sista minuten med att växla dem

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    det ÄR mycket!!

    Jag menar vi har 300 dollar nu. Skulle vi växlat in dem när dollarn stod på 6 kr så skulle det bli 1.800 kr. Skulle dollarn, som du säger, gå upp till 7.50 så är det ju plötsligt 2.250 kr, dvs 450 kr mer.

    Så för varje restaurangmiddag tex (räkna att man äter o dricker för 120 dollar, då är det 720 kr om dollarn står i 6 kr, medan det är 900 kr ifall dollarn står i 7.50. Grrrr, förstår din irritation

    Växla ALLT ni behöver nu, är mitt tips! Använd inte kort överhuvudtaget om ni inte här HELT tvungna, för då blir det väl en avgift oxå, typ växlingsavgift varje gång ni använder det dessutom.

  • Anja 19 juli 2008

    Facebook strular bara för mig...

    Ska försöka kolla dina bilder ikväll när jag kommit hem från jobbet brud080524

    jag är ju jättenyfiken

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag uppdaterat vår weddingannouncer-sida med bilder från bröllopet och bilder från korsika (inte våra då, utan från nätet, hihi).

    Kolla gärna vårt fotoalbum. Har även ändrat välkomsttexten, där det stod en massa om att man var välkommen t bröllopet osv, hihi...

    anjaochdaniel.weddingannouncer.com/

  • Anja 19 juli 2008

    Hmm nu måste jag verkligen säga att jag resonerar PRECIS tvärtom mot er Pumpkin och Englali.

    Om det nu handlar om att göra de där små speciella sakerna för varandra så tycker jag att man lika gärna kan se det från andra hållet. Istället ska nu Lasse, som är på en spelning som han troligtvis verklgien ville vara på eftesrom han väljer att vara där istället för att vara hemma när Pumpkin kommer hem, och nu ska han istället för att få njuta av den, behöva ha dåligt samvete och försvara att han vill göra något som han själv tycker är roligt och som han ville gå på. Det tycker inte jag är juste.

    visst lite kasst att glömma berätta för dig Pumpkin men att han skulle behöva vara hemma för du varit borta ett par dagar och för att du kommer hem just ikväll tycker jag är skumt, måste erkännas. Ni är gifta, har hela livet på er, ni måste ju göra annat oxå, sånt man gör för sin egen skull. Man är ju inte bara ett PAR utan man är ju en invidid oxå som måste få hitta på saker utan att behöva förklara sig, ursäkta sig, ha dåligt samvete eller så.

    Om jag hade fått komma hem t ett tomt hus någon gång när jag varit iväg så hade jag njutit järnet Jag önskar såååå att Daniel hittade på mer saker. Så kanske resonerar jag tvärtemot just pga det för han är ALLTID hemma. (nu jobbar jag ju så konstigt oxå så det är svårt för honom att planera men jag tror inte han hade gjort det ändå).

    Varför är det så viktigt att han är hemma just när du kommer hem? Ni kommer ju ändå träffas sen, ni lever ihop och har alla dagar/kvällar tillsammans.

    Du har varit borta i ett par dagar, han är borta ikväll, känns så oviktigt i det stora hela. Ni är gifta, ni älskar varandra och ni är friska. Svårt för mig att förstå hur man kan bli sur för en sån sak faktiskt.

    Jag hade kunnat bli sur för att han ej sagt att han skulle iväg men absolut inte för att han hittar på något roligt för sin egen skull. Sånt måste man unna varandra tycker jag. (om det inte är så att det händer jämt jämt jämt ohc man blir helt åtsidosatt).

    Menar INTE att kritisera alltså, blir bara så förundrad över resonemanget att man måste sitta hemma och vänta på sin fru/man när de varit borta och att om man inte gör det så ska man sova på soffan, bli skoningslöst bemött etc. Fattar inte det.

    Jag hade mkt väl kunnat göra som Lasse och om Daniel hade blivit sur för det så hade jag blivit SKITFÖRBANNAD.

  • Anja 19 juli 2008

    Ooops där skickades inlägget.

    Skulle bara tillägga att jag hade blivit arg om han blivit sur för då hade jag känt mig trängd och helt kontrollerad. (å andra sidan hade jag troligtvis skickat iväg ett sms typ "är på spelning, hemma kl.xx, ses då. Puss)

    Kanske är det som är skillnaden eller?

    hade du blivit sur även om han hört av sig och sagt var han var Pumpkin?

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.