• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-15 23:05:41 följande:


    NIennawow, huset är verkligen STORT!! Ser supervackert ut!
    Ja, det är ju det. Ser man det framifrån ser det inget speciellt ut, men från sidan ser man hur stor det är. Nere är det tre stora rum plus några skrubbar och samma på övervåningen. Nere tänker vi behålla planlösningen, men uppe ska vi göra lite annorlunda.
  • Nienna

    Nähäpp, nu ska jag ta och se slutet på min film och sen ta och sussa, är ju jobb i morgon...

    Sov så gott tjejer!

  • Nienna

    God morgon tjejer!

    Är helt slut efter en lång jobbvecka, var bara ledig tors förra veckan. Vaknade med världens huvudvärk, så nu ligger jag i sängen och tar det lugnt...

    Här är det pissväder, regn och blåst. Jag som hade tänkt gå ner till gården och fota lite invändigt, men jag går inte ut i detta väder!

    Brud 080524 - Jag vill också se bilder på Facebook!

    Pumpkin - Vad typiskt, dollarn har ju varit låg så länge nu!

    Snitte - Stort grattis till plusset!!!

  • Nienna

    Brud 080524 - Vilken skillnad! Köket blev jättefint!

    Hedebris - Vilken underbar och välplanerad helg!

  • Nienna

    Pärlplattan II skrev 2008-08-18 16:44:55 följande:


    Nienna - Jättefina tycker jag!
    Tack!
  • Nienna

    Tack Snitte & Pumpkin!

    Här är en till som tycker synd om Sanna! Har runnit många tårar nerför mina kinder ikväll... Först när jag såg Sanna och jag led varje gång de visade fallet! Det var inte få gånger heller och det gjorde ont i mig varje gång! Sen när Isinbayeva satte världsrekordet, IGEN! Hon är ju helt otrolig, 24 världsrekord!

  • Nienna

    Här är det varken barnalstrande eller renovering heller, än. Barnalstrandet är vi ju färdiga med, renovering står ju på listan men den är ju så massiv att jag knappt ens orkar tänka på den!

    I år kommer vi inte att göra nåt, nästa år kommer vi att koncentrera oss på att rädda det som går, byta ut de stockar som ruttnat och fixa lite i lagårn så man kan förvara byggmaterial där. Vi har ju den möjligheten att få gratis timmer eftersom svärmor äger skog, så vi ska leta rätt på bra virke och sen känner Roger en som har en riktig såg. Kanske att vi börjar riva lite invändigt. Det som är mest akut är ju att byta ut det som är ruttet och att fixa taket, ev. byta ut takstolar och lägga plåttak, just nu är det trasigt tegel.

    Vet inte riktigt hur vi ska ha råd eller ork, men det får lösa sig efter vägen.

  • Nienna

    Ja, resor är nog bara att glömma framöver... Vi har ju fått en bröllopsresa, till Spanien, men utöver den kommer vi nog inte att kunna åka nånstans på många år!

  • Nienna

    Pumpkin - Ja, all tid och pengar kommer ju att gå åt till den.

    Brud - Här kan du se rucklet som vi ska försöka bo i så småningom: bannahoj.blogspot.com Det är ingen som bott där sen typ 50-talet.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.