Inlägg från: Myran 0802 |Visa alla inlägg
  • Myran 0802

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    pumpkin: mmm riktigt skönt. vi får inte göra festprogrammet det ska min m2b mamma med syskon göra.

  • Myran 0802

    haha vilken svenska jag skrev. skriver med en han med sonon i knät. mm jag blev stängt tillsagd att jag inte fick göra det.

  • Myran 0802

    Nu har listat för möhippan kommit det som jag skall ha med mig.. jag tror de kommer på lördag nästa vecka. Men någon gång mellan måndag i veckan och fram till nästa söndag så kan de dyka upp.

  • Myran 0802

    Jag tror vi har fått ordning på bordsplaceringen nu, men jag bara tror. Får känna lite på hur den känns. Ska börja med presentationerna nu.

    Ha en kanon bra dag nu tjejer. Hoppas ni slipper regnet och att solen är med er.

  • Myran 0802

    God kväll!

    Jag blev hippad idag efter att ha trott att de inte skulle komma idag. Det knackande på fönster och plingande på dörren. först frukost på gräsmatten och efter det så blev det kubb och skratt. När klockan började närma sig 13 så var vi tvungen att ge oss av. Först lurades tjejerna med att jag skulle hoppa bungyjump men så var det inte utan jag fick en timmes helkroppsmassage med choklad. Sedan var det rundvandring i Uppsala jag skulle lösa mina uppdrag och dem löste jag. Efter det bar det av till en plats där vi grillade och åt gott. Fick även måla en tavla där jag skulle måla av min blivande.

    En helt UNDERBAR dag har jag haft och jag kom precis hem, så ca 12 timmar har jag kommit hem och är helt slut. Sonen ligger nu också efter 12 timmar av frisk luft på sitt täcke och leker för fullt.

  • Myran 0802

    Lycka till Anettan och furillen hoppas ni får underbar dag.

  • Myran 0802

    Ha en kanon helg, nu är det dags för naglar och fixa det sista.

    Vi hörs på söndag/måndag.

  • Myran 0802

    Hej på er!

    Hur mår ni?

    Oj oj nu är man fru. Vilket underbar dag vi hade igår trots regnet det stod som spön i backen. Visst det var lite kallt men med filtar runt benen så gick det bra, vi hade ju allt ute.

    Nu blir det att fika lite bröllopstårta och krypa till kojs vi sov i en husvagn som hade 11 grader i sig när vi kröp ner.. *hackar tänder* Men vi funderar på om vi ska ta en hotellnatt bara för att mysa till det men vi får se. Vi fick vårt bröllop precis som vi ville ha det trots vädret.

    Berättar mer senare. Tittar in imorgon.

  • Myran 0802

    Flamora: Mm vi hade riktigt svin kallt (på ren svenska). Gästerna började sätta på sig vanliga kläder (jeans och tröja) ganska snabbt efter vigseln men vissa envisade sig en stund till även jag och mannen konstigt att säga mannen. Jag envisade mig bra länge. Åh solen hade kunnat fått tittat fram lite här också. Ja vi är gifta och sonen döpt det är huvudsaken.

    Pumpkin: Jag ska försöka skriva ihop något under dagen som jag kan posta när det är klart. Bilder kan jag försöka via (får skaffa plus först) vill inte att alla ser men jag lägger in alla i adressboken.

  • Myran 0802

    Pumpkin: mm här lr går inte det? Men vi ska även lägga ut på sidan. men måste titta igen alla kort först ca 1000 bilder när vi har fått alla.

  • Myran 0802

    Pumpkin: Vilka fina kort... åh jag längtar tills jag kan se våra bilder också.

  • Myran 0802

    Hej

    Hur är det med er?

    Har bara läst de dagar jag har varit hemma. Vi har varit på barnsjukhuset i Uppsala för misstänkt hjärnhinneinflammation men som tur var det inte det.

    Stort grattis till er som har gift er.

    Tänkte berätta lite om vår dag.

    Vår dag var underbar trots spöregnet. Vi klev upp kl 07:45 för då skulle min man (min blivande) hämta sin syster för hon skulle göra håret och samtidigt skulle hans kompis komma med. Vi blir klara runt 11:15 och vi kommer iväg vid 11:30. Nu var det bara att ge sig av mot stugan. Vi kommer upp och de har gjort det såååå fint. Vi båda äter lite, jag ger sonen mat och vi börjar göra oss klara. Jag får se brudbuketten som en av mina bästa kompisar har gjort (hon är florist) åh vad jag gråter när jag ser den, sååå vacker.

    Prästen kommer och vi tar emot henne. Pratar lite och sedan är det dags för oss tre att byta om till våra klänningar (tänker på min och sonens) och min man skulle på med kostymen. De flesta börjar ta sig ut på altan där vigsel/dopet skall äga rum. Så nu kommer vi ut från sovrummet. Kl 13:45 så kollar min man bandspelaren och han blir totalt tokig (nerver) för den spelar inte skivan. Fram med batterierna och byter och lite slag i golvet går den igång.

    Vi pratar om ordningen (13:55) och hur vi ska gå, hur vi ska göra om vi ska ha någon kyss lr inte, vart sonen skall befinna sig. Och när vi väl börjar gå mot dörren som tar oss ut på altan frågar jag om jag kan gå på toaletten. Så när klockan var 14:10 så går jag på toaletten. Vi är redan 10 minuter sen, men enligt prästen gör det inget.

    Vi tecknar till han som passar CD-spelaren att tryck igång. Vi hör vår ingångs musik (lr utgångsmusik beror på om man ska se vart vi gick) och så var allt igång. Direkt när jag hörde musik blev jag lugn och bara kände min mans hand i min och vi gick in.

    Allt blev så bra, de flesta ögonen var lite blöta lr mycket blöta. Vi fick reda på att det var en mycket vacker ceremoni av dem som var där.

    Under bröllopskålen började regnet att till ta och vi gick in under tältet. Vi fikade dop fika och sedan över på maten. Då regnade det som bara den. Vi började klä på oss vanliga varma kläder, men jag och mannen envisade oss att ha våra bröllopskläder på oss, så vi satt med filtar ja allt runt oss.

    Sedan var det dags att öppna presenter, vilka fina presenter vi fick. Efter det pratade vi och umgicks vi med alla. Sedan kom bröllopstårtan och den blev väldigt populär. Dock smakade nedre delen konstigt. :( Orkade inte gnälla över det på måndagen.

    En stund efter tårtan började folk att lämna festen och det började tunnas ut på folk. Vi pratade och umgicks. Fram emot midnatt var det dags för korv. Väldigt populärt det också. När klockan började bli framemot 01:30 så gick vi alla och la oss. Vi gick ut till vår husvagn vi skulle sova i. Den var svin kall, fy f*n för den natten. Så vi pratar om att ta en hotellnatt och att ha barnvakt den natten. Nu är vi herr och fru B.

  • Myran 0802

    Punpkin: Får man veta vad du heter på resedagen? Hoppas ni har det underbart där borta i Usa.

    Hur är det med er?

    Själv har vi varit på akis igen med sonen och sedan har jag varit iväg med min fot (ramlade framlänges). Sedan har det varit mycket bara.

    Ska försöka få in någon bild här också men tiden finns inte riktigt.

    Va rädd om er.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.