Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    furillen - den texten hade vi på första sidan i festprogrammet. Tycker den är jättefin!

    Pumpkin - (okej, jag vet att det var några sidor bak) men det är klart att du inte behöver välja mellan bröllopsresan och kursen, det brukar ju inte vara några problem.

  • Pärlplattan II

    Fröken Planera - jag håller med Pumpkin, vi har definitivt en nytändning nu! Det är ju superduper, man kan knappast ha en bättre man just nu...

  • Pärlplattan II

    Flamora - Ha en UNDERBAR dag!! Lycka till!

    Nu ska vi snart ge oss av till Göteborg - det ska bli så skönt och framförallt mysigt att bara vara vi och njuta av varandra. I natt drömde jag dock att maken gick iväg med morgonrocken instoppad i sina vida ljusblå boxers för att leta reda på relaxen.. (sen kom han surt tillbaka för det kostade 200 kronor)

    Ha en bra helg alla andra!!

  • Pärlplattan II

    Hedebris - fyyy vad läskigt, jag blir helt nervös bara av att läsa, så det måste varit otäckt!

    Vi har haft en underbar helg i Gbg. I lördags promenerade vi bara omkring på måfå och sen på kvällen åt vi trerätters i hotellets restaurang som låg på 12e våningen med utsikt över hamninloppet. Det var en jättesuper middag och vi blev rätt mätta, och trötta var vi ju redan innan så sen låg vi bara på rummet och myste, drack litet bubbel och sådär. Söndagen spenderade vi också på rummet - när vi nu inte behövde checka ut förrän vid 15, kändes det ju fånigt att stressa ut på stan "baraföratt". Det var SÅ skönt och mysigt att bara njuta av varandra sådär, i lugn och ro. Verkligen välbehövligt. När vi checkat ut drog vi runt lite planlöst, åt räkmackor på ett mysigt café, kollade i lite affärer och ja, var kära, helt enkelt. Sen steg vi på tåget och åkte hem - käkade lite paj som vi haft i frysen som blev över efter bröllopet. Helt slut, båda två, så idag sov vi länge - SKÖNT!

  • Pärlplattan II

    Tvättade våra "bordsdukar" idag... MASSOR av konfettihjärtan är spridda över hela tvättstugan! Hoppas det kan glädja någon trött tvättare!!

  • Pärlplattan II

    furillen - jag förstår att du är besviken! Min man fick ju en svensexa till slut, men det berodde ju inte på den killen som jag verkligen försökt få igång på det hela. Han sa glatt "jag fixar det" och ja... Två veckor innan hade ingen hört ett ljud, så då bad jag våra gemensamma kompisar fixa lite, det blev bara fyra totalt (med maken) men väldigt uppskattat. Toastmaster hade iaf så mycket vett att inte pipa ett ljud när vi pratade om svensexan när han var här under själva tiden för festen.... Det är så tråkigt när sånt händer.

  • Pärlplattan II

    Englali - Ska jag leta rätt på honom och hälsa honom någonting? (varför sms och telefon när man kan nyttja sina kontakter.. )

    Furillen - Men kära nån, ska hon inte komma för att du blev besviken?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Det är så bra att ni ska åka iväg snart, då kan du ge mig miljoner tips sen. Tyvärr har jag minne som en guldfisk så jag kan inte komma i håg var släktingarna bor, men jag tror det var San Diegotrakten. Vi har lånat hem massa böcker att kolla i, men absolut bättre med "närkontakt"

    Vi dansade vals här hemma faktiskt, men till slut gav vi upp och körde på vanlig tryckare. Det var mysigt och det kändes okej också eftersom ffa maken inte har någon taktkänsla, man vill ju inte bli helt stel. Fast jag är verkligen grymt impad av alla era olika danser - hade också velat kunna dansa sådär!

    Englali - Förstår att du är tacksam över telefonen! Skönt att det finns!!

    Furillen - Hu har det gått?

  • Pärlplattan II

    Nienna - Åh, vilken söt en!!

    Pump - Du kanske behöver lite choklad också... I soffan senare, menar jag.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Uppassning är en självklarhet!!

    furillen - hoppas ni kan talas vid då, och att det löser sig!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.