• Pumpkin

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 11!

    Välkommen till vår härliga tråd!
    Tiden springer verkligen iväg - nu är det sommar och flera av oss har redan hunnit stå brud Skrattande Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Redan gifta:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan

    Näst på tur:

    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com
    080726 furillen

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080802 Myran 0802 - jonasomadelene.weddingannouncer.com/
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 a wife to be - annelieochjohan.weddingannouncer
    080830 kassandra

    Med bebis istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs gifta brudar som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2840360.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • KKC

    bara info och introduktion, har första föreläsningen på torsdag... fast ska vara i skolan hela veckan...
    Du då?

  • Snitte- 5/7-2008

    De ska stå i brudkläder och så ska det spelas ingångsmarsch direkt från början så är det bröllop först... och dop sen chockade alla kommer bli... de är väldigt förväntansfulla... jag har vart på ett sånt surprice bröllop förut och visst det var cooolt men många blev nästan besvikna för att de inte vetat så det är nog på både gott och ont

    pumpkin: det är ju rätt smart så ni har något att se fram emot efter resan också!

  • Pumpkin

    KKC: Har ingen aning faktiskt, verkar som att det mest är intro imorgon. Sen har vi vanliga lektioner resten av veckan, en del i helklass och andra i grupper. har väl 2 eller 3 riktiga lektioner den här veckan tror jag.

    Snitte: Precis

  • Englali

    Hej tjejer!

    Snitte: Härligt... jag är lite avis på dig och din mage
    Med mamma inget nytt. Jag pratade med henne för en timma sedan och grät lite o så (inte så hon hörde, mest när vi lagt på) och det är förmidligen det sista jag pratade med henne innan hennes op. på onsdag. Sen åker jag och A till Uppsala på lördag o stannar till måndag. Fy f-n vilken jobbig vecka som väntar nu! Nästan så jag har lust att sjukskriva mig faktiskt...

    Pumpkin: Härligt att ni blev sams tillslut iaf!
    Håller med dig, vart är Anja!?!

    Här flyter vardagen på... här blev det "vardag" rätt snabbt efter bröllopet. Eller inte vardag men vi hamnade i en annan känslostämmning ganska snabbt eftersom vi visste vad som snart väntar med mamma.

    Annars är det renovering, renovering och pyssel med huset både ute och inne. Nu i veckan kommer vårt golv, det ska bli trevligt. Har beställt fina spottar som ska ligga i golvet längs väggarna också, kommer bli riktigt nice när vi är klara (hoppas vi på iaf )!

    Nu blir det faktiskt sängen med hjärtat o lite sömn. Seg ikväll tycker jag!
    Natti natti!

  • Anja 19 juli 2008

    Hmm nu måste jag verkligen säga att jag resonerar PRECIS tvärtom mot er Pumpkin och Englali.

    Om det nu handlar om att göra de där små speciella sakerna för varandra så tycker jag att man lika gärna kan se det från andra hållet. Istället ska nu Lasse, som är på en spelning som han troligtvis verklgien ville vara på eftesrom han väljer att vara där istället för att vara hemma när Pumpkin kommer hem, och nu ska han istället för att få njuta av den, behöva ha dåligt samvete och försvara att han vill göra något som han själv tycker är roligt och som han ville gå på. Det tycker inte jag är juste.

    visst lite kasst att glömma berätta för dig Pumpkin men att han skulle behöva vara hemma för du varit borta ett par dagar och för att du kommer hem just ikväll tycker jag är skumt, måste erkännas. Ni är gifta, har hela livet på er, ni måste ju göra annat oxå, sånt man gör för sin egen skull. Man är ju inte bara ett PAR utan man är ju en invidid oxå som måste få hitta på saker utan att behöva förklara sig, ursäkta sig, ha dåligt samvete eller så.

    Om jag hade fått komma hem t ett tomt hus någon gång när jag varit iväg så hade jag njutit järnet Jag önskar såååå att Daniel hittade på mer saker. Så kanske resonerar jag tvärtemot just pga det för han är ALLTID hemma. (nu jobbar jag ju så konstigt oxå så det är svårt för honom att planera men jag tror inte han hade gjort det ändå).

    Varför är det så viktigt att han är hemma just när du kommer hem? Ni kommer ju ändå träffas sen, ni lever ihop och har alla dagar/kvällar tillsammans.

    Du har varit borta i ett par dagar, han är borta ikväll, känns så oviktigt i det stora hela. Ni är gifta, ni älskar varandra och ni är friska. Svårt för mig att förstå hur man kan bli sur för en sån sak faktiskt.

    Jag hade kunnat bli sur för att han ej sagt att han skulle iväg men absolut inte för att han hittar på något roligt för sin egen skull. Sånt måste man unna varandra tycker jag. (om det inte är så att det händer jämt jämt jämt ohc man blir helt åtsidosatt).

    Menar INTE att kritisera alltså, blir bara så förundrad över resonemanget att man måste sitta hemma och vänta på sin fru/man när de varit borta och att om man inte gör det så ska man sova på soffan, bli skoningslöst bemött etc. Fattar inte det.

    Jag hade mkt väl kunnat göra som Lasse och om Daniel hade blivit sur för det så hade jag blivit SKITFÖRBANNAD.

  • Anja 19 juli 2008

    Ooops där skickades inlägget.

    Skulle bara tillägga att jag hade blivit arg om han blivit sur för då hade jag känt mig trängd och helt kontrollerad. (å andra sidan hade jag troligtvis skickat iväg ett sms typ "är på spelning, hemma kl.xx, ses då. Puss)

    Kanske är det som är skillnaden eller?

    hade du blivit sur även om han hört av sig och sagt var han var Pumpkin?

  • Pumpkin

    Fast Anja, nog unnar jag Lasse att göra saker - men om han nu har sagt att han saknar mig och att vi ska mysa när jag kommer hem och inte nämner överhuvudtaget något om den här spelningen, ja då tycker jag att jag har "rätt" att bli sårad faktiskt.

    Sen tänker vi nog inte likadant överhuvudtaget eftersom du just nästan aldrig är hemma ensam/kommer hem till ett tomt hem - då hade jag också önskat mig det ibland

  • Pumpkin

    Nej, jag har inte blivit upprörd om han hade varit tydlig med att han skulle iväg på kvällen, för då hade jag vetat det och varit beredd på det.

  • Anja 19 juli 2008

    Shit så surt o allvarligt mitt inlägg lät då, urk.



    Skrev medan Daniel höll på att prata m mig och jag sprang mellan spisen o datorn för jag gör kvällsmat.

    Menade INTE att låta sur, hehe...

    Såg att ni undrat var jag varit.

    Shit tjejer, jag JOBBAR HELTID, fy sjutton SÅ MKT tid som försviner!!!

    Sen har vi bott hos min mamma hela helgen m mina syskon och allas barn osv. Vi blir en stor, bullrig härlig familj när vi alla är under samma tak, haha...

    Kräftskiva har vi haft, ojoj, jag blev såååå kass, mådde illa halva natten o låg på badrumsgolvet (ej av fylla alltså).

    Men idag har vi haft det underbart. Gick ner t havet och badade på nudiststranden. Finns FINFINA nakenkort på oss alla nu men jag kommer inte lägga ut dem på facebook

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.