Inlägg från: a wife to be |Visa alla inlägg
  • a wife to be

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    åh, dom ska ta min m2b imorgon kl.08.00, och då såklart ringer en gammal kompis till honom, dom har inte träffats på flera år, han frågade om han kunde komma hit en sväng ikväll. HAN ÄR HÄR FORTFARANDE, han kommer ju vara skittrött imorgonbitti. Men jag kan ju inte köra hem honom heller. Så j*vla typiskt vad är oddsen liksom?

  • a wife to be

    Jo, jag har tänkt på det, men dom sitter ju som hopklistrade, nä men dom pratar ju hela tiden och mina ögon börjar gå i kors. fan, fan , fan...............
    GME76 080802 skrev 2008-07-11 23:28:11 följande:


    Nää, otur, kan du inte försöka få polaren åt sidan o förklara läget?a wife to be skrev 2008-07-11 23:22:26 följande:
  • a wife to be

    Nu är han iväg på sin svensexa. Dom ska åka till Vårgårda utanför Göteborg. Där ska han hoppa fallskärm, ha 5 kamp, bada vedeldad tunna, bastu, fin middag på herrgård m.m Han kommer få såååå roligt

  • a wife to be

    Nu har han nog hoppat, min älskling, hoppas allt gick bra!!! Man blir ju lite nojjig.

  • a wife to be

    Men hur ska hon kunna debitera dig? Det står ju ord mot ord!!Stå på dig tycker jag, har du inte bokat tiden utan bara diskuterat så är det ju lika mkt hennes fel!!

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-12 21:20:23 följande:


    Inte nog med detta...innan idag ringer en tjej från salongen där jag ska göra mig iordning (hon som bygger naglar). Hon hade ju inga tider nära mitt bröllop så jag bokade tid på ett annat ställe, och säger att hon väntar på mig, att jag bokat tid idag och jag utbrister VA??Har inte ett enda minne utav detta, för jag VET ju att när jag var där inne o ville boka och hon sa att den enda tiden var idag, exakt en vecka innan, så sa jag att det är alldeles för långt innan och att de skulle hinna brytas m tanke på att jag lixom är trebarnsmamma o har det lite väl aktivt!Jag kan svära på att jag inte bokade tiden.Men då svarade hon mig ganska snorkigt att "jag skulle väl inte skrivit upp dig om du inte bokat" och sedan informerade hon mig om att hon debiterar mig ändå och jag blev helt knäckt och jag var verkligen så förvirrad och bara -jaha, ja då får du väl göra det, jag ber så hemskt mkt om ursäkt jag minns verkligen inte detta. Hon sa då att hon alltid debiterar hela summan men eftersom jag "verkligen verkar förvirrad" så skulle hon bara debitera mig halva summan.Jag stod som lamslagen i telefonen och bara sa -jaha, ja gör du så, tack ska du ha lixom.Vi som har så jä..la tight budget som det är. Usch så jobbigt det kändes.
  • a wife to be

    Fick pris uppgift på min bukett,tärn och näbbbukett 1500 kr + 400 kr för arbete och milersättning ovanpå det. Tycker ni att det verkar rimligt? Bild finns i mitt galleri.

  • a wife to be

    Japp, sitter här med grus i ögonen...att jag aldrig lär mig att gå och sova i tid Började jobba igår efter semestern, kul faktiskt.

  • a wife to be

    pumkin: jag började jobba i januari efter 2 års mammaledighet, så jag var nog inte i lika stort behov av semester som andra Men det är ju typiskt att det fina vädret ska komma nu!
    Idag tänkte vi ta ungarna till Folkets Park i Malmö.

    Måste måste sätta mig ner och skriva i festhäftet. Började häromdagen, använder mallen från kortdesign. Tycker det var lite märkligt, ibland stod sid nr uppe ibland nere, jag blev väldigt förvirrad, eller är det jag som inte förstår hur man ska göra

  • a wife to be

    Nu har jag varit i lokalen och provat att "knyta" lakan över dom tråkiga stolarna, det blev hur bra som helst Hon som jobbar där tyckte också att det blev väldigt skirt och romantiskt, tihi, kul!!!!

    Har skrivit klart nästan hela vårt festprogram, så himla skönt, ska bara försöka få in någon bild och göra en snygg framsida

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.